Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (327)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

silvia, astept cu nerbdare reteta cu paella...mie-mi place f mult...aveau intr-un timp la ikea dar nu mai fac!

si eu ma las pe mine la capitolul haine pentru copii...si vorbeam cu dani intr-o zi in vacanta cand am iesit cu ei...."astia doi sunt mai bine imbracati ca noi!!!" eu una mereu am gasit cate unpretext sa nu-mi cumpar...ba ca sunt gravida, ba ca astept sa slabesc, ba ca am alte prioritati...insa pentru ei mereu si mereu si mereu...

ar fi buna o camera dressing!!! mi-ar placea tare mult si cu sertare si compartimente de la ikea, nu???? imi plac la nebunie!!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

haine????nu mai vreau sa cumpar nikkkkkatatea bulendre care nici nu apucam sa le imbracam...care le raman copiilor miciare bianca un dulap plin cu lucruri mai subtiri in camera,si 2 dulapuri mari in balcon numai cu haine...le am interzis matusilor as le mai cumpere ceva de imbracatca dau din ele si parca nik nu se vede tot stau sa cada sifonierele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Toanca, scuze! Ne-a placut la nebunie! Mie-mi place mirosul de balta. Deh, gusturile. SI nici macar tzeapa la arabi nu ne-a putut strica dispozitia. Sa va distrati grozav!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Ca tot vorbiti de vaccin, Angelo l-a facut pe ultimul in august 2007 iar pana la 6 ani nu mai are altul. Prevenar, m-am uitat in carnetul lui si vad ca are 4 la activ.
Bianca mi.am amintit: nu ti-e frica sa dormi in cort la munte??? Daca vin ursii peste voi??? Doamne fereste!
Toanca distractie placuta la Venetia Sa ne auzim cu bine
Bumbi si eu tot la fel, cumpar pt copil si ma las pe mine de multe ori...ajung sa imi cumpar haine doar cand nu mai am
Silvie super tare de tot site-ul Am vrut sa iti las mesaj dar mi-a fost lene sa mai scriu si mail-ul Am incercat fara datele mele, prima oara a scris sa completez iar a doua oara lipsea mail-ul.Mi-au placut toate retetele, mai ales cea de clatite Mi s.a parut mie sau ies mai grosute si pufoase? Nu am mancat niciodata asa, vreau sa incerc si eu reteta

merg sa vad ce mai scrie la subiectul despre bone, sant multe exagerari...s-a cam luat pe aratura....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si eu pe aici, ma pregatesc sa merg la epilat.
sa raspund..
Cuscra, fainele pozele de la mare. Pai normal ca ma simteam cu musca pe caciula ca am fost si in Moldova la petit . Ti=am zis ca al meu e in putere si isi permite doua deodata . Sau nu?
Giova, e jaf la drumul mare ce face gradinita aia. ca sa aiba ei bani de salarii nu? Pai sa isi asume riscul vara, sa plateasca vara din profit ca sigur au destul. Eu una nu as plati!!! Nici un leu macar . Cum adica sa platesc sa imi tina locul? sa nu il tina, sa il dea si lunea viitoare il inscriu din nou. Eh...eu nu platesc nimic care sa nu prea merite si dupa un calcul preliminar.
Maraki, nu vine ursul ca e loc de campare inchis...si oricum nu dormim in padure. Daca vine..treaba lui..doamne fereste .
Bumbi, Bee, ms de info...sper sa nu ne inghete sufletul acolo...
Bumbi ce cereale ziceai ieri? Eu nu am gasit nici o cereala cu CD...am luat cini-minis cu figurina din Ice age 3.
Cosmi, fain ca nu are Stefan probleme cu ochii.
Silvia, credeam ca maine pleci dar azi e joi . Nu amgasit tavi de briose, si la Kaufland si ma real m-am uitat.
Toanca, nu stiu daca imi place cu cortul ca am fost de doua ori in viata mea. Si aia cate o noapte. In a doua ne-a prins ploaia In Apuseni la Padis si am strans a doua zi si venit acasa. Prima oara..m-am trezit pe la ora 2 si am dormit in masina. . Deci probabil ca nu sunt adepta cortului dar lui Nelu ii place si pt el merg.

Azi am luat cort de 4 pers. E in masina langa cel de 2 pers al Sandrei si langa un scaun mic si pliabil ce mi l-am cumparat pt concertul Madonnei . Il duc cu mine.//.cand obosesc ma pun jos. Pai nu? ..sa stau ca fraiera in picioare?
Sandra isi face planuri ca va dormi singura in cortul ei ..vedem

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Iar fac astia restructurari la bugetari...in loc sa isi reduca lor salariile .

Am cumparat 4 bucatai de pastrav asa ca maine la amiaza mancam peste prajit in malai cu mujdei de usturoi facut cu sos de rosii. Si cartofi natur ma gandesc...

Pe sambata bag o ciorba de fasole boabe cu kaizer afumat

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am resuist sa intru pe fuga ca am un marait de copil....ced ac si vaccinul e de via.
Bumbita uite si paella care ma facut-o azi http://bucataria-sylviei.ro/?cat=10 mai am o reteta cu pulpe de pui si fructe de mare am facut-o si iese super dar nu am avut azi timp sa o pun si pe aceea.
Am facut poze si cu jocurile luate si am mai pus ceva poze cu Alain si ce jocuri ii face tati din lego http://www.dropshots.com/psilviaro2 . V-am pus poza si cu ce papuci de vacanta i-am luat la pitic macar sa ii strice pe aiai si nu cei de piele, primii sunt de urcat pe munte cica si ceilalti asa de purtat aiurea e important ca sunt cu rosu si ca au fost super ieftini de la Decathlon luati cu 10 euro perechea
Bianca aveti ceva curaj cu cortul am vazut zilele trecute tot feul de echipamente super de la pat gonflabil in cort la zeci de modele de lanterne si ustensile de gatit si urcat pe munte sunt superbe dar pot sat in magazin din partea mea am fost cu cortul in faculta in anul 3 dar nu as mai merge ca m-ar apuca toate fobiile...pacat ca e fain, bravo voua ca mergeti sa afceti poze . Tavile apar asa la oferte si se cumpara repede o sa le iau eu de la Ikea pe cand mai ajung.
Am plecat la treaba ca vreau sa fac in mare bagajele de azi cam greu cu piti

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi asa si noi cu hainele. eu am fost ieri la Motivi...iau masura 40 as fi vrut sa intre pe mine...la 44 am ajuns. dar astia au masuri mici de tot. cumnata care e slabanoaga isi ia 40. eu am burta si sani acum...cam greu sa gasesc ceva sa-mi placa. asa ca mai bine copiilor ...si fac criza cand trebuie sa ies ca nu am nimic cum trebuie...acum ca am scapat de burta mare...caci e cea mica.
Bianca regula asta o au cam toate gradi din Tm. asta a fost contr. am fost constienti cand am semnat. si la cate cereri au si ce bine e cotata in Tm...nu ma risc sa plec o luna si sa-l inscriu in sept. din nou. In plus se da un preaviz de 20 zile...asa ca tot acolo sunt.
super ca ati luat cort. cred ca de abia asteptati sa mergeti pe transfagarasan...e super acolo. vreti sa urcati la balea lac cu masina? sau cu telecabina. parca vara e deschis traseul. Toamna trecuta l-a facut sorella in moto.
Silvia super site-ul. l-am pus la favorite...nu am eu timp sa-l studiez cum vreau...dar buna idee a avut fratele tau.

Maine al meu copil se costumeaza in pirat...
Bb urlA DE LA ORA 15, IL LAS JOS, STA 5 MIN. SI DAI. AM MANCAT PE FUGA, O CIORBA AM FACUT CAND A VENIT CLAU ACASA, SI UN DUSH MAI LUNG DE 1 MIN. CAT A IESIT CU EI. DUPA 15 MIN. S-A INTORS CA BB URLA IN DISPERARE. ZAU DE STIU CE ARE....
acum am vazut ca am scris cu majuscule, sorry, nu asta a fost intentia, dar sunt si cu bb in brate...nu mai schimb.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In sf. s-a linistit. i-am dat sab simplex, i-am descantat, l-am pus in bouncer si doarme leganat. doamne multumesc! am reusit si eu sa mananc o farfurie de ciorba pe ziua de azi.
parca vad ca apare marco de afara si mi-l trezeste..... Cand il vede ca doarme si e linistit, merge il pupa, ii vorbeste, ii arata jucariile si asta se trezeste urland.

merg sa-mi usuc parul.
va, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova ma bucur ca ti-a placut site-ul, clar sunt colicii offf ce muly plange piticul, nu se calmeazanici la plimbare? Eu il tineam pe Alain intins cu burtica pe antebrat, era asa de mititel ca incapea si leganat asa cu burta in jos il calma . Vezi ca sunt ceva saculeti speciali pt copilasi cu ceva microgranule unii si cu samburi de cirese altii , care se incalzesc si ii pui pe burtica, poate il calmeaza ala.
Maraki merci de aprecieri Clatitele alea sunt subtiri, e super reteta , o sa pun si ceva reteta de pancake clatiele alea mai groase cand le fac la baieti, eu nu mananc ca ma doare stomacul dupa ele..pacat ca sunt super bune.
Al meu pitic se plange ca il doare piciorul,are is ceva reactie acolo cam rau a stat si la injectie abia astept sa ii treaca ca mi-i mila de el.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput