Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*
Raspunsuri - Pagina 14
olishka spune:
Promit sa revin cu povestile, insa mai intai trebuie sa fug sa ne facem pasapoarte, caci plecam in luna de miere 
Chatonel ma bucur ca ai revenit la vechile obiceiuri si ai timp sa citesti cate o carte. Abia astept sa am si eu timp de asa ceva. Acum probabil o sa am. Casa mea e inca un dezastru si intoarsa cu fundul in sus, dupa toti musafirii pe care i-am avut.
Revin.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Gata m-am maritat Multumesc inca o data tuturor pt urari ![]() Sper astazi sa va arat si cateva fotografii. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Felicitari inca o data!
Sa va iubiti mult, si sa fiti fericiti impreuna!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Ayla21 spune:
La multi ani!
Alexandru Paul 
Iulia Petra 
Darius 
Silvia Ioana 
George Andrei 
Chatonel, Aris, Mihaela, multumim pt urari!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui chatonel Noi am fost la vizita de 4 luni ieri, dragoana a stat cuminte la intepat, nici n-a plins draga de ea ![]() Avem 6,1 kg, centimetri 62,5. |
Wow, ce craci lungi trebuie sa aveti si voi. Felicitari Dragoanei!

cativ13 spune:
Ayla, erau la Sambata, pe toata poiana, o multime de fluturi. ne-am gandit la voi si am ,,prins" unul pe o floare. o sa pun pozele in album si, daca iti place vreuna, o iei de acolo.mami de Silvia Ioana
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Ayla, erau la Sambata, pe toata poiana, o multime de fluturi. ne-am gandit la voi si am ,,prins" unul pe o floare. o sa pun pozele in album si, daca iti place vreuna, o iei de acolo. mami de Silvia Ioana |
Multumesc mult!

Am sa scriu maine (30) la subiectul Almei si despre asta. Despre...fluturi.
cris_tinaus spune:
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Gata m-am maritat Multumesc inca o data tuturor pt urari ![]() Sper astazi sa va arat si cateva fotografii. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
FELICITAAARI!!! Sa aveti casa de piatra si copiii cuminti, ca frumosi stim ca ies
www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Votati si dolareii mei
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Ayla, erau la Sambata, pe toata poiana, o multime de fluturi. ne-am gandit la voi si am ,,prins" unul pe o floare. o sa pun pozele in album si, daca iti place vreuna, o iei de acolo. mami de Silvia Ioana |
e, moni, ce ti-am scris eu ieri la subiectul Almei??? vezi ca toate ne gandim la ea cand vedem fluturasi? ce mod mai pur si mai frumos sa ne-o amintim, decat fluturasii zburdalnici???

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
petrean spune:
neatza....dupa o noapte de cosmar...petrecuta la urgenta..cu un Vladut cu febra 39,8....sunt chiauna..aseara am ajuns la 22 in resita..si am luat-o pe drumul urgentei....acum e mai binisor..vad ca i-a mai scazut febra..dar cadem in extrema enterocolitei(ce nea- si avertizat dr)..ca e epidemie de entero-viroze:((sper doar sa nu o ia si catalin..ca voi fi nebuna
.Incerc sa recuperez..cate ceva
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
Povestea noastra
simina_kin spune:
Buuuuunnnn...am terminat si eu de citit (ultimile pagini
)si trebuie sa spun:

Luana
si un fluturasi virtual catre ingerasul Alma
Are mare dreptate Dyana cand spune ca ne gandim la Ingerasul Nostru de fiecare data cand vedem un fluture!!!!!
Oli FELICITARI
!! CASA DE PIATRA!!!!!!...SA PETRECETI FRUMOS IN LUNA DE MIERE
!!!!!! Asteptam povestea nuntii si poze
Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic

mi-am pus poze la semnatura cu patutul si carutul domnisoarei
, care s-a facut o adevarata sportiva...toata ziua si toata noaptea da din craci 
.
Poimane am morfologia...abia astept s-o vad....de 6 sapt nu ne-am mai vazut
24+ cu
Andreea
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!