Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*
Raspunsuri - Pagina 12
Kea spune:
pisi ce reteta? Asa o pofta imi faci cu borsurile tale!!! N-am mai mancat un bors de ani de zile
Pt cine nu stie ce sa mai gateasca cu minim de efort, va recomand cartofii de aici: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-pentru-incepatori/20949/Cartofi-crocanti-cu-malai/ peste care eu am aruncat la cuptor direct si vreo doi carnati. Pt ca acolo sunt dileme cu temperatura, va zic de acum ca trebuie la temperatura mare/foc iute.
gigelica, la multi ani mamicii! Imi fac si eu un tiramisu cand m-o lasa flacaul. Tare mimoza e de la un timp, si in varful picioarelor daca mergi si tot se trezeste. I-am zis sotului sa-si anunte neamurile sa nu mai sune in timpul zilei. Sa sune seara ca atunci doarme profund, nici tv-ul nu-l deranjeaza, dar in timpul zilei e tare sensibil la zgomote.
4 luni
dyana27 spune:
simplyana , bine ai venit la noi
; Luca este absolut delicios, pupam obrajorii frumosi si grasunei care cer multi multi pupici

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
silvi8 spune:
mababei, intoarcem pupaturile
exact asta spuneam si eu, crina daca simte ceva pe ea face scandal mare. eae in pampers si maieut in cel mai bun caz
cand iesim afara e chin mare sa o imbrac iar ciorapei si ceva pe cap nici vorba...
metoda de adormit in afara de tzitzi noi nu avem inca. eu ma intorc la munca la 2 ani asa ca pana atunci poate gasim ceva
adoarme uneori si leganata dar doar ptr cateva minute.
noapte linistita si vise placute la bb/i si mamici
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
Povestea CRINEI
silvi8 spune:
si uitasem, multumim de vot!
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
Povestea CRINEI
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea pisi ce reteta? Asa o pofta imi faci cu borsurile tale!!! N-am mai mancat un bors de ani de zile ![]() Pt cine nu stie ce sa mai gateasca cu minim de efort, va recomand cartofii de aici: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-pentru-incepatori/20949/Cartofi-crocanti-cu-malai/ peste care eu am aruncat la cuptor direct si vreo doi carnati. Pt ca acolo sunt dileme cu temperatura, va zic de acum ca trebuie la temperatura mare/foc iute. gigelica, la multi ani mamicii! Imi fac si eu un tiramisu cand m-o lasa flacaul. Tare mimoza e de la un timp, si in varful picioarelor daca mergi si tot se trezeste. I-am zis sotului sa-si anunte neamurile sa nu mai sune in timpul zilei. Sa sune seara ca atunci doarme profund, nici tv-ul nu-l deranjeaza, dar in timpul zilei e tare sensibil la zgomote. Keutu cheliutu 4 luni |
Daca vrei iti trimit o felie de la mine!Si Pitonul la fel de sensibil e ziua, doarme iepureste.
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Ayla21 spune:
Pisigri, multumim! 
Ilinca, hai ca-i dragut gestul din partea sotului.
Silvi, si eu am votat-o pe Crina.
Tare haioasa poza.
Luana nu ar dormi nicicum doar in pampers. Urla daca nu simte ceva pe ea. Cum zicea Ilinca, e friguroasa ca mine, si eu dorm cu cearceaful in cap.![]()
Lucia, acum ai vazut sms-ul, scuza-ma. Multumesc de urari!
Nu sunt suparata pe nimeni. Tu esti ocupata, eu absenta. Poate nu mai stiu sa comunic, si atunci ma abtin. De aceea evit sa deschid si messengerul. Dar nici pe net nu am mai intrat. Am incercat saptamanile astea sa-mi umplu timpul cu ceva cat mai real, sa fiu mereu cu gandul la ceva, sa fiu ocupata. Si sunt bine.
O puteti vedea pe Luana azi aici:
L1 , L2 , L3
(pozele originale le voi pune la pagina ei).
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
chatonel spune:
hop si noi la "inchidere", sa uram multi ani frumosi Luanei si Monicai, sa trimitem stropi de iubire ingerasului Alma 

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Lysbeth si Mierea sub 1 an: Eu imi amintesc de la primii copii ca NU este voie miere sub 1 an, iar zaharul doar fiert si doar dupa 4-5 luni. Floric si Musetel: La fel cum ti-au scris fetele, ceaiul de musetel din PREZENT nu mai este bun pt ochi, din cauza unor modificari "genetice" produse de poluare etc... Deci doar ser fiziologic pt ochisori! Leeloo, filmuetul este la: http://good-times.webshots.com/video/3082614410105402995ATzTbN Ideea era, in gluma, daca voi gasiti mai mult de 2 diferente [cele vizibile, lungime si cromatica], intre Tudor [9 ani] si Robert [2 luni]. Eeee, Tudor se amuza, facea pe actorul... si tu Leeloo ai pe Tudor, ia testeaza-i featurile de actorie, cine stie? :)) Asteptam poze cu frumoasa Oliska! Shasa, Maria_K, hai pe aici ca intreaba fetele de voi!!! Noapte buna! Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni |
ANCA
in timp ce tu ma chenmai la raport...eu postam de zor la capitolul trecutBuna seara dragele mele! Uite ca revin si eu dupa 2 saptamani. Am fost plecati la munte si a fost foarte frumos. Astazi ne-am intors si acum ca dorm indienii am intrat sa va salut si sa va spun ca mi-a fost tare dor de voi. Am avut ceva emotii cu plecarea asta fiinca am plecat cu indienii cei mari raciti si imi era teama sa nu il ia si pe Petru. Oricum ma bucur enorm ca au luat si ei o gura de aer maaaaaaaare. A fost destul de greu sa ne urnim la drum fiindca am avut de facut bagaje cu caru' Dar odata plecati a fost bine.
Stiu ca am tare mult de recuperat si nu stiu cand voi reusi fiindca voi fi destul de ocupata. Am un MUNTE de haine de spalat si calcat. Va pup dragele ele si voi mai intra cat de repede pot.

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
novus spune:
Luana Emilia 
Alma 

AYLA 

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
aris26 spune:
e trecut de 12 dar asta e...acum am reushit. La multi ani Luana! si o lumanare virtuala pentru surioara ei.
mababei - eu il adorm doar seara mufat. ziua daca n u adoarme nu adoarme..inseamna ca nu ii e somn s gata,nu insist. daca adoarme la san il pun jos. cand ii e cu adevarat somn doarme in continuare. eu am urat somnul impus de la pranz asa ca nu o sa insist cu copilul meu. dar seara e o placere sa imi adoarma in brate. mie metoda aia nici nu imi placea..de ce sa esimta copilul abandonat c sa-l dresez?! asta fac cu cateii nu cu copilul.
shasa - bine ati revenit. felcitari pt gura de oxigen...ne-afost dor de tine. pupici indienilor sa se faca bine

Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 8 ani,