Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Ana, rechinashul meu nu doarme invelit! Deloc, sub nici o forma si nicicum! Mai incerc noaptea sa-l invelesc cu un cearsaf subtire, mai ales ca ultimele doua nopti au fost cam reci, dar cum se foieste si simte ca-l apasa ceva face piciorusele lumanare si din doua miscari a scapat din stransoare! Si nici suzeta nu o accepta! Iar daca-i dau biberon, vrea sa il apuce el si-i sare somnul! Inca mai caut! Dar berea tot o dau pentru intentie ! Super dragut bebe Luca! Are niste falcutze numa' bune de pupacit si smotocit!

Silvi, votat! Imi pare rau pentru cazatura! Bine ca nu s-a intamplat nimic grav! Crinutei si mamicii speriate!

mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

super simpatic Calin...lumanare zici? hahahaha

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara/dimineata!S-au intamplat multe pe-aici de cand nu am mai intrat eu, dar am reusit sa citesc din urma si sa ma updatez Dyana, nici nu stii ce ma bucur ca incet, incet, revii la sentimente mai bune referitor la relatia ta. Din cate vad eu, dar poate ma insel, sunt niste frustari acolo legate de rolul tau in relatia cu el-nu te mai simti la fel de atragatoare ca inainte de bb, ti se pare ca nu te mai priveste ca pe sotia lui, ci ca pe mama copilului sau...am trecut si eu prin asta si inca trec. Dar sunt la dieta acum, incerc sa ma aranjez dimineata, sa ma imbrac cu haine care sa ma avantajeze, chiar daca sunt in casa...toate astea in primul rand pentru mine, si apoi pentru el. Daca tu nu te simti bine in pielea ta, asta se rasfrange si in atitudinea ta, iar el simte asta. Sigur, banui ca esti nemultumita si de cat de des si mult se ocupa si de bb, aici sunt si mai multe de scris...dar s-a cam spus esentialul.Olishka, casa de piatra si de la noi, asteptam cu nerabdare pozele, am un feeling ca-s superbe!Anca_nicolae, am citit de la bun inceput povestea ta, dar sfaturi nu prea am dat, pentru ca de felul meu sunt mai retinuta. Ai scris foarte frumos de noi, gandurile tale despre odisee chiar mi-au ajuns la suflet. Indraznesc acum sa imi spun si eu parerea, lasand la o parte eventuala diferenta de varsta care e intre noi. Eu CRED ca el trebuie sa stie ca are un bebe. Din mai multe motive. In primul rand pentru ca e atat de crud, si nu e capabil sa decida pentru el daca vrea sa stie sau nu. Sa fim seriosi, in adancul lui e constient ca sansele sa fie tatic sunt foarte mari, si banui ca are si certitudini in privinta asta, dar pana nu ii confirmi tu, mai huzureste, ca sa zic asa...Eu as privi lucrurile altfel. Anii trec, se va maturiza si el intr-un final, nu ti-e teama ca iti va reprosa ca i-ai luat clipele pe care le putea petrece alaturi de fiul sau? Din imaginea pe care mi-au format-o despre el, nu pare un om rau, si nu cred ca, de va afla ca are un fiu, va refuza vreo legatura cu el. Eu zic ca o sa regrete ca nu a stiut de la inceput (asta daca nu stie deja-voi nu aveti prieteni comuni care i-ar fi putut spune? nivk-ul tau reflecta numele tau real-un search pe google cred ca rezolva misterul etc) si ca i s-a luat sansa de a-si cunoaste copilul din primele lui clipe de viata. Parerea mea!

Citat:
motanul vine si se freaca de scoica si o da huta-huta, iar ea il urmareste cu privirea si se distreaza. Acum o mai duc in brate la el si se intinde sa il prinda cu minutele, si el ar sta, dar nu o las eu
Stii, pisigri, tot citeam si nu intelegeam...ca tu ii mai zici si sotului "motan" . M-am lamurit intr-un tarziu Ina, eu la fel ca tine vreau sa incep diversificarea. Si Eva e exclusiv pe formula de la o luna, si intentionez sa o las asa pana pe la 4 luni jumate. Ea are doar 3 acum.Wow, Maria, felicitari pentru kilogramele pierdute. Nu ne spui si noua ce dieta ai tinut? Eu am deja o luna jumate de cand ma chinui si am slabit doar 4 kg. Mai am inca 9 de dat jos, dar de ieri sunt la Scarsdale si sper sa scap mai repede de ele. Aaa, si eu am pus 28 in total Ayla, trimitem un gand pur si un catre tine!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
http://www.lucamic.blogspot.com/

Vai, Ana m-am indragostit! Cat e de frumos Luca.
Silvia, Cristina, Leeloo, Ana-Maria multumim!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

"La Multi Ani!" pentru cea mai viteaza ghiocica, Luana, si un gand bun pentru surioara ei din ceruri, Alma.
Ayla, ai observat? In fiecare zi sunt macar 2-3 ghiocei sarbatoriti, numai in data de 28 e unul singur: Luana. Nu mai e nimeni nascut pe 28 in nicio luna, asta ca sa vedem din nou cat de speciala e Printesa Dintzishor!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumesc Ilinca.
Sunt 2 ghiocei, Ilinca. Da? Chiar daca doar Luanei ii uram la multi ani.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Clar doi ghiocei, mea culpa, am crezut ca se subantelege!
Sotzioru' meu e diliu, toata ziua ma face sa rad. In seara asta am fost la plimbare cu Sophiphi si ne-am luat pizza la pachet. Eu cum am terminat de mancat mai repede (is mai nehalita ) am venit la comp. Si dupa cateva minute apare el cu o felie de pizza da' o tinea asa, ca pe cine stie ce ofranda...No, zic merci si-o iau...scrisese cu ketch-up numele meu pe ea, da' asa, caligrafic tare

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Buna seara (sau noapte buna, dupa caz,...)

La multi ani Luanei, un gind cald catre Alma si o imbratisare Aylei si lui Alex! Si fireste pupici lui Clau !

Am primit si noi azi hainutele (sarumina Monnvas!) Sint tare frumoase, materialele par ok, culorile au fost deja testate in masina de spalat. Singura obiectie ar fi ca marimile de la firme diferite sint destul de...diferite, in sensul ca body-urile pt 6-9 luni ii sint bune acum, o salopeta pt 6-9 luni o va purta cred la 9-12 luni. Sint super multumita de hainele de iarna, ca sincer nu vroiam sa ma risc sa plecam la munte cu ce hainute are, ca-s subtirele, si in oras nu am vazut mare lucru pt anotimpul rece inca. Stind si judecind, mie personal mi s-a cam deschis apetitul pentru cumparaturi periodice de la domnul cu pricina, asa, de 3-4 ori/an, pt sezonul urmator, ca in final e o economie si ma scuteste de plimbari prin magazine si conversatii cu vinzatoare exagerat de amabile, care nu te-ar lasa sa te uiti si sa alegi in liniste pentru nimic in lume - tare mi-e urit genul asta de om !

Nu mai stiu ce sa spun, decit ca ne-a pus naiba sa incercam o reteta noua de papa in seara asta, si sta in cuptor si nu mai e gata odaaaatttaaaa !!!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

AYLA , esti suparata pe mine? Ti-am trimis mms la 14.39 cu urarea lui Victor pentru iubita lui, Luana.

E adevarat ca azi am avut o zi f incarcata. Azi a fost ziua de nastere a mamei soacre, la care eu si Victor suntem cantonati. Ne-am trezit veseli de la 7, cand l-am mutat din camera mea in camera bunicilor (tata pleca la serviciu si era doar mama in pat), eu am fugit sa ii prepar lapticul si Victor i-a cantat bunicii lui iubite cam 1 ora. De fapt toata ziua a "vorbit".
Eu m-am tot gandit la nora mea, LUANA si la ingerasul ALMA si am zis ca nu ma culc pana nu intru sa le urez cate ceva.
Am fost la cumparaturi, apoi i-am facut mamei o prajitura tiramisu...care a iesit demential. Am avut f multi musafiri. Am fost si in parc...o zi incarcata.
Dar nu o puteam incheia fara sa intru aici si sa spun din inima:
La multi ani, LUANA!
La multi ani de inger, ALMA!

Pentru Monica am 3 lucruri: si toate cu mare dor.
Imi lipsesti si nimic din ce zici sau din ce faci nu ma intristeaza la fel de tare precum...tacerea si absenta ta din viata mea. Sunt aici si te astept.

Nu stiu ce sa mai spun.

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Simplyana, am uita sa iti urez bun venit si sa te felicit pentru minunea de ghiocel Luca. Si eu am vrut sa-i pun Pitonului numele de Luca, dar s-a opus printul consort (io fiind regina mama)

Fetelor, e huzureala mare la Focsani. Victor e fff alintat, voi avea probleme la revenirea in Bucuresti.

Nu mai alaptez...ca nu mai am cu ce. Si am inceput de 2 zile sa bem suc de morcov.

In rest...va pup pe toate..

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Mergi la inceput