Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(38)*
Raspunsuri - Pagina 19
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Tu vroiai sa halesti pe furate? ![]() Papa multe fructe, lubenita, si cand ti-e foame, dar nu-i cazul de mancare, baga mama apa calda ca tine de foame. ![]() Si tiramisu ala tine de cura ta de slabire? Pai cu tati Alex seamana, cu care alt tati? ![]() Dar ochii aia bleo-albastrii, la 6 luni, ma indoiesc sa se mai faca vreodata verzi. ![]() Multumim de aprecieri. Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Pai de 3 zile ma tot duc la buda de vreo 3 ori pe zi, dar nu sunt chiar deranjata rau...si tiramisu am facut pentru mama (soacra) ca fuse ziua ei...si nu puteam sa-l las sa se invecheasca
La capitolul fructe...pepene mai merge, dar in rest nu imi plac, sunt cah...Acum ca nu mai alaptez...huzureala pe mine...desi mi-e cam dor sa il mufez macar putin pe Piton la tzatzica mea...

E un cantaretz picurator shef. Promite, sa stii! O sa fie mai ceva precum Clau.
Si ochishorii lui sunt galben-verzui-caprui...deci ca mamica lui cea simpatica, frumoasa, despteapta, grasuna si plimbareata.
Plec cu el in oras la plimbare...si uit sa mai vin pe acasa...
ajung fix cand sa ii fac lapticul.Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

gigelica20 spune:
La multi ani ghioceilor de azi:
Alexandru Paul, bebe de Zori 
Iulia Petra, bebe de Zsuzsu
Darius, bebe de Danonique
Silvia Ioana, bebe de Cativ13
George Andrei, bebe de Inna30

Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

gigelica20 spune:
Olishkaaaaaaaaaa...

Bine ai revenit! Asteptam relatarea detaliata si exemplificata cu poze e fericitului eveniment
.
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 

gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui petrean neatza....dupa o noapte de cosmar...petrecuta la urgenta..cu un Vladut cu febra 39,8....sunt chiauna..aseara am ajuns la 22 in resita..si am luat-o pe drumul urgentei....acum e mai binisor..vad ca i-a mai scazut febra..dar cadem in extrema enterocolitei(ce nea- si avertizat dr)..ca e epidemie de entero-viroze:((sper doar sa nu o ia si catalin..ca voi fi nebuna ![]() .Incerc sa recuperez..cate ceva Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel? POZE![]() Povestea noastra |
Hei, ce faceti in absenta mea? Ma
sa se faca bine Vladutz
repede si Catalin
sa nu pateasca nimic.Dar tu nu le-ai facut Rotarix??? Ca si in Bucuresti e epidemie de entero...dar noi nu am patit nimic...
Sa stii ca faceam nani cu Pitonul cand ai sunat. Te imbratisez cu drag.
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 

gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Buuuuunnnn...am terminat si eu de citit (ultimile pagini ![]() Luana si un fluturasi virtual catre ingerasul AlmaAre mare dreptate Dyana cand spune ca ne gandim la Ingerasul Nostru de fiecare data cand vedem un fluture!!!!! Oli FELICITARI !! CASA DE PIATRA!!!!!!...SA PETRECETI FRUMOS IN LUNA DE MIERE !!!!!! Asteptam povestea nuntii si poze![]() Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic ![]() ![]() mi-am pus poze la semnatura cu patutul si carutul domnisoarei ![]() , care s-a facut o adevarata sportiva...toata ziua si toata noaptea da din craci ![]() .Poimane am morfologia...abia astept s-o vad....de 6 sapt nu ne-am mai vazut ![]() 24+ cu AndreeaPoze noi bebe www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
Fetele astea sunt tare vorbarete. Am intrat dimineata si acum nu reusesc sa termin de citit si de raspuns.
Simi, imi place carutul enorm...dar si patul e fain. Abia asteptam sa vedem Mazarica in ele
.

Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 

gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Ok, gata! Am reusit sa pun pozele, am gatit, am hranit, schimbat, culcat copilul....ce am uitat??? A, da, eu! Mai exist si eu in incurcatura asta de zile. Ma duc sa imi fac un dush si daca se trezeste fetita, vin cu apa siroind pe mine la ea Poate nu se trezeste...[url='http://picasaweb.google.com/vizitiu.bogdan/Sibiu02?authkey=Gv1sRgCK7Cz9D1tMyJvwE#']Sibiu[/url] Sper sa mearga...eu nu ma prea pricep ![]() mami de Silvia Ioana |
Ce dulce e Silvia
!!!! Sa o pupacesti putin din partea mea ca tare frumoasa mai e!!!Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 

gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 Buna. Vad ca se discuta despre metode de adormit bebeii... al meu Calin, dupa ce a implinit 4 luni, nu a mai vrut sa adoarma in brate. Il pun pe o perna si il legan pe picioare. Daca nu ii cant eu, isi canta el singur pana adoarme. Cam in 15-20 minute. De fapt, cam dupa ce a implinit 4 luni nu a prea mai vrut in brate. Sta in patutul lui daca il lasam, se "cearta" cu maimutzoii... morfoleste jucariile... Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006 |
Doamneee
, maine Pitonul face 4 luni si ma 

sa se hotarasca subit ca nu mai doreste luat in brate nu doar ca sa il adorm ci asa...pur si simplu, de plictiseala 

...Una doua vrea in brate. Si el isi canta daca e f obosit si vrea sa adoarma...dar la mine in brate, nu la el in patut
.Daca l-ati auzi ce sunete scoate, cica el plange, ca sa ma convinga sa il iau din patut
. Ma bufneste rasul cand il aud... E shmecher rau de tot, dar nu rezist, sunt sclava pe plantatia lui.Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 

gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
pai daca zici ca plecati in luna de miere, nu prea o sa ai timp de lectura, sau poate doar o carte ti-as www.femmesplus.fr/mag-femme.complet.16850.html" target="_blank">indica Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Aolicaaaaaa, Chatonicoooo! Da ce minunatie de lectura...imagineazat-i ca io si sotul dormim unul in bratele celuilalt...numai ca intre noi sunt vreo 200 km

. Io la Focsani, el la Bucuresti...si tu ma chinui cu ispita...Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 

gigelica20 spune:
Sa stiti ca nici pitonul nu a plans la vaccinul de 4 luni, decat s-a enervat cumplit ca il tinea dr de picior si a trebuit sa il elibereze putin si apoi...pac injectia. A ramas cu o gugulica tare si rosie...dar am pus varza si a mai trecut.
Chato, aici e un fel de Paradis al rasfatului, cel putin pentru Piton. Toata lumea il iubeste, toata lumea il pupa, toti il iau in brate, toti se joaca cu el...inclusiv mama lui
. Deci...o sa imi iasa prin urechi cand revin in Bucuresti...
Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 

cativ13 spune:
Lucia, si eu tot incerc sa o las sa doarma in patut dar...asa se smiorcaie si se foieste incat ma enervez ca sunt moale si o iau inapoi in pat cu mine. Ma cuprinde sentimentul de vinovatie imediat ce o pun in patul meu, ma tem ca n-o sa doarma niciodata in patul ei...Apoi, o simt delicata si calduta langa mine, dormind linisita si...imi promit ca incerc maine seara. Multumim pentru aprecierea zambetelor stirbe.
mami de Silvia Ioana

Vlad si 

Luana
24+ cu
Andreea

Izia, 23 mars 2009