Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza...

Kea, reteta e cam asa: tai o ceapa marunt si o calesti un pic in ulei cit sa se inmoaie, adaugi carne tocata de pui (cam 500g am pus eu) in tigaie, condimentele (eu am pus sare piper busuioc verde cimbru uscat si chimion), miezul de la 2 felii de piine inm.uiate in apa si staorse bine si amesteci. Tii asa vreo 5 minute, stingi focul si adaugi niste patrunjel tocat marunt. Eu am pus si un ardei fff iute, ca noua ne place.
Apoi, in vasul yena, am pus un strat de felii de cartofi, unul de felii de dovlecei, carnea si iar un strat de dovlecei si de cartofi. Daca ai rabdare poti face in mai multe straturi. Se toarna deasupra 2 linguri de bulion diluat cu apa...si la cuptor. E simplu de facut, dar la cuptor nu stiu ce naiba a durat asa mult sa se faca si cartofii. A iesit insa delicioasa.

Eeeiii...si dupa ce ca am mincat la 23.30, Pisilinca s-a trezit la 2.30 cu chef de vorba, s-a culcat la loc pe la 3.30...dimineata pe la 5 a inceput sa imi urle sub geam un pui de maidanez ratacit, la 6 s-a trezit Pisilinca iar... nu mai poooot de soooomn, mooor.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Aoleuuuuuu, Pisiloaicooooogri! Mi-e foame si tu vorbesti de mancare cu noapte in cap.
In plus ti-am zis ca sunt la un regim de halit cumpatat ca sa nu fiu nasica-purcica la nunta din 12 septembrie.
Si cand mama imi facea ceiutz bun de plante si dadeam sa halesc si io niste cash proaspat cu ardei capia din gradina noastra...poc vecina in vizita ..are si ea nevoie de un capac de borcan. Mi-e foameeeeeeeeeeee! Nu am mancat de ieri de la 6...si atunci era o felie de tiramisu...

Ayla, sunt tare mandra de nora mea. E din ce in ce mai frumoasa. In poza L2 seamana cu tati Alex. E foarte cocheta. Va pe amandoua.

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pisigri pai daca e vorba de somn ma bag si euuuuuuuu. mutzu a avut o noapte fantastica........ a papat la 11, la 3, la 5, la 7 cand s-a si terminat cu somnicul ca avea chef de vorba. eu imi mestec ochii in gura acuma, astept sa-i mai dau o tura de papica si sa ma duc sa depun dosarul pentru concediul de maternitate. sunt si usor crizata ca diseara mergem la vaccin, si cand imi amintesc in ce hal a urlat la 2 luni, ma apuca cu lesin... oofffffffff, vreau sa-l fac eu in locul luiiiiiiiiii, ca oricum ma doare mai rau ca pe el, nici aer nu trag in piept cand i-l face. doctorita lui (bunaciunea aia blonda, mai tineti minte???) a zis ca vrea sa-i faca si o eco pe la bultica, inimioala, solduri... i-am zis ca e nebuna, dar a zis sa nu ma bag eu peste flacaul ei, ca stie ca e perfect, dar vrea ea sa-l bibileasca bine, si daca e de garda... are timp. mai vedem, ca daca nu e mutzu cooperant nu mai stau cu el. ce tare, ii vedeam inimioara la eco la mine in burtica, sa i-o vad acuma live si el la mine in brate????!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Gata m-am maritat !!! Cu peripetii, dar a fost foarte bine pana la urma.

Multumesc inca o data tuturor pt urari

Sper astazi sa va arat si cateva fotografii.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

La muti ani ghioceilor din zilele trecute!!!

LA MULTI ANI [blexandru Paul, Darius, Silvia Ioana, George Andrei[/b]!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

Gata m-am maritat !!! Cu peripetii, dar a fost foarte bine pana la urma.

Multumesc inca o data tuturor pt urari

Sper astazi sa va arat si cateva fotografii.

Sa-ti fie de bine !
Vrem peripetiile

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

neata mamicilor!

desi a trecut,
LUANA si pt micuta ALMA.

Sarbatoritilor de astazi IULIA PETRA
DARIUS
SILVIA IOANA
SI GEORGE ANDREI

Eu am absentat, pt ca am o noua membra in familie, o nepotica frumusica, micuta care nu vroia a mai iasa de la mami din burtica.
Citesc din urma si revin, abia astept sa vad ce-ati mai pove voi pe-aici.

din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Shasa, bine te-ai intors cu indienii, ne-a fost dor de tine!

Oli, casa de piatra si vino repede cu povestile!

Pisicogri, ce mincaruri faci tu acolo, pai e de "post"? :) N-ai zis ca faci dieta? Nu merge cu ceapa prajita si alte cele prajite (zisa gelozia din mine ) Cu tati stii cum sa faci, daca el nu se da pe brazda? II lasi copila mincata (curata se descurca el) si fugi de-acasa cit timp stii ca mai ai pina la suptul urmator (si nu-ti iei mobil la tine ). Te duci in oras, bei un suc si intri la un net café si mai scrii pe blog, sa ne delectam si noi si tu, ca-ti face bine sa mai evadezi din cotidian!

Aris, o sa trebuiasca sa "dresam" si copiii pina la urma, daca nu vrem sa fie neascultatori, obraznici, rasfatati etc... n-om avea noi sansa sa avem copii perfecti in toate privintele

Noi am fost la vizita de 4 luni ieri, dragoana a stat cuminte la intepat, nici n-a plins draga de ea
Avem 6,1 kg, centimetri 62,5.
IO incep serviciul peste 2-3 saptamini, sa vedem ce zice seful: initial ziceam ca incep pe 20 august, apoi m-am razgindit si vreau mai devreme cu o saptamina, dar el nu e la servici sa imi confirme daca are pe ce program sa ma bage sau nu... in fine, se intoarce luni la servici, asa ca vom discuta curind aspectul asta.
Am terminat (aproape) Shogun-ul si am mai comandat pe net (ebay) inca doua carti ale aceluiasi autor (care nu se mai editeaza, pacat).
Am revenit la dormitul cu dragoana, e mai simplu pt alaptat asa, culmea e ca de doua nopti de cind o iau la mine in pat (motanu saracu e surghiunit in sufra) se trezeste doar o data pe noapte, ieri la 3, azi la 4 dimi. E adevarat ca noptile s-au mai racorit.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna dimineata! Iertati absenta pe motiv de mini-vacanta? Am fost la Sibiu, la Manastirea Brancoveanu de la Sambata si la Bran. O sa pun si poze dupa ce ma lamuresc ce si cum se intampla cu cardul de la aparat. Nu am apucat sa citesc din urma dar stiu ca a avut nunta Olishka si ca s-au mai linistit apele in paharele unora dintre voi. Multumim si pt urari Va pupam si noi si....I`ll be back!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Aoleuuuuuu, Pisiloaicooooogri! Mi-e foame si tu vorbesti de mancare cu noapte in cap.
In plus ti-am zis ca sunt la un regim de halit cumpatat ca sa nu fiu nasica-purcica la nunta din 12 septembrie.
Si cand mama imi facea ceiutz bun de plante si dadeam sa halesc si io niste cash proaspat cu ardei capia din gradina noastra...poc vecina in vizita ..are si ea nevoie de un capac de borcan. Mi-e foameeeeeeeeeeee! Nu am mancat de ieri de la 6...si atunci era o felie de tiramisu...

Ayla, sunt tare mandra de nora mea. E din ce in ce mai frumoasa. In poza L2 seamana cu tati Alex. E foarte cocheta. Va pe amandoua.

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Tu vroiai sa halesti pe furate?
Papa multe fructe, lubenita, si cand ti-e foame, dar nu-i cazul de mancare, baga mama apa calda ca tine de foame.
Si tiramisu ala tine de cura ta de slabire?

Pai cu tati Alex seamana, cu care alt tati?
Dar ochii aia bleo-albastrii, la 6 luni, ma indoiesc sa se mai faca vreodata verzi.
Multumim de aprecieri.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput