Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104
Raspunsuri - Pagina 9
mirela2 spune:
fetelelor am sa va povestesc cum a fost la laparo.
multumesc de incurajari, totul trebuie sa fie bine.
Cand am facut histero aveam pe un umar o ditai vanataia, acum am o alta si mai mare pe fesa stanga, caci am luat la rand treptele de la jumatate.
gura casca...
mikka spune:
Fetelor, la numarul de pe prima pagina raspunde chiar dl dr? Ca de cateva zile sun si nu raspunde nimeni, si azi am primit reje la apel. Nu as vrea sa-l sun pe el personal doar pt o programare pentru 18 aug... Sau as putea merge fara programare, sa astept la cabinet?
&Ioana
lory09 spune:
Buna fetelor,
am si eu o intrebare,poate ma lamureste careva.De cateva luni sunt aspiranta la titlul de mamica,prin urmare,nu am pierdut timpul.teste de ovulatie,stimulare,monitorizari si prestat in perioada fertila cat de des am putut(in fiecare zi-din exces de zel ).La Tutu nu am apucat sa merg decat o singura luna pentru monitorizare, ca apoi a plecat in concediu luna urmatoare,apoi plec eu luna asta,si am observat ca el recomanda contact la 2 zile.Stie careva,cumva,este important sa las totusi o zi intre?
Iertati-ma ca intru asa ,sper sa ma poata ajuta cineva cu un raspuns.
Mersi anticipat
mada23 spune:
Mikka..este tel pentru programari, suna dupa ora 16.
Lory...este foarte important sa respecti cele doua zile, gigeilor le trebuie timp sa se refaca , in caz contrar e doar lichid seminal fara "inotatori"
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
lory09 spune:
Mada,mersi ptr raspuns.
Cred ca am sa respect intervalul asta,ca altfel nu am nici un rezultat si trebuie sa incerc si alte variante
elly_me spune:
Salutare fetele.
Eu sunt pe aici "prin umbra"
Nu am ce sa raportez
Z73- cred
Am senzatia ca imi vine- dar nu imi vine- ovarele lucreaza "in gol"
PUP toate fetele
PS- beau tincturi in continuare
Elly
Astept, astept si iar astept .....
aerlilian spune:
Madutz ,eu sunt pe aici,dar nu am nimic senzational de spus...Traiesc in continuare in depresie si astept minuni!
Elly,tare greu trebuie sa-ti fie...Daca as stii ce sfaturi sa-ti dau,as face-o dar habarnu am...
Felix a plecat si ea in concediu?Georgiculnu mai da si ea un semn de viata?
bellla77 spune:
Buna dragi tutunici.
Raportez incheiata inseminarea cu nr 4.M-a cam blimbat grasanu de fulicul care de ieri dimineata pina azi la ora 14 a stationat la 24.In final s-a hotarit sa se sparga ptr a putea incheia misiunea.
Este la Tutu asa un relas cam la orice ora a zilei.Se cunoaste ca-i per concediilor.
Pe Matei in schimb am prins-o cam la mustata.Am inteles ca pleaca zilele aste din tara timp de 10 zile.
Simonia tu ce ai facut? ai reusit sa ajungi la Tutu?
pupici prt tutunici