Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

da, din pacate, ori am ovulat mai devreme, ori foliculii mei vor sa mai copilareasca.
pe ov. stang un anemic de 9mm si endometru de 7,2mm.
este jenant, ce sa mai spun.
daca ovulatia a avut loc mai devreme am vreo sansa cu endometru de 7,2mm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

bella, iti doresc ca aceasta inseminare sa fie ultima si sa obtii sarcina mult visata.

elly, chiar nu stiu ce s-o fi intamplat iar cu organismul tau de s-a dereglat asa. Sper ca tincturile sa-si faca efectul.

pe la 6 ajung si eu la Tutu, sper sa vin cu vesti bune de acolo si sa nu fie lume multa.

Lali 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi
Bella sa fie cu noroc inseminarea asta, si sa ne dai vestea cea buna
Lilisor
Elly tre sa vina si rusu daca iei tincturi in continuare, doar putina rabdare
Eu am luat ieri rezultatele la citeva analize din z3, in principiu au iesit binisor, doar estradiolul si progesteronul cam mici pt faza foliculara, adica sub limita inferioara. Nu am apucat sa vb cu dr endocrinoloaga despre ce inseamna asta, ca o avea legatura cu faptul ca am ciclul mai lung 33 de zile sau o inseamna ca nu ovulez...oi vedea eu. Simbata o sa ma duc si la dr T , o sa fiu in ziua 14, o sa fac o eco, daca este cazul o sa fac monitorizare , sa vad si eu cind anume ovulez cu ciclul asta de 33 de zile..si o sa vb si despre laparo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor!
n-am mai intrat de mult timp pe forum si nu mai stiu cum se ajungela dl dr. la ce cabinet mai e? este deja la noua clinica?
se mai tine cont de programari sau tot asa in ordinea sosirii? n-am mai fost de anul trecut pe la el...
va pup si va tin pumnii sa vi se indeplineasca visul de a fi mamici.
eu sunt deja mamica :) am parcurs un drum foarte anevoios, dar acum am si uitat cat de greu a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danotino

buna fetelor!
n-am mai intrat de mult timp pe forum si nu mai stiu cum se ajungela dl dr. la ce cabinet mai e? este deja la noua clinica?
se mai tine cont de programari sau tot asa in ordinea sosirii? n-am mai fost de anul trecut pe la el...
va pup si va tin pumnii sa vi se indeplineasca visul de a fi mamici.
eu sunt deja mamica :) am parcurs un drum foarte anevoios, dar acum am si uitat cat de greu a fost.

buna dana

pe dr T il gasesti si la cabinetul lui de pe str. Sandu Aldea si la clinica de pe av. Satanescu. Nu stiu sa se tina seama de vreo programare.

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, eu am vineri programare la ora 15.30 la cabinetul din Sandu Aldea.
Ce rost mai are stabilirea unei ore pt consultatie daca tot nu se tine cont de ea?
In fine, nici nu mai conteaza asa de mult, ma bucur ca am reusit sa obtin aceasta programare si sper ca dr. sa nu aiba vreo urgenta si sa nu apara, fiindca ma invoiesc de la servici ca sa ajung. De asemenea, am mari emotii...e prima oara cand merg la el...ar putea fi momentul decisiv: ori imi da sperante, ori mi le taie si pe-astea pe care le am.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

danotino, pentru consultatii il gasesti pe Tutu la vechiul cabinet. La noua clinica face doar inseminari, FIV-uri sau diverse interventii. El face programari in continuare doar ca atunci cand ajungi la cabinet se iau peroanele tot in ordinea venirii. Foarte rar intreaba daca ai programare sau nu.

ady, de ce te duci la Tutu doar sambata? Cine stie poate luna asta ovulezi mai devreme. Uite, eu ovulam de obicei prin ziua 14-15, chiar si in Z16, in schimb in luna in care am ramas insarcinata am ovulat in Z11. daca nu ma duceam la monitorizare, sunt convinsa ca nu as fi prestat chiar in ziua aceea.

Lali 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

MamiLali as vrea sa ma duc mai devreme, dar nu prea pot sapt asta.... in plus la ce valori au estradiolul si progesteronul in z3, ar fi o minune sa ovulez asa devreme, mai ales ca ultimele menstruatii au fost la 33 de zile. Oricum noi ne-am pus pe treaba , asa ca la doua zile ne iubim cu foc, asa ca daca o fi ovulatia mai devreme nu scap nimic. Tu ce mai faci? cum te simti? astept vesti de la eco sa ne zici de bebita vesti bune.
Iepumic cum zicea si lali se intra in ordinea veniri, dar cred ca vineri vei prinde destul de liber, asa ca nu vei astepta mult. Sper sa primesti vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

fetelor, va multumesc!
va doresc bebelusi sanatosi si frumosi.
eu n-am mai scris din cauza timpului. de cand cu bebe timpul e limitat.
va pup si va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Multumesc, adrianaady. O sa revin cu vesti.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput