Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

La multi ani!
Alexandru Paul
Iulia Petra
Darius
Silvia Ioana
George Andrei

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Noi am fost la vizita de 4 luni ieri, dragoana a stat cuminte la intepat, nici n-a plins draga de ea
Avem 6,1 kg, centimetri 62,5.

Wow, ce craci lungi trebuie sa aveti si voi. Felicitari Dragoanei!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

hihihiii, de git ii agatam, precis! multumim

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

cati in bulgaria ti-a trebuit pasaport pentru bebe???? ma tenteaza sa merg si eu, inca nu ne-am hotarat, ca tati e mai speriat , ii e frica sa iesim cu bebe din tara, sa fim la noi, aproape de spitale

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

minunea noastra David

Mergi la inceput

bogdana, multa sanatate lui Vladut si pupici lui mami obosita!

mariak, uitasem! FELICITARI pentru kilogramele date jos! asteptam pozele!

simina, gata vacanta?

gigelica, pitonasu e tot la cura de rasfat? si mami profita si ea?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

mai avem putin si plecam la vaccin; mutzu meu a adormit pe canapea cumintel, in timp ce se uita la o rochita de-a mea, cu floricele albastre; cred ca stie baiatul meu ca se apropie ceva nasol, si baga acu' somnic, ca dupa aia baga maraiala cat cuprinde; sper sa nu faca crize de isterie, cum numai el stie, ca ma baga aia pe mine la branule cu calmante dupa aia; trebuie sa ma calmez, ca altfel ii transmit si copilului nervii mei.... dar ce sa fac daca mi se rupe sufletul????????

minunea noastra David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Incercarea moarte n-are
Sibiu

mami de Silvia Ioana

este delicioasa floricica galbena intinsa pe pajiste!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

chatonel tu cum ai reusit sa faci sa nu planga dragoana la vaccin???? sau e ea asa mai curajoasa de felul ei???

minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

cati in bulgaria ti-a trebuit pasaport pentru bebe???? ma tenteaza sa merg si eu, inca nu ne-am hotarat, ca tati e mai speriat , ii e frica sa iesim cu bebe din tara, sa fim la noi, aproape de spitale

minunea noastra David

Dyana, pt bebe ai nevoie de pasaport oriunde iesi din tara. Ca el nu are carte de identitate sa se legimitimeze. Dar se face pasaport individual acum, si la urgenta platesti o taxa si ti-l face in 24 de ore. Mai mult e de umblat dupa acte.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Bafta la vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
cati in bulgaria ti-a trebuit pasaport pentru bebe???? ma tenteaza sa merg si eu, inca nu ne-am hotarat, ca tati e mai speriat , ii e frica sa iesim cu bebe din tara, sa fim la noi, aproape de spitalewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009minunea noastra David
I-am facut pasaport la urgente. Ne-a costat 200 de lei , cu toate taxele. A durat f putin totul. A noastra a rezistenta la drum, nu ne-a facut scandal in masina, nici acolo.Cred ca mai facem si noi un drum prin septembrie.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput