Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*
Raspunsuri - Pagina 10
Gina2008 spune:
OFF TOPIC RAU DE TOT...
Vineri, nu stiu ce m-a apucat... am dat dintr-una in alta, de am nimerit pe niste site-uri despre avorturi. Pentru ca ma gandeam, ca o usoara iresponsabilitate, ca nu m-am protejat si exista posibilitatea de a ramane insarcinata din nou. La doar 4 luni de la cezariana. Si m-am gandit, in sinea mea, ca orice s-ar intampla, eu nu fac intrerupere de sarcina. Vineri, citind pe net o gramada, mi-am dat seama ca o noua sarcina ar fi posibila 99% de dus la termen chiar si dupa 3 luni de la o cezariana. Si am rasuflat usurata. Oricum imi spusesem chiar cu riscul de a se intampla ceva cu mine ca voi pastra copilul. Pentru ca nu as putea NICIODATA, mai ales acum dupa ce am vazut saptamana de saptamana cum a crescut o viata in mine, sa fac avort. Nu a fost cazul pentru ca sambata mi-au venit rusii... Dar, oricum, eram hotarata sa nu fac nimic. Nu judec pe nimeni... insa nu imi pot inchipui vreodata ca as putea face asa ceva... Si am 36 de ani. Si am luat aceasta hotarare cand aveam 16 si nici nu se punea problema...
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS,
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Gina2008 spune:
Scuze daca am batut campii... ![]()
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Ayla21 spune:
Saby, Monica, Adee, Floric, Anca, Dyana, Simplyana, multumim mult pt urari.
Anca, foarte frumos, emotionant ce ai scris. Multumesc!
Asa sa fie... cand va fi, poate, candva.
Va invita la o felie de tort virtual.
Si mai vreau sa va arat ceva frumos, daruit de bunul meu prieten de pe GG.
Eu le-as numi "pieces of heaven".
My heaven on earth si My little piece of heaven in the sky.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
silvi8 spune:
bogdana, imi pare rau ca vladut e bolnavior. un pupic sa treaca
ayla, la multi ani Luanei, fetita cu zambet rapitor
vineri am facut vaccinul si crina a facut febra ca si la 2 luni. mai rau e ca a cazut din pat...adica nu s/a intamplat nimic doar ca am plans amandoua si eu ma simt f vinovata
inca ma mai incearca din cand in cand depresia ...asta e...
pupici la pitici
si daca aveti timp votati/o pe crina la concurs nokia adica aici
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
Povestea CRINEI
aris26 spune:
de ceeee?????
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adee
Multumim Nu am dezbracat-o pe Ariana pt ca nu a fost nevoie. Preotul ne-a intrebat daca vrem sa facem botez prin scufundare sau prin udare purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze |
cris_tinaus spune:
javascript:insertsmilie('
');
Am citit pe diagonala, raspund ce imi mai amintesc![]()
Luanei si ingerasului Alma 
pt Monica, m-a emotionat enorm ce ai scris, imi pare bine ca te mandresti cu copiii tai, ca te bucuri de fiecare gest al tau si ca iti porti ingerasul in suflet cu drag si nu cu tristete.
Am vazut suuuuper domnisorica de Adee

la botez
bebe Vladut si speram sa se faca bine cat mai repede
Aris, asteptam sa vedem filmuletul
, am incercat aseara cu broscuta dar n-a facut de-astea, cand statea si ea mai la suprafata se intorcea sa muste pumniisi mai mai se ducea la fund
, noroc ca n-am avut curaj sa ii las caputul din maini..deci apelativul broscuta nu i se potriveste inca asa bine...dar mai incercam
Mai citesc....
www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Votati si dolareii mei
mababei spune:
Pisigri, si sotul meu a spus la fel, ca e indecent de scump pt. 45 min. din care cine stie cat apuca sa inoate efectiv! Asa ca, inotam in continuare in cada noastra, cat timp om mai incapea in ea
!
Lysbeth, si nu ti se facu mila de bestioc? Numa' de dragul mutritei, merita oleaca luat in brate si pupacit!
si noi bestiocul suparat!
Dadui chix cu metoda de adormit copii
-Karitane - si mai si suparai copilul. Asa ca abia acum la ora 16, treaz fiind de la 6
, reusii sa adorm suricatu' prin clasica metoda de mufare. Ma intorsei la subiect pe forum, sa vaz ce am gresit. Cand colo, la diferenta de 2 ani de la deschiderea subiectului, chiar initiatoarea declara ca a renuntat ( initial in urma unor conditii impuse - spitalizare) la aplicarea metodei si a inceput sa se bucure de deliciile dormitului cu bebe mic. Intre timp a mai facut un bebic si doarme cu amandoi. Foarte dragut, de asta ma bucur si eu acum din plin, dar la ce se mufeaza al meu cand incep serviciul?
Si cum scap de somnul lui fragmentat - se trezeste o data, de doua ori, de trei ori cateodata in timpul somnului de dupa amiaza, si suge 1,2,3 minute apoi isi continua somnul. Dar daca nu ma mulez urgent pe langa el si-l mufez instant, se intarata la plans si nu mai ai cu cine te intelege daramite sa-l mai fac sa doarma!
Ati gasit voi vreo metoda testata de somn lung si linistit la bebei
? Dau o bere gasitorului ( metodei! )
!
mihaela, mamica minunii www.flickr.com/photos/gravidutza" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
Leeloo21 spune:
monica
la multi ani plini de fericire, sanatate si iubire Luanei!!!
![]()
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
simplyana_m spune:
mababei, am incercat si noi (fara succes) metoda Karitane, dar chiar daca adormim si nemufatzi (avantaj suzeta), trebuie musai sa ne imbratisam. Dar am observat o chestie interesanta la puiul meu, pe care am mai spus-o la un alt topic: nu-i place sa doarma descoperit, oricat ar fi de cald. Daca nu-l acopar, doarme max. 40 min, iar acoperit cu scutecel, min. 2h. Acuma nu cunosc obiceiurile rechinashului tau...zic si eu asa, o vorba, poate te ajuta.
http://www.lucamic.blogspot.com/
simina_kin spune:
Helloooouuu mamici 

Am revenit si noi acasa![]()
Am pus poze noi la semnatura si pe picasa
Mi-am luat patut pliant si carut
...gri deschis cu portocaliu
Revin mai tarziu

24+ cu
Andreea
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!