Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*
Raspunsuri - Pagina 15
dyana27 spune:
simina ce frumoase suuuunt!!!!!

si carutul si patutul

!!!; iar tu esti o graviduta superba

; nu te-ai ingrasat deloc fata draga

; pai eu la 24 de saptamani incepeam sa ma rostogolesc.. apropo.... 24 de saptamaniiiiiiiiiii????? eco de morfologie?????? 

oare si la noi a trecut timpul la fel de repede??? pai mai avem un picut si te vedem mami in toata regula cu puiuta in brate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
simina_kin spune:
![]()
![]()

SARU'MANA DE COMPLIMENTE......nu se cunosc cele 7kg puse pana acum pt ca oricum eram o dolofana
(in special la fata
)
Da , morfologia de 24 sapt fac vineri

Achizitiile mele
au fost asamblate doar pt poze
...acum sunt stranse, abia astept sa vina sf de oct sa le desfac iar![]()

24+ cu
Andreea
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean neatza....dupa o noapte de cosmar...petrecuta la urgenta..cu un Vladut cu febra 39,8....sunt chiauna..aseara am ajuns la 22 in resita..si am luat-o pe drumul urgentei....acum e mai binisor..vad ca i-a mai scazut febra..dar cadem in extrema enterocolitei(ce nea- si avertizat dr)..ca e epidemie de entero-viroze:((sper doar sa nu o ia si catalin..ca voi fi nebuna ![]() .Incerc sa recuperez..cate ceva Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel? POZE![]() Povestea noastra |
Of, Bogdana, imi pare rau ca e bolnavior Vlad.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Ayla21 spune:
Simina
felicitari! Mai un pic.
Sper pozele de la mare. Ce dor mi-e de Turcia. 

Poate la anu. Daaa, asa ne pregatea si noua patul, cu flori, si sampanie si fructe pe masa, in fiecare zi. E de vis. Dar cu caldurile astea nu as avea curaj sa merg cu Luana in sezonul de varf, si in iunie sau septembrie nu are Alex atatea zile libere. Tu cum te-ai descurcat cu caldura?
Nu am gasit zestrea pt Mazarica, sa mai deschid odata pagina.![]()
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
cativ13 spune:
Ok, gata! Am reusit sa pun pozele, am gatit, am hranit, schimbat, culcat copilul....ce am uitat??? A, da, eu! Mai exist si eu in incurcatura asta de zile. Ma duc sa imi fac un dush si daca se trezeste fetita, vin cu apa siroind pe mine la ea
Poate nu se trezeste...[url='http://picasaweb.google.com/vizitiu.bogdan/Sibiu02?authkey=Gv1sRgCK7Cz9D1tMyJvwE#']Sibiu[/url]Sper sa mearga...eu nu ma prea pricep
mami de Silvia Ioana
claudela spune:
Va pupacesc!Eu tot citesc cele scrise de voi, dar cand sa va scriu si eu un gand se iveste ceva si trebuie sa dispar de langa comp...
Vroiam sa va fac cunoscuta noua metoda de adormit pe Mirunica...o punem in carucior si executam miscari de dute-vino...deci e leganata la maxim...se mai maraie nitelus dar adoarme...Pana acum o obisnuisem sa adoarma seara doar in brate, plimbata prin casa, dar nu se mai poate ca e o durdulica.Are deja 6,5 kg...
simplyana_m spune:
La multi ani!
Alexandru Paul
Iulia Petra
Darius
Silvia Ioana
George Andrei
Oliska, Felicitaaari si casa de piatra!!! Sa fiti fericiti o vesnicie!
mababei, ayla, gigelica si dyana, multumim de complimente.
petrean,
Vladutul. Spune te rog ca s-a facut bine!
Nu stiu daca mai pot intra azi, ca sotul meu se da bolnav la servici sa mai leneveasca si el putin la calc...de parca n-ar face-o zilnic. Evident ca eu n-o sa mai am loc ![]()
Deci va pup mamici si bebici.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Kea spune:
pisi multam!
cati, cum se numesc florile din ultima poza? E o dulce zambaricea ta!
Nu pot scrie mai mult, ca am asa o pozitie...!!!
4 luni

Vlad si
Andrei Luca -15.12.2006