Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

uite asa. avem o cada mare de 2metri pe 2metri. o umplem cu vreo 30-40cm de apa. intra sotul cu el in apa. il sustine de sub cap un pic,el incepe sa dea din maini si din picioare,atunci sotul ii da drumu la cap si il lasa singur. si domnul o porneshte cu viteza maxima. se opreste cand ajunge cu capul de marginea cazii si atunci trebuie sa il sustina iar. n-ai vrea sa vezi cum rade cu toata gura de performanta lui,doar cand da prea violent din maini si ii vine apa in gura inchde gura strans strans,ca lui apa ii place doar in cada nu in gura.l-am filmat,dar cu camera normala,sa vad cum pot sa iau doar bucata respectiva dupa dvd sa va arat

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Vad ca au inceput sa iasa dintisorii... Cand am zis eu de al meu nu stiu cine a sarit ca ies abia spre 6 luni... Si noi avem coltisori si am trecut si de perioada de nervisori de dintisori. Asteptam pe urmatorii... . Aris, cum adica inoata in cada? Explicheaza-mi ca fac stop!

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Despre musetel stiu si eu ca afecteaza vederea...Eu folosesc mult musestel la Luca ( il ung cu ulei de musetel pe tot corpul dupa baie), dar nu si pe fata. Incearca sa tii departe musetelul de zona ochilor, e mai sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Eu pe Raru il spal cu ceai de musetel in feicare dimineata pe ochi. Si el a avut mai pe la 2 luni un punct negru in urma unui cos (acnee de bebelus) si exact ca un pct negru de pe fata unui om mare arata. Ma manca in degete sa intervin ...dar m-am abtinut la timp. Nu stiu dacaa a trecut de la musetel dar a trecut.
Sa treaca si la alti bb ca tare urate sunt si le strica frumusetea. Nenorocita asta de poluare cate rele mai face

UN VOT DE INCREDERE VA ROG
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami


e foarte gresit sa ii dai cu ceai pe ochi
asa zice doctorita de la spitalul de ochi

trebuie sa folosesti doar ser fiziologic

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei




Ce are rau ceaiul de musetel? Adica eu ii dau si pe ochi si pe fata. Ca mai devreme am scris doar de ochi.



are impuritati
pe ochi poti sa il dai doar cu ser fiziologic
intreaba-ti doctorul. ii faci rau

www.jurnalul.ro/stire-viata-sanatoasa/nici-un-ceai-pe-ochi-27154.html" target="_blank">Nici un ceai pe ochi

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

floric - eu cand eram copil faceam asa numitele ulcioare la ochi si mama imi dadea cu ceai de mushetel,pana am ajuns la oftalmolog si tzin minte toata viata ca mi-a spus ca e cea mai mare prostie si sa nu mai dau cu mushetele in ochi cat oi trai ca sporii aia fac nu stiu ce...habar nu am sa-ti dau detalii si vorbesc prostii ca babele prin sat. intreaba pediatra mai bine sau chiar un oftalmolog.
cat despre kk,eu zic sa-i bagi un supozitor. eu am patit-o cu piticu'...tot asa nu facuse 3 zile si in a 4 cu supozitor a facut cu un pic de sange. nu vrei sa stii cat m-am speriat. am fost la analize totul e ok,pediatra a zis ca a stat prea mult fara sa faca si s-a iritat colonul si neaparat sa nu il mai las niciodata peste 72 de ore fara sa faca. supozitor(cam un sfert)...cica nu creaza dependenta,e un mit. si adevarul e ca al meu acum face cand singur cand cu ajutor daca intrece masura,oricum nu il mai las,cand ma gandeam cat trebuie sa il fi usturat pe el saracu daca ajunsese colonul atat de iritat incat sa sangereze...brrr..
p.s. ce vaccin ati facut? doar rotarixul poate sa aiba o legatura,dar asta da diaree de obicei nu costipatie.

carmenada - rotarixul se poate face si mai tarziu de 24 de sapamani. asta ar fi idealul dar nu e musai. cel putin asa am citit in prospect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Aris, chiar te rog. Asta e de vazut! Si al meu e innebunit dupa apa, dar eu nu am avut curaj sa il bag in cada. In primele 2 saptamani dupa nastere, ii faceam baie repede-repede si il scoteam din apa. Copilul plangea de mama focului imediat dupa ce il scoteam. Si nu stiam ce are. Intr-o seara am zis sa-l tinem mai mult ca poate de aia plange. Si, surpriza, s-a balacit domnul cat a vrut si nu a mai plans. Off, abia astept vacanta din Turcia de la anul. Cand va fi Calinul meu asa maaaree...!

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gina - imi trebuie un program din cate am inteles. ma interesez si se rezolva
incearca in felul urmator deocamdata. intra cu copilul in cada cand sunt doar cativa centimetri de apa si lasa cu spatele pe fundul cazii cat se umple ea incet incet,o sa te uimeasca. ia,poate ii faci lui Calin o surpriza diseara chiar.
sa stii ca nici eu nu sunt asa curajoasa...sotul e. eu l-sh tine si cu dintii nu doar cu mainile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

bine ai venit ana! bine ai venit bb luca!
daca vrei in lista, trimiti la mart.apr09 mesaj cu datele!

Vezi anca, daca ne-ai scuturat bine, acum suntem ospitaliere!
Sa revin la vorbitul singura!

Galusca, te muti la casa, cu gradina, curte, si ce mai ai tu pe acolo si te pocnesc depresiile? Pai acum te-ai gasit? Sunt numai niste kg in plus, atat, nu-i capat de lume!

Aris, interesanta versiunea ta!

Va zic mai incolo ce schema de diversificare am gasit eu intr-un pliant primit pe vremea cand eram gravida si mi se parea ca pana la diversificare mai este...

Felicitam dintosii!!!

Diana cum l-ai stimulat?

Aris apropo, nu cred pana nu vad! Ma faci sa-mi scol copilul sa-l pun sa inoate!

Ma ener soacra! Nu l-a vazut pe fiu-sau 2 saptamani(eu nu i-am vazut pe ai mei de anul trecut si o sa-i mai vad abia la anu) si il intreaba daca nu-l las eu.





4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hehe, Gina2008, io nu tare am vazut puncte negre prin poze dar ce m-a frapat a fost asemanarea dintre bebe si tatic, mai rar asa copie la indigo (sau Xerox, ca indigo-ul nu se mai poarta:))).
Aris, musai sa ne pui filmuletul cu sportivul tau olimpic, cred ca e spectaculos. Cat despre regula cu "stat in fund", "mers in picioare" crd ca se refera mai degraba la a NU fortza copilul sa faca ce nu poate inca, mai degraba decat la a obliga copilul sa NU faca ce poate face...adica mi se pare aiurea: daca un copilas se ridica singur in fund la 4 luni, cum sa-l impiedici?!
Eu pe Sophiphi o sterg pe fatza doar cu ser fiziologic. O data am facut-o cu o crema "mustela visage" din entuziasm, ca primisem o mostra cadou:)) si a doua zi a avut "buburuze" rosii pe fatza, asa ca am incetat cu prostiile. Oricum are o piele foarte buna, nu i se irita niciodata, nici de la caldura nici de la shushu si kiki...
Galushca, eu sunt indragostita iremediabil de rasa asta, Dogue de Bordeaux, iar Manole chiar e un exponent din cale-afara de grozav. Cred ca sunt cei mai blanzi si buni caini, si la batranete isniste copii inocenti, Manole n-ar clampani nicio musca...Trist e ca durata medie de viata e scazuta (8-10 ani), asa e la caini, cu cat sunt mai mari cu atat o duc mi putin...Dar noi am hotarat ca Manole e nemuritor
Cat despre alaptat, io zilnic ii injur pe aia care m-au mintzit ca alaptatul slabeste...poate slabeste din puteri, ca in rest...Io m-am intzepenit la 60 de kile si de acolo nu mai scad...(nu ca as face vreun efort, ca bag zilnic inghetzata, cu pizza ma intalnesc cam de 3 ori pe saptamana, de abdomene, dupa entuziasmul initial, m-am cam lasat...is cam nesimtzita
Simplyana, bine ai venit! Mai bine mai tarziu decat niciodata

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008
... In sensul ca a luat pana la trei luni mai mult, cum zice si la carte, si apoi de la 3 la 4 luni a luat doar 500 de grame. Ceea ce e ok. Ca cica isi incetinesc luarea in greutate....
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006


Gina, si Calinul meu a luat putin peste 500 grame de la 3 la 4 luni, iar doctorita, la controlul de 4 luni, mi-am zis ca e cam putin. Ea raporta la ritmul de crestere din lunile precedente cand luase cam 1100 pe luna. Dar si eu citisem ca dupa luna a treia ritmul de crestere este mai lent, asa ca eu una nu mi-am facut probleme. Sotul...da! Mai ales ca-i cantase si doctorita in struna! L-am gasit intr-o zi imbiindu-l cu un biberon cu lapte praf...bonus pentru cumintenie, probabil, ca-i lasasem copilul satul in urma cu o ora doar! L-am intrebat daca i-a sarit vreo closca in cap vreodata! A lasat jos biberonul! Am dedus ca o patise!

mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

La mine faza cu alaptatul slabeste tine al draq de bine...Am ajuns rapid la 48 de kg si scadeeee...Si chiar imi placeau soldurile plinute si funduletul obraznic:(

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput