Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 104

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Blondina frumoasa.. ai reaparut,ne era dor, spor la prestat

poopi la toate fetele dragi

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Draga Jasmine iti inchipui ca dupa pirderea sarcini cu nr 3 obtinuta prin inseminare am tabarit pe capul lui Matei cu facutl analizelor prt aflarea cauzei.Am facut mai intii cuagularea imunologia anticorpii si am incheiat cu genetica care are drept rezultat final risc 0 ,riscul prezentat este acelasi ca in po****tia generala.
Nici Matei nu a putut sa-mi dea un raspuns concret care a fost motivul pierderii sarcinii dupa ce am facut toate analizele posibile.
Mi-a recomandat sa o iau de la 0 cu inseminarele.

ptr toate fetili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara fetelor

multumesc de urare adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

bellla77, bafta saptamana viitoare ! , betty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Offff Bella draga imi pare tare rau...

Eu dupa pierderea nr 3 am zis ca gata apelez si la faza adoptie. Dar am avut deja doua situatii in care am fost in vizita la asistenta maternala si sincer sentimentele traite cand am vazut copiii fata in fata au fost tare contradictorii... Din pacate ultima experienta am avut-o chiar in seara asta. Am fost in vizita la o bebelusa de 7 luni, si e clar ca ceea ce am simtit cat am fost acolo mi-a demonstrat destul de clar ca momentan nu sunt pregatita pt adoptie...

Maternala e foarte posesiva cu fetita si cea mica plange de fiecare data cand altcineva vrea sa o ia in brate, in ultima vreme mai multe famili au facut vizite in speranta sa o adopte, iar bebelusa e traumatizata de-a dreptul, cand vede pe cineva strain se uita speriata si vrea numai si numai la asistenta maternala in brate, probabil sa simta protectia acesteia, ca si cum ar fi protectia unei mame. E foarte greu fetelor, nu e deloc simplu... Si chiar daca eu inainte de aceasta experienta ziceam ca eu sigur adopt daca nu reusesc, acum nu pot spune decat ca am decis: adoptia e ultima solutie in caz ca nu vom reusi dupa ce am incercat absolut to ceea ce e omeneste posibil.

Bine, poate aceste sentimente sunt si pt ca am descoperit acea cauza genetica ce da coagularea excesiva a sangelui in sarcina si sper sa ajung cat mai repede la hematolog sa imi dea poate un tratament si sa reusesc sa duc sarcina la bun sfarsit...

Va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Jasmine , eu te inteleg perfect si iti admir sinceritatea...Imi cer scuze daca deranjez pe cineva,dar am senzatia unei usoare ipocrizii cand aud persoane care spun ca vor adopta fara nicio problema....Ba sunt o gramada de probleme,multe dintre ele de ordin emotional!Fa asa cum iti dicteaza sentimentele si mai ales...mergi mai departe pentru a avea copilul tau!
Rala ,crezi ca eu nu ma gandesc la felul in care a ramas Aris gravida?Stiu povestea foarte bine si mi-o amintesc foarte des, dar nu uita ca cel putin in comparatie cu mine,ea este mai mica cu vreo 8-9 ani...Si sunt sigura ca si asta are relevanta,atarna greu...Una dintre marile mele probleme este ca ma simt contra cronometru vis-a-vis de varsta si asta ma omoara!Imi place tare mult optimismul cu care incerci sa vezi lucrurile si cred ca voi incerca sa-ti urmez exemplul.Gin tonic,zici?Merge de minune pe caldurile astea!
Mada ,ma asteptam sa vii cu forte proaspete dupa concediul asta si sa nu te mai deslipesti de noi...Tu stii bine cat de "tonica" esti pentru noi,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Aerlilian... off iubita, fortele s-au concentrat pe sufletzelul zdrobit , in perioada asta is putin "egoista" imi pastrez fortele sa pot merge drept, inainte, idiferent care/ce este inainte, este cumplit de greu...dar cu nadejde la DD o sa trecem peste, candva.S-au implinit doua luni de cand ne-a plecat baietelul nostru drag...parca a trecut o vesnicie pentru noi...asa de multe s-au intamplat in perioada asta.
Sper sa-mi intelegi absenta, sunt alaturi de voi din umbra, dar mai mult nu pot face, cuvintele mi s-au pierdut.E prea devreme inca.

va pup pe toate, o zi minunata va doresc!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Hello!
Azi plec mai tarziu la serviciu, deci pot sa sa citesc si sa scriu si eu cateva cuvinte.
Bella, poti sa imi detaliezi si mie in ce au constat analizele genetice si cele imunologice? Mai exact ce analize ai facut, unde si cat te-au costat.
Lilisor, daca veneai la intalnire, poate imi tineai companie la ginul ala tonic. Dar data viitoare o sa ne vedem, nu?
Jasmine, si eu te inteleg perfect din punctul asta de vedere. Asa vad si eu lucrurile acum. Nu stiu daca o sa imi schimb parerea, dar momentan nu m-as simti capabila sa adopt. Chiar le admir pe fetele care fac acest lucru si sunt convinsa ca daca au ajungs sa aiba un copilas pe aceasta cale, pentru ele sigur nu exista o diferenta.
Asa gandeam si eu inainte sa constat ca am probleme...ca e f simplu sa ai un copilas pe aceasta cale si chiar nu intelegeam niste prieteni care se chinuiau sa aibe un copli si nu adoptau. Ma gandeam ca eu sigur o sa fac pasul asta daca o sa intampin probleme, dar....
Aditule, da, am inceput de luni sa merg la sala si am un gust un pic amarui, chiar daca imi place atat de mult. Gustul asta amarui vine din faptul ca eu speram si credeam ca nu o sa mai merg pe acolo decat dupa 1un an, la cateva luni dupa ce o sa nasc.
Dar tu ce vorbesti acolo de histerosalpingografie? Eu iti zic la laparo e sfanta..vorba vine...in sensul figurat. Tu dai destul de multi bani pe analize fara sa stii unde e problema cu adevarat. Nu vreau sa te superi pe mine, dar stiu ca si eu am muncit luni de zile cu mine sa ma conving sa ma programez pt laparo. Si am avut nevoie de un imbold, respectiv sa aflu ca sora mea e insarcinata. Asa m-am hotarat ca trebuie sa vad care e problema.
Scutura-te putin si suna-l pe T sa-ti faca o programare, caci chiar nu e o operatie grea si dupa laparo stii sigur cum stai.
Iti trimit niste sa nu fii suparata pe mine. Ti-am spus parerea mea.
Feteleor, chiar daca vi se pare ca sunt puerila, eu vreau sa aflu totusi daca v-ati ingrasat imediat dupa tratamentul pt stiumulare, sau dupa, in timp. Cine s-a ingrasat, evident... Nu am pe cine altcineva sa intreb, voi ma cunoasteti mai bine si nu vreau sa intreb pe la alte subiecte.
Va pup pe toate!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata scumpele mele,

Tamitule, eu nu stiu ce sa zic de ingrasarea dupa stimulare, ca eu nu m-am stimulat decat cu clomifen si nu m-am ingrasat. Insa nu pot spune acelasi lucru dupa tratamentul cu diphe, care m-a "ajutat" sa iau vreo 3 kg , pe care nu reusesc sa le mai dau jos. Am facut si burtica, eu care nu aveam deloc inainte. Si nu mananc prostii, tin regimul de endo, cu fructe la greu si salate, fara paine alba, carne doar peste, nici pui nu mai mananc ca astia din comert sunt plini de chimicale, sunt ingrasati in timp fff scurt, cu concentrate. Mai mananc inghetata sau cate o nuga .
Madutz, te intelegem ca e prea devreme, e normal sa fie asa, insa ne bucuram mult ca esti prezenta aici. Inseamna ca esti pe drumul spre vindecare.
Lilisor, incearca sa nu te mai stresezi atat. Sunt sigura ca ai avut suficient nenoroc. Cum ii spuneam si lui Madutz, roata se invarteste, au fost destule necazuri, acum va veni randul bucuriilor, pentru noi toate .
Jasmine, te inteleg perfect in privinta adoptiei, trebuie sa fii fff bine pregatit psihic pentru a lua o asemenea decizie. Nici eu nu as putea sa fac asta, cel putin deocamdata. Bine ca ai descoperit o posibila cauza a pierderilor de sarcina, banuiesc ca exista un tratament pentru asta. Te pup si Doamne ajuta.
Bella, bafta multa la IA.
Sarrah, ma bucur ca ne mai dai de veste.
Aditu, mersi de urari, numai maine nu-i poimaine . De-abia astept sa-mi vad nepotelul adorat .
Feli, pana plec te mai sun intr-o seara .
Georgi, pup zeita verde sufletista .
MamiLali, Oana, bafta multa miercuri la eco .

Pup toate fetele, mai ales pe cele nementionate si ne mai auzim pana plec .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi!!
Tamitu drag cum sa ma supar pe tine draga mea?Stiu ca orice mi-ati spune voi o spuneti din suflet si din experienta voastra, si ma ajuta enorm. De aia uneori va cer sfaturi si va intreb. Analizele pe care le-am facut acum mi le=a recomandat endocrinoloaga mea,date fiind ultimele luni cind am avut cm la 33 de zile,intr-o luna la 21 si alta la 25 (atunci am avut un polip pe endometru care s-a eliminat),plus ca in ultimele luni nu am ovulat mereu.In ultimi 5-6 ani eu aveam menstra fix la 29-30 de zile,de aia ni s-a parut ciudata aceasta mica "dereglare". Eu in istoricul meu am avut si o mica problema dupa anticonceptionale pe la 23-24 de ani, nu am avut menstra vreo 4 luni cind le-am intrerupt , hormoni erau toti 0, eram ca o femeie la menopauza, ba chiar o doctorita mi-a spus ca nu voi mai avea copii niciodata si voi fi nevoita sa iau ac toata viata. A fost o clipa pe care mi-o voi aminti toata viata si mereu ma bantuie acele cuvinte.De aia acum am hotarit sa facem inhibina si AMH pt a vedea rezerva mea ovariana si sa stau linistita ca din punctul asta de vedere stau bine. Si eu sunt decisa sa fac laparo in septembrie, am sperat sa nu am nevoie, dar nu mai amin momentul asta.Si Magdita m-a sfatuit sa fac direct laparo, este cea mai relevanta, si asa voi face. Luna asta astept analizele astea , o sa ma mai bucur de vara ,soare si plaja, in sept fac laparo.
Stiu ce simti pt sala, pentru ca desi nu se mai vede la mine, am mers la sala regulat timp de 6-7 ani , de cind cu proiectul bebe recunosc ca nu am mai fost. La fel imi spun si eu in fiecare luna, ca ma voi duce din nou dupa ce voi avea un copilas, dar uite ca acest mom se lasa asteptat.Iti multumesc frumos pt si iti trimit un
Jasmine ai mare dreptate cu adoptia. Eu cred ca daca ai reusit sa descoperi cauza pt care ai pierdut sarcinile si faci tratament, sigur va veni si copilasul vostru cit de curind. Eu in sufletul meu simt as putea adopta un copilas, dar asta dupa ce as face orice ar fi omeneste posibil sa am un copil al meu. Dar nimeni nu stie ce va simti despre adoptie, decit cind va fi pus in acea situatie.
Lilisor sigur va veni si momentul tau cit de curind , simt eu asta.La laparo s-a vazut ca totul este ok la tine acolo, tu ovulezi, clar sotul isi face treaba bine, deci toate sansele sunt ale voastre
Magdita mai e putinnn, sa stii ca imi va fi dor de tine
Felix tu ce mai faci draga mea? Parca si la tine se apropie concediul...unde va duceti?
Mami Lali mamica bronzata bafta la eco
Mada ma bucur si eu ca mai scrii pe aici, si cred ca nu iti dai seama ce cuvinte frumoase spui si ce mult conteaza pt noi. Sa iti trimita Dzeu si Maicuta Domnului un copilas pentru ca esti o femeie deosebita si frumoasa , cu un suflet mare
Georgia,Alina,Mirela,Rala,Tinuta, Sarah , Tinuta , Bella si toate celelate

Mergi la inceput