Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*
Raspunsuri - Pagina 17
dyana27 spune:
La multi ani!
Alexandru Paul 
Iulia Petra 
Darius 
Silvia Ioana 
George Andrei 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Wow, ce craci lungi trebuie sa aveti si voi. Felicitari Dragoanei! ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
hihihiii, de git ii agatam, precis! multumim

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
dyana27 spune:
cati in bulgaria ti-a trebuit pasaport pentru bebe???? ma tenteaza sa merg si eu, inca nu ne-am hotarat, ca tati e mai speriat , ii e frica sa iesim cu bebe din tara, sa fim la noi, aproape de spitale

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

minunea noastra David
chatonel spune:
bogdana, multa sanatate lui Vladut si pupici lui mami obosita! 

mariak, uitasem! FELICITARI pentru kilogramele date jos! asteptam pozele! 

simina, gata vacanta?
gigelica, pitonasu e tot la cura de rasfat? si mami profita si ea?
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
dyana27 spune:
mai avem putin si plecam la vaccin

; mutzu meu a adormit pe canapea cumintel, in timp ce se uita la o rochita de-a mea, cu floricele albastre

; cred ca stie baiatul meu ca se apropie ceva nasol, si baga acu' somnic, ca dupa aia baga maraiala cat cuprinde
; sper sa nu faca crize de isterie, cum numai el stie, ca ma baga aia pe mine la branule cu calmante dupa aia

; trebuie sa ma calmez, ca altfel ii transmit si copilului nervii mei.... dar ce sa fac daca mi se rupe sufletul????????

minunea noastra David
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Incercarea moarte n-are Sibiu mami de Silvia Ioana |
este delicioasa floricica galbena intinsa pe pajiste!

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
dyana27 spune:
chatonel tu cum ai reusit sa faci sa nu planga dragoana la vaccin???? sau e ea asa mai curajoasa de felul ei??? 

minunea noastra David
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 cati in bulgaria ti-a trebuit pasaport pentru bebe???? ma tenteaza sa merg si eu, inca nu ne-am hotarat, ca tati e mai speriat , ii e frica sa iesim cu bebe din tara, sa fim la noi, aproape de spitale ![]() ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Dyana, pt bebe ai nevoie de pasaport oriunde iesi din tara. Ca el nu are carte de identitate sa se legimitimeze. Dar se face pasaport individual acum, si la urgenta platesti o taxa si ti-l face in 24 de ore. Mai mult e de umblat dupa acte.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Ayla21 spune:
Bafta la vaccin.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 cati in bulgaria ti-a trebuit pasaport pentru bebe???? ma tenteaza sa merg si eu, inca nu ne-am hotarat, ca tati e mai speriat , ii e frica sa iesim cu bebe din tara, sa fim la noi, aproape de spitale ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009minunea noastra David |