Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104
Raspunsuri - Pagina 8
madlen spune:
Eu nu pot sa spun decat ca dragostea mea pentru amandoi este la fel de mare si nu mi-as putea imagina viata mea acum fara unul din ei doi. Nascuti sau nu de mine, amandoi sunt ratiunea mea de a fi...
Dar daca nu sunteti pregatite sa faceti pasul acesta e mai bine sa mai asteptati. E parerea mea.
Chiar vroiam sa o rog pe Magdita sa adauge la mine si primul pui, Oana-Iuliana.
aerlilian spune:
Hai ca-i tare,fetelor!!!Printesa Lia insarcinata la 60 de ani!Deci...ne mobilizam si gandim pozitiv,da???O sa putem si noi!
machus spune:
Fiindca este vorba despre adoptie, vreau sa va spun ca spre bucuria noastra finutul nostru a fost adoptat de prietenii nostri cei mai buni (la 4 luni), care s-au chinuit mult timp sa aiba un bebe al lor fara succes,si in final au hotarat sa faca acest pas. Va marturisesc ca inainte sa il cunosc si mai apoi sa il iubesc si sa il ador pe finutzul meu Mihnea Andrei, si eu eram rezervata cu privire la capabilitatea de a iubi din toata fiinta si neconditionat un copilas caruia nu i-am dat eu nastere. Sentimentele mi s-au schimbat, si sincer va spun, ca ma impacasem la un moment dat cu ideea ca, daca nu reusesc nici prin FIV, voi adopta un copilas, si singuri nu vom trai pana la adanci batraneti. DD s-a milostivit de mine si m-a binecuvantat cu darul minunat.
ps. este greoi si procesul de adoptie azi in Romania. ( la prietenii mei a durat 1 an si 4 luni pana s-a dat hotararea finala si irevocabila, dar au reusit pana la urma; in ziua botezului lui Bogdan li s-a eliberat si lor noul certificat de nastere)
Va pup si va indragesc!
lalitica2000 spune:
eu admir oamenii care adopta copii. eu una, stiu ca cel putin acum, la varsta asta, nu sunt pregatita. De multe ori m-am gandit cum ar fi daca am adopta un copil, si nici cum nu m-am vazut pregatita pentru asa ceva.
lilishor mama, cu tehnologia de azi bag de seama ca o sa putem face copii la varste tot mai inaintate.Eu stau si ma gandesc, oare pana la varsta asta de 60 de ani cate FIV-uri o fi incercat ca nu cred ca s-o fi apucat de FIV-uri abia la varsta asta inaintata.
Bafta la nidare lili si sa vii cu vesti bune, sa dai un exemplu ca se poate sa obtii o sarcina buna la o luna de la extrauterina.
felix draga, m-am intors de la mare intr-o stare tare buna si acum abia astept tura urmatoare de minivacanta care va fi de pe 13 august, chiar dupa ce voi iesi de la Iosup. Tu pe cat intri in vacanta?
magditza, vacanta frumoasa. sunt convinsa ca acum esti cea mai fericita matusa din lume, acum ca esti alaturi de nepotelul tau drag!
aditzule, asculta de fete si programeaza-te la laparo ca nu vei regreta. este o operatie usoara si recuperarea este la fel.
bella, bafta maxima la aceasta noua inseminare si sper sa fie ultima, sa-ti reuseasca si sa duci sarcina pana la sfarsit.
rala draga mea, nu puteam sa te uit tocmai pe tine. Imi pare mai mult decat rau ca nu a iesit nimic nici din aceasta monitorizare. Te rog nu te lasa, ca o sa se prinda samburelul si la tine si o sa vezi ce minunatie de copil va iesi.
Lali 12+
mada23 spune:
Neata fete dragi
Madlen.. multumim mult
Magditzule... vacanta de vis, alaturi de nepotelul tau drag
Machushica.. Bogdanelul drag
Lalitzicule... burtika frumoasa, ma bucur ca v-a priit Marea.
Aditzu.. daca ai stii la ce multe intrebari iti raspunde laparo, cate necunoscute elimina, te-ai duce azi, iti spun sigur.
Bella.. tinem pumnii la fata
Rala...multi si tie si surioarei
Felixule... cand pleci in co?
Georgic... ce faci zanica, nu mai spui nimic?
Aerlilian.. dupa ce se pierde o sarcina se face o rugaciune speciala, te ajuta sa scapi de cosmaruri, pe mine m-a ajutat mult, poate ar trebui sa incerci. fata sa fie mai linistita.
O saptamana excelenta va doresc tuturor!
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
mirela2 spune:
buna dimineata fetelor
de azi sunt la birou si nu am niciun chef. aseara am cazut pe scari de m-am invinetit toata.
joi si vineri trebuie sa fiu la spital pentru laparo.....
voi cum sunteti?
aerlilian spune:
Lali ,tare mult mi-as dori sa fie precum spui,dar nici macar nu indraznesc sa sper...As rasturna toate teoriile...
Mada ,mi-ar prinde tare bine,daca stii acea rugaciune,astept un pm de la tine
Mirela ,daca nu ai fi casatorita,ti-as spune ca urmeaza sa te mariti,pentru ca asta semnifica acea cazatura...Cat despre laparo,inseamna ca joi faci analize si vineri dimineata te opereaza.Apoi vineri dupa-amiaza pleci acasa si vineri seara ne scrii si ne spui ca esti super ok.Ai inteles???
mirela2 spune:
mada23 spune:
buna fete dragi..ce liniste e pe aici , ati toate?
Mirela... inainte sa raman am cazut pe strada , poate o fi un semn bun si la tine, tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la laparo.
Aerlilian... cu mare placere
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
adrianaady spune:
Buna fete dragi
Mada cred ca multe fete ne sunt plecate in concediu, Magdita e fericita cu scumpul ei nepot, Felix se bucura de perioada ovulatie pe undeva prin concediu....Si Alina parca este plecata... Le asteptam cu vesti bune. Tu ce mai faci? cum mai esti? Eu sunt decisa sa fac laparo, probabil in septembrie o voi face. La sf lui aug dupa cm ma duc la tutu si vad ce zice si el. Imi doresc din suflet sa fie totul bine, sa aflu raspunsuri la asa multe intrebari...
Mirela bafta multa la laparo si sa ne aduci vesti buneee... si multe detalii ca sa stiu ce ma asteapta si pe minee
Lilisor tu cum te simti? te nidezi zilele astea nu??
Lali ma bucur ca te-ai simtit bine in concediu...bebe ce face? deja cred ca se vede f bine burtica. Parca te duceai la eco la Iosup, sa ne spui si noua vestile sa ne bucuram
Tamy tu cum mai esti ?Ai promis ca ne scrii macar seara cind ajungi acasa...
Rala tu ce mai faci? trecu infectia aia urita? hai ca acum vine perioada fertila...
Elly tu ce mai faci? ceva vesti bune?
Rocsy,Diana,Bella, Aris, MAchusica, va doresc o sapt excelenta si cu vesti bune la toate