Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*
Raspunsuri - Pagina 16
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea pisi multam!cati, cum se numesc florile din ultima poza? E o dulce zambaricea ta! Nu pot scrie mai mult, ca am asa o pozitie...!!!Keutu cheliutu 4 luni |
mami de Silvia Ioana
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Simina felicitari! Mai un pic.![]() Sper pozele de la mare. Ce dor mi-e de Turcia. ![]() ![]() Poate la anu. Daaa, asa ne pregatea si noua patul, cu flori, si sampanie si fructe pe masa, in fiecare zi. E de vis. Dar cu caldurile astea nu as avea curaj sa merg cu Luana in sezonul de varf, si in iunie sau septembrie nu are Alex atatea zile libere. Tu cum te-ai descurcat cu caldura? Nu am gasit zestrea pt Mazarica, sa mai deschid odata pagina. Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Nuuu ,clar nu te poti duce cu Luana acum, este ffff cald.Eu ma topeam pe aleea dintre usa hotelului si piscina

....am stat ff mult in apa iar cand ieseam stateam numai sub umbrela....ma si mir cum de m-am bronzat

Zestrea este la semnatura sau aici:
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Simina_kin#

24+ cu
Andreeawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 La multi ani! Alexandru Paul ![]() Iulia Petra ![]() Darius ![]() Silvia Ioana ![]() George Andrei ![]() Chatonel, Aris, Mihaela, multumim pt urari! ![]() ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
La multi ani!si din partea mea

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Gina2008 spune:
Buna. Vad ca se discuta despre metode de adormit bebeii... al meu Calin, dupa ce a implinit 4 luni, nu a mai vrut sa adoarma in brate. Il pun pe o perna si il legan pe picioare. Daca nu ii cant eu, isi canta el singur pana adoarme. Cam in 15-20 minute. De fapt, cam dupa ce a implinit 4 luni nu a prea mai vrut in brate. Sta in patutul lui daca il lasam, se "cearta" cu maimutzoii... morfoleste jucariile...
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui petrean neatza....dupa o noapte de cosmar...petrecuta la urgenta..cu un Vladut cu febra 39,8....sunt chiauna..aseara am ajuns la 22 in resita..si am luat-o pe drumul urgentei....acum e mai binisor..vad ca i-a mai scazut febra..dar cadem in extrema enterocolitei(ce nea- si avertizat dr)..ca e epidemie de entero-viroze:((sper doar sa nu o ia si catalin..ca voi fi nebuna ![]() .Incerc sa recuperez..cate ceva Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel? POZE![]() Povestea noastra |
Insanatosire grabnica lui Vlad.

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
Floric spune:
Cum adoarme Raru? Un prim raspuns ar fi CU GREU. Dar hai sa detaliez, dimineata adoarme singur, de cele mai multe ori, fie ca e in casa fie ca e afara, la pranz dupa un lung cheunat adoarme leganat iar seara musai mufat. Acu, uneori la pranz mai bataie singur si adoarme dar deoarece eu il las singur si ma duc sa mananc se enerveaza si asa chelacaie (pur si simplu chelacaie ca un catelus, nu am gresit deloc) ca atunci il iau in brate si adoarme. Tot ma lupt sa scot leganatul si bratele de la somnul de pranz dar...vise taica vise.
UN VOT DE INCREDERE VA ROG 

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami
Ayla21 spune:
Simina, am gasit in final. Dar s-a enervat Luana pe frate-su si a luat-o la urlat.
Si nu am mai reusit s ascriu.
Sunt frumoase, sa le folositi sanatoase.
Kea, dupa nastere nici mie nu-mi mai vine CM regulat ca inainte. Daca te simti rau sau ai sangerare mare suna dr. Altfel nu stiu cat de grav e, e doar o dereglare, cred.
Cati, am vazut pozele. Am gasit si fluturasii. Multumesc!
Flori din acelea are si Alma, sunt puse special de Alex (cu manuta lui sadinte
) tocmai pt ca se spune ca atrag fluturii. 
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 La multi ani! Alexandru Paul ![]() Iulia Petra ![]() Darius ![]() Silvia Ioana ![]() George Andrei ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
LA MULTI ANI si de la noi!

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui olishka Promit sa revin cu povestile, insa mai intai trebuie sa fug sa ne facem pasapoarte, caci plecam in luna de miere ![]() Chatonel ma bucur ca ai revenit la vechile obiceiuri si ai timp sa citesti cate o carte. Abia astept sa am si eu timp de asa ceva. Acum probabil o sa am. Casa mea e inca un dezastru si intoarsa cu fundul in sus, dupa toti musafirii pe care i-am avut. Revin. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
pai daca zici ca plecati in luna de miere, nu prea o sa ai timp de lectura, sau poate doar o carte ti-as www.femmesplus.fr/mag-femme.complet.16850.html" target="_blank">indica
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose

Alexandru Paul 
Vlad si
Andrei Luca -15.12.2006