Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*
Raspunsuri - Pagina 9
Ayla21 spune:
Gina, Lysbeth, Kea, multumim pt urari.
Bogdana, Carmen, multumim de urari si de sms. 
Gina, iarta-ma tu, ca te intristez. Vezi, de asta uneori simteam ca nu pot intra pe aici, ca nu vreau sa intristez pe nimeni.
Din contra, cred... sper... mesajul meu sa nu intristeze pe nimeni. Pt ca eu ma lupt sa nu mai privesc viata in directia "aceea".
Azi nimeni nu plange. Puteti aprinde o lumanare virtuala pt Alma. (scrieti si numele, sa stim din partea cui e). Puteti aprinde de cate ori doriti. Lumanarile ard 14 zile, se fac din ce in ce mai mici.
Am fost la gradi dupa Clau, e drept ca gradinita lui este intr-o zona cu multe case (e la gradi privata), si e plin de curti cu flori. Si sunt atat de multi fluturi. Probabil ca sunt peste tot, conteaza sa ai motivatie sa-i vezi.
De dimineata i-a luat Alex placinta si covrig la gradi sa pape cu iaurt. si a zis ca a fost bun covrigul si mai vrea. Asa ca la intoarcere am intrat la brutarie sa mai luam (acasa ii papa cu smantana). Cat a fost bolnavior acasa am bagat la mancare il el de a luat 800 grame in 10 zile. Am parcat masina si langa era o tanti care batea covorul. Clau o intreaba "de ce bati patura?" si tanti inspirata ii raspunde "pt ca nu a fost cuminte si s-a murdarit". Am ras toti 3.
Luana se taraie pe burta si tot patul il scurma, aduna tot cerceaful sub ea, era de cateva ori sa cada din pat.
A primit cadou un centru de activitati ca un fel de rotobil, dar cu picioare, nu cu roti. Ii place sa stea acolo sa se uite. Dar e inca asa de micuta, ca nu ajunge cu piciorusele jos. Nici la rotobil nu ajunge. Prinde tot in munute, rasuceste pe toate partile, chitaie daca ii place. Arunca jucariile apoi tipa sa i le dam inapoi, iar le arunca. Noroc de ajutor din partea fratiorului, care-si pune mintea cu ea.
Papam aproape de toate, adora lubenita. Carnita inca nu i-am introdus, a zis dr sa mai astept un pic. Dar am trecut la branzica calcica, piure de cartofi, supica de legume, si in rest o alaptez inca. Musca uneori, ca deja dintisorii au rasarit binisor. Dr la control azi a zis ca ii vor iesi in curand si cei de sus. O sa aibe mami un mic iepuras.
O sa pun la pagina ei si poze.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
saby spune:
LA MULTI ANI LUANA
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/
Adee spune:
Luana
Dyana de ce nu mergeti in concediu in Bulgaria la mare. Nisipurile de Aur sunt doar la 60 km de granita, iar acolo sigur gasesti hoteluri curate si este mai ieftin ca la noi.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
anca_nicolae spune:
Ayla,
azi voi scrie pentru tine.
Am citit si la subiectul Almei, si aici, mai sus. Cum scria si Gina2008, este foarte trist si orice suflet de mama inoata in lacrimi, citind.
Apoi insa m-am gandit sa citesc din nou, pentru ca exista si un alt inteles in vorbele tale de azi, nu doar cel vizibil, de amintire dureroasa, ci un inteles mai profund, mai filozofic, un pic ascuns printre randuri. Atingeai, cu varful palmelor tale, problema sensului unor etape din viata, de ce ne sunt date, si ce anume putem invata de acolo. Cred ca cel mai mult m-a frapat citind [aprox]: "nu stiu cat o iubeam pe mama cand eram mica, dar stiu cat o iubesc acum...". Putini, foarte putini realizeaza aceasta diferenta intre etapele unei iubiri, si dintre acestia, si mai putini au darul de a "publica" acest lucru. Dar da, aceste diferente exista, si succederea lor reprezinta unul din sensurile vietii. Transformarea sentimentelor, in timp, poate fi o imbogatire sufleteasca sau din contra, o saracire. Aceasta transformarea este un alt copil al nostru. Ne mandrim cu el, ne aduce bucurie sau din contra, nu. Depinde mult de noi, ea, aceasta transformare, la fel cum si cresterea unui copil in sensul concret, depinde mult de parinti. Chiar si supernani spunea ca un copil este ca un aluat in mainile parintilor. Deci si sufletul este un aluat in mainile gandurilor noastre. Aceste ganduri ale noastre care inoata in directia vantului din panze, DAR pot inota si in directia capitanului de la timona. Si tu ai simtit ca esti mama, dar esti si capitanul de la timona. Timona unui vapor cu calatori la bord, si cu fluturi zburand pe langa bord. De aceea ai scris atat de bine [aprox]: "fluturi exista peste tot, dar trebuie sa ai motivatia de a ii vedea"! si "invat sa ma bucur de viata pe care o am". Aici s-a invartit timona!
Si micuta Alma este esenta lemnului din miezul timonei.
Iar Luana este motivatia de a invarti timona.
Azi este ziua LOR, dar eu tie, in mod aparte, am dorit sa-ti scriu: "Iti doresc sa ajungi linistita in noaptea sufletului tau si fericita cand ziua rasare."
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 8 ani,
Robert-Adrian 2 luni
Floric spune:
MOnica,
pentru puterea de care dai dovada. Si pentru ca nu vrei sa ne intristezi, desi , crede-ne este imposibil sa nu iti dea lacrimile cand citim sentimentele si trairile tale, voi spune La multi ani Luana Si multi fluturi in calea ta, Mami.

UN VOT DE INCREDERE VA ROG 

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#
Raru, tziparul lui mami
dyana27 spune:
LA MULTI ANI PRINTESICA LUANA
Monica
multi pupi; esti curajoasa ca de obicei

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
Monnvas spune:
Maria, chiar ma intrebam pe unde mai umbli. Am gasit intr-un dictionar vechi "casia = scortisoara". Intr-adevar, ai o fetita... aromata ![]()
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
simplyana_m spune:
Chiar daca suntem noi pe-aici, spunem La multi ani, Luana! si pupam Monica, si spunem o rugaciune pentru ingerasul Alma.
Si vrem sa va spunem ca azi (abia) am reusit sa facem vaccinul - Pentaxim in loc de Infanrix Penta - si am fost cei mai cuminti. Nu am scos niciun sunet, deloc-deloc. Deocamdata suntem bine...atata cat ne lasa dintisorii sa fim. Se vad doi incisivi jos. 
http://www.lucamic.blogspot.com/
Gina2008 spune:
Monica, oricat de mare ar fi tristetea mea, a noastra, NU SE COMPARA CU A TA. Nu ne menaja, nu te gandi ca ne faci noua rau. Sunt convinsa ca iti faci bine tie vorbind. Si te rog mult. NU NE MAI MENAJA. Suntem aici pentru a fi la greu. La bine e foarte usor sa fii alaturi de cineva. Eu as vrea sa vorbesc mult, oricui si oricat despre iubirea mea cea mai mare. Asa ca, daca vrei sa vorbesti oricand, oricat goodzilla2006@yahoo.com. Oricand vrei tu. Fara nici o urma de retinere. Sa te intareasca Cel de Sus.
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006