Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104
Raspunsuri - Pagina 7
elly_me spune:
Salutare fetele
Eu sunt pe acilea prin umbra- va citesc zi de zi - dar nu am ce sa scriu- decat ca sunt in ~Z68 si nici urma de rushi.
Mai astept nu mi-am pierdut rabdarea.
Sau poate iau utrogestan 5 zile si rezolv problema.
O sa vad ce voi face.
TAmy- eu fac tratamente hormonale de vreo 4 ani si nitelus .
Am luat aproape 3 ani si jumatate utrogestan - am facut si stimulari cu clomifen si 1 cu gonal si m-am ingrasat 20 si ceva de kg
Ai vazut ce plinutza sunt- imagineaza-ti ca aveam 50 kg acum 4 ani - eram snur (fara tzatze, fara c**)
De mancat nu mananc ff mult- am zile cand de abia reusesc sa mananc 2 iaurtzele toata ziua.
Ma duc la sala- alerg- fac sport
Si nu reusesc sa dau jos 5 grame.
Oricum nu m-am ingrasat de la mancare- inainte mancam orice- oricat si nu reuseam sa ma ingras- si vroiam sa ma mai ingras- iar acum nu mai reusesc sa slabesc.
Fiecare persoana reactioneaza la tratamente in mod diferit.
Am cunoscut persoane care au facut stimulari mai multe decat mine si era ffff slabe
Asa ca nu te stresa.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
felix76 spune:
Neata dragutele!
Sarah, bine ai reveniiiit, ma bucur ca te vei mai elibera! Am vazut apelurile tale abia aseara tarziu, din cauza ca telefonul meu este lasat acasa. Mereu ma cearta sotul ca nu-l iau cu mine, cica de aia ar fi mobil sa-l port peste tot dar eu nu bag deloc la cap lucrul asta...
Adituuuu, eu acu vaz! N-ai facut laparo? Hai fa-ti curaj si suna-l pe T! Si daca tot faci laparo insista sa-ti faca si histero in aceeasi interventie, sa nu te anestezieze de 2 ori!!! Dereglata sunt si eu de la o vreme incoace. Chiar o sa-mi repet hormonalele prin septembrie sa vad cum stau...
Tamy, la mine a avut ceva efect stimularea, am luat vreo 3 kile in timpul stimularii si s-a inmultit celulita pe coapse!!! Cred ca depinde foarte mult de organism. Ma gandesc ca daca tu faci sala s-ar putea sa nu vezi transformari mari ale corpului.
Magditu vb la tel.
Lilisoru, ce ai facut? Ai mai fost la T sa vada daca s-a spart nazdravanul?
Madut
Jasmi, Bellla imi pare rau ca treceti prin asa ceva! O histeroscopie ati facut? Daca nu, eu cred ca ar fi esential sa vedeti daca nu cumva e in interiorul uterului ceva care sa impiedice dezvoltarea embrionului.
Lali, ai venit de la mare? I-a placut mazarichii soarele?
Alina06, vacanta frumoasa la greci!
Elly imi pare rau ca n-a sosit rusul. Test de sarcina ai mai facut? Poate cine stie...
Jorjilic
Va urez vara frumoasa in continuare si ne "vedem" in septembrie! Sper din suflet sa ma astepte multe vesti bune!
Pupici,
Felix
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile
adrianaady spune:
Felix scump abia in septembrie revi????sper ca atit va dura concediul tau ok? o sa imi fie dor de tine sa stii... Cind spui histero te referi la histeroscopie sau histerosalpingorgrafie?
Elly imi pare rau ca nu a venit rusu, dar cred ca nu e bine nici sa stai atita timp fara menstra...la dr ai fost?
aerlilian spune:
Tamy, mai incape vorba?Nu va mai ratez!!!
Felix , n-am mai ajuns la T...Ramane pe luna viitoare,iar acum stau cumine si astept...
Magditzule , bine ca nu vei lipsi mult,ca tare o sa-mi lipsesti...
Madutz, stiu, stiu, stiu!!!
Aditzu, multumesc din suflet pentru gandul bun.Sa-ti dea Dumnezeu si tie cat de curand bebele dort!
rala spune:
Neata dragelor!
Felix, asa cum spuneam zilele trecue, jos palaria! Ai stiut si de data asta raspunsul corect: normal ca dupa 4 spre 5 zile de la intreruperea arefamului a venit si mos craciun. Deci declar ziua 1. Si ce citesc eu aici??? Ne vedem in septembrie? Draga mea, asa concediu mai rar! Sa te simti bine si poate ne aduci chiar tu cea mai buna veste.
Liliana, traiesc si eu pe pielea mea diferenta aia de varsta, ca si de mine o despart vreo 7-8. Si iti dai seama ca pana la urma orice poveste de succes, pe langa incurajari imi da si o stare de presiune si de lipsa de timp.
Jasmine, e foarte important ca esti un om corect si sincer cu tine. Si eu cred ca cei care adopta sunt niste oameni speciali si mai cred, ca oricat de impacati sunt cu gestul lor, au in suflet trairi pe care nimeni nu le poate intui. De atatea ori am vazut oameni care se mint singuri, in atatea situatii incat am ajuns sa-mi doresc foarte tare s pot fi sincera cu mine atunci cand iau o decizie. Nici eu nu cred ca as putea adopta. Inca. As face orice pentru a ajuta un copil sau mai multi, dar nu cred ca vreodata as putea numi unul al meu.
Tamy, nici eu nu am facut stimulari (inca) dar si eu spun ca Magda, dupa diphe am cam pus kilograme pe care le-am dat foarte greu jos. Cat despre sala... eu ma chinui de aproape un an sa imi reinnoiesc abonamentul. Nu fi trista ca te-ai intors printre aparate. Eu m-as gandi ca puiul tau va avea o mami sexy si in forma, o mami dupa care vor intoarce barbatii capul pe strada.
Adriana, grabeste laparo, sfatul meu, e simpla si foarte edificatoare. Iar o dau exemplu dar n-am ce face, sora-mea la nici 2 saptamani de la scosul firelor a plecat la greci si s-a intors cum stim toate. N-o mai amana pe motiv de vacanta. Profita de perioada mai libera si roaga-l pe T sa-ti faca si tie cele 3 gaurele. O sa ai o cu totul alta perspectiva dupa, crede-ma.
Magditule, arati perfect si cu alea 3 kile (unde-or fi draga ca eu nu le-am vazut), concediu placut si voua, sa-ti rasfeti nepotelul cat pentru alte cateva luni, ca asa fac si eu weekend de weekend.
Sarah, ma bucur ca mai scoti nasul blond din barlog, bafta la "prestatii" luna viitoare, si poate ginul ala doar il vom ciocni ca tu nu vei avea voie sa bei.
Mada, eu cred ca oricum numai faptul ca esti aici printre noi, prezenta, este un mare suport pentru multe fete. Inseamna ca nimic nu ne poate dobori, ca suntem dintre cele alese sa luptam pentru visele noastre, ca suntem puternice iar bebelusii nostri vor fi cu atat mai speciali si pretiosi si vor putea invata de la mamele lor puterea, determinarea, optimismul si iubirea.
Va pup pe toate fetelor, se apropie weekendul, si abia astept sa nu mai sune ceasul la 7.
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
lalitica2000 spune:
dragele mele, sa stiti ca am revenit de ieri la serviciu, dar pentru ca am cam mult de munca si voi ati scris multisor in absenta mea nu am avut timp nici sa citesc din urma si nici sa scriu. a fost frumoasa minivacanta. sper ca pana mai spre seara sa apuc sa citesc tot ce ati mai scris de sambata incoace. ma duc sa muncesc si intr-o pauza o sa ma pun pe citit si revin
Lali 11+
bellla77 spune:
Buna ziua tutunici.
Va multumesc din suflet celor care mi-au urat bafta la IA.Sper ca IA nr 4 sa prinda si sa scap de vrajitoarea asta urita ''infertilitatea''.
Tamarylis analizele pe care Matei mi le-a dat sa le fac in urma avortului sunt urmatorele:
1 toxoplasma
2 proteina-s si c
3 probe de cuagulare(AP,APTT,INR,TIMP QUICK)
4 Ac cardiolipinici IgG
5 AC fosfolipidici IgG
6 Ac anti Sm
7 AC anti Ro
8 AC DNA ds
pe care le-am facut la IDS mai putin proteina s si m-au costat cam 5 mil daca imi aduc bine aminte.
Cele genetice scrie asa:Polimorfismul genelor II,Factoru v,MTHFR
m-au costat 10 mil si mi s-a recoltat singe la clinica si l au facut bine inteles la un lab cu care Matei si Tutu colaboreaza.
Nu le-am pus pe PM ca poate mai sunt fete interesate de aceste analize.
pup toate fetili fara exceptii
tannoo25 spune:
buna , fetelor ... ca tot ati vb de adoptie ... eu am prieteni de familie ( o pereche, evident ) care au incercat ani de zile sa aiba un bb al lor, indiferent de metoda; au incercat si aici, in tara si in alte tari ; dupa ani si ani de chin si suferinta si stress si toate starile pe care le cunoasteti, rezolutia a fost NU se poate ; trist, ff trist ... si, dupa un timp care le-a fost necesar ptr a se obisnui cu ideea au decis sa adopte; si au facut-o ... au ales o fetitza ( caci asta si-ar fi dorit sa aiba ) de 3 luni ; si azi are 3 ani; ii seamana tatalui leit, a luat din trasaturile lui ... si o iubesc enorm ! ...
va pupic , Betty
tutidana spune:
Neata fetelor.
Si eu sunt la fel ca elly,suntem identic amadoua,sper sa vina,T a zis sa astept sa vina natural sa nu iau medicamente,deja nu mai am rabdare,noutati nu am.Peste cateva zile plec iar la mare de data asta stam cam 7-10 zile,sper sa prindem vremea buna,pup toate tutunicile.
magdita spune:
Neata dragelor,
Aditu, si mie imi va fi dor de tine .
Elly, off tratamentele astea hormonale . Ma gandesc ca poate ar trebui sa iei legatura din nou cu dr.homeopat .
Alina, concediu placut si relaxare maxima.
Lilisor, si mie imi va fi dor de tine iubita, insa nu lipsesc decat o saptamana . Poate mai intru pe net seara sa vad ce mai faceti.
Rala, multumesc de urari si aprecieri , esti prea draguta . Stii cum se spune, orice zi1 e un nou inceput, asa ca Doamne ajuta luna asta .
Betty, multumim pentru povestea prietenilor tai, asa cum ziceu si fetele, cei care adopta sunt intr-adevar niste oameni speciali .
Tutidana, concediu placut.
Madutz, Lali, Tamy, Diana si toate fetele nementionate
Maine imi vad nepotelul !!!
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!