Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*
Raspunsuri - Pagina 18
cativ13 spune:
Offf, numai gandul ca se apropie vaccinul imi da fiori reci pe spate
.La doua luni, ea n-a plans dar eu...

m-a dat medicuta afara din camera si a ramas doar ea cu sotul si cu bebele. Noi o sa-l facm mai tarzior un pic, trebuie sa treaca 30 de zile dupa rotarix, cica. asta ar fi pe 7 august. Are ceva daca nu il facem fix la 4 luni ci mai tarziu? Cred ca nu.S-a trezit, me duc
mami de Silvia Ioana
cativ13 spune:
Fetelor, am gasit-o pe burta, razand de mama focului

, in conditiile in care eu o lasasem pe spate. Se cheama ca ne-am facut mari, nu?

Am pupat-o de-am zapacit-o

mami de Silvia Ioana
mihaelacg spune:
fetelor, azi e ziua mariei de captat atentie. abia am reusit sa citesc din urma.
si in timp ce eu recuperam din urma, a facut kk, si si-a scos pampers-ul. ea a facut galagie si tot ma atentiona, dar eu n-am vrut s-o bag in seama, si cand am vazut eu ce-a "clocit" fata mea in leagan, mi-am pus mainile-n cap.
cativ, c hiar ca poti fi mandra de fatuca ta, is grozave progresele pe care le fac.
olga, felicitari, iti doresc multa fericire si toate cele bune, asteptam [pozici.
simina, mezina noastra, 24 de spat. zici? parca ieri era mazarica.
un
pt vladut bolnaviorul sa se faca bine.
piua, ma duc s-o adorm ca-i maraita rau fata mea.
revin.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF
Gina2008 spune:
Mihaelacg cand ma uit la pozele cu bebita ta invidiez mamele de fetite... cand vad atat de mult roz...!!! Si poza aia cu bulanashele si poponetzul, Doamne, e mortala! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. E o scumpica! 
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
mababei spune:
Buna mamici!
Alexandru Paul
Iulia Petra
Darius
Silvia Ioana
George Andrei 
Bogdana, multa sanatate lui Vladut!
Dyana, bafta la vaccin! Ai sa vezi ca mutzunelul va fi foarte curajos iar daca il ia si mami in brate imediat si-l pupaceste ii trece repede!
Chatonel, adecvata momentului lectura recomandata de tine
! Sa vedem ce zice si mireasa
!
Aris, eu trebuie sa recunosc ca sunt adepta unui program
. Bineinteles nu din acela impus ci unul care sa se muleze pe ritmul si personalitatea lui! Problema nu e ca nu vrea sa doarma, dimpotriva el da semnalul ca e timpul pentru somnic si, de regula, adoarme singur in patut. Problema e ca doarme foarte putin acolo, se trezeste plangand iar eu il iau, il pun langa mine pe pat, il mufez si adoarme la loc foarte repede. Il pun in patut si mai doarme o ora sau chiar mai mult ( ce-i drept, uneori faza asta se poate repeta si de 2-3 ori). As vrea sa gasesc o modalitate de a-si face somnul neintrerupt caci daca sare de somnicul de la pranz, e din ce in ce mai obosit si atunci nici ca mai adoarme! Iar efectele oboselii la bebei le stim probabil fiecare dintre noi!
Claudela, am incercat si noi dormitul in carucior! Am avut sperante.....30 minute, apoi ne-am mufat si am terminat somnicul in pat la mami. Ma bucur ca merge la voi!
Gina, eu nu am incercat sa-l adorm leganat pe picioare dar recunosc ca mi-e frica sa nu-l obisnuiesc asa! Maica-mea mi-a zis ca ma adormea pe mine asa si ma legana de-i amorteau picioarele si eu dormeam doar cat ma simteam leganata, cum se oprea, gata si somnul meu
!
Mergem sa-si intalneasca Calin strabunicul! 
mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
danonique spune:
Buna tuturor!Nu am mai intrat de mult timp pe forum si azi am avut surpriza sa constat ca nu l-ati uitat pe puiutul meu si l-ati felicitat ptr implinirea a 4 luni.Multumesc tuturor ptr urari!
mamicile si ghioceii!
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Kea, dupa nastere nici mie nu-mi mai vine CM regulat ca inainte. Daca te simti rau sau ai sangerare mare suna dr. Altfel nu stiu cat de grav e, e doar o dereglare, cred. Cati, am vazut pozele. Am gasit si fluturasii. Multumesc! ![]() Flori din acelea are si Alma, sunt puse special de Alex (cu manuta lui sadinte ) tocmai pt ca se spune ca atrag fluturii. ![]() |
La capitolul CM nu mi-a venit inca ....
(nu am motive sa suspectez altcevawww.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui chatonel Noi am fost la vizita de 4 luni ieri, dragoana a stat cuminte la intepat, nici n-a plins draga de ea ![]() Avem 6,1 kg, centimetri 62,5. |
felicitari dragoanei si mamici din dotarewww.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui dyana27 mai avem putin si plecam la vaccin ![]() ![]() ; mutzu meu a adormit pe canapea cumintel, in timp ce se uita la o rochita de-a mea, cu floricele albastre![]() ![]() ; |
sa treaca cat mai usor vaccinul...www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Dodo-pui spune:
Pe Isabella o mananca gingiile rau de tot ..tot ce prinde "roade" si molfaie.vreo doua pozici drept exemplu gasiti pe blog lui Bogdan la semnatura
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
Multumim

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi