Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu pe aici.."matinala" ca deobicei
Azi noaptea m-am culcat dupa ora 3, am stat sa imi termin romanul ..sa vad cum se termina .
Giova ,mergem pe Transfagarasan si urcam cu masina..mergem pe la Sibiu si in prima noaptea am vrea sa dormim la Balea lac..sigur e rece dar ne ducem haine groase, de iarna. A doua zi coboram la Balea si stam acolo la o baleaceala daca se poate, plaja...dormim acolo. A treia zi plecam spre casa..coboram catre Curtea de Arges si venim spre casa pe valea Oltului. Cam asta e planul, duc vreo 2 plapume, 2 saltele, am 2 saci de dormit si mai cumpar unul, geci de iarna ...pulovere si mancare. Nu urcam cu telecaina ca avem buget redus
Silvia, paella asta defapt de ce se numeste paella? De la ce ii vine numele? In Turcia am mancat ceva foarte bun din scoici...nu stiu cum sa iti spun turcul amesteca in fata intr-o tigaia mare de fonta..vedeam paste acolo, ceva ardei.,,nu mai retin ce si scoici. Acolo am mancat prima si ultima oara scoici si mi-au placut.(Pastele erau penne ca tin minte. Fructe de mare nu am mancat niciodata .
Felicitari inca odata pt site , mai anunta-ne cand pui retete, cred ca acum ai treaba cu scrisul si pozatul. O mica remarca...da putin fotografiile de pe pagina principala mai jos ca nu se vad prea bine..sunt prea sus (ma refer la bolul de salata si dog)..o idee mai jos

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Giova...pai de e plange Edi..ca e mic, trebuie alintat, are colici..stii tu..figuri in cap ce au copiii . Bine ca s-a linistit pana la urma. Eu il duceam pe Dani seara cand adormea asa in bouncer dincolo in doritor sa nu se trezeasca de la galagia noastra. Ai putea si tu sa il duci in dormitor sa nu il trezeasca Marco. Dai dormea pana la ora 23 ca dupa aia il trezeam si ii dadeam ultima masa.
Eu cand plangea Dani il puneam pe burta in patutul lui si stateam in genunchi si l frecam pe spate. Asta ca sa nu se invete cu narav sa il tin in brate. . A tinut sa stii...ii mai bagam biberonul, il frecam...of...cat stateam si noaptea cand il apucau bazdabacii. Dar brate nu prea...ca stiu eu ce stiu. Si se calma. La inceput nu vroia biberonul dar ii puneam o picatura de glicerina boraxata. Sa vezi ce il sugea ca doar e dulce...
Acuma iti dau si eu idei ca o soacra batrana...tu receptioezi si faci cum vrei

Bumbi, pe Negrut cand il luati acasa?

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

http://bucataria-sylviei.ro/?cat=3
Salivez aici . O sa fac dupa ce venim de la munte.
Merg sa mananc o lingurita de nutella ca mi-am cumparat azi ...dupa ce am cautat pe rafturi ca numai finetti era . E diferenta de la cer la pamant. Si la pret normal .

Noapte buna, pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova bine ca ai bouncerul Vezi sa nu se invete prea mult in brate, mai stii cum gatea Mirela cu Dani intr-o mana si cu tigaia in cealalta? Adevarul e ca daca plange incontinuu si nu se linisteste, trebuie tinut in brate
Moaaama Bianca, cate aveti de carat!!! Eu sant foarte comoda, imi place sa am toate conditiile unde ma duc, nu sant adepta cortului.
Silvie, maine mai intru si eu pe sitesa culeg ideiVoi unde plecati? nu am retinut... Tot in Franta?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki, si eu sunt comoda draga ...dar vreau sa vad si eu cum e cu cortul nah. Si sandra vrea si Nelu vrea ca adora natura. Eu ador sa dorm la pensiune , dar ma sacrific ce sa fac si o sa dorm imbracata si infofolita pe saltea. 2 nopti nu mor .
De asta mi-e ciuda ca stau doar 3 zile ca trebuie sa car atata . Plus mancare, carne de gratar...castrione, farfurii de unica...tacamuri...prostii dinastea. Iar va fi plina masina. Nu poate Nelu sa isi schimbe tura, ca trebuie sa si-o schimbe pt cand e comcertul Madonnei si bate la ochi atatea schimburi. S-a imputit si la ei treaba, numai pt evenimente deosebite se mai acorda schimburi.
Silvia vine in Romania 3 saptamani in concediu. Vor umbla hai-hui unde au chef...sa vada ca nu stiu exact. Merg si doar ei doi pe undeva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

NEATA GAGICI

eu cam matinala si nu stiu de ce ca azi noapte m am culcat la 1eu care nu ma apuca ora 11

stefan inca doarme iar bianca s a dus aseara la mama ...gabi pe bicicleta si bianca pe role]

maine dimineata plecam la munte ...am fi vrut asta seara dar prietenii nostrii abia vin in noaptea asta de la munte...o sa fim vreo 12 persoanesi ec galagioase...cred ca innebuneste gabi care cica vrea sa se odihneasca
Giova offff ca mi aduc aminte ce mai plangea Bianca daca Mirela facea mancare cu bebe in brate euspalam de mana ca nu aveam loc in ap ala confort 2 de masina de spalatspalam in ghiuveta hainele ei iar pe Bianca o puneam pe capacul de wc ca daac nu eram in raza ei ma stia tot bloculoffff asa ca te inteleg super bine
Maraki esti pe subiectul cu bone??
Silvi m ai zapacit cu situl tauam ramas masca...te ai gandit sa ti deschizi un restaurant????
Bianca acu daca Nelu si doreste sa mergeti cu cortul fa i si tu pe placca n o fi foc..dar eu as muri de frica
AStery unde esti????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Cosmi , sunt aici, la cafea. Am niste pitici pe creier de cateva zile. Distractia placuta!

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Asteryarunca i aici piticii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Nu pot fata, ca aici i-am colectat .

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput