Burtici fericite de septembrie-octombrie (119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

si pe mine m-a impresionat Aida. Pai la asa primire, atentie, etc, ca scriu cate o prajiturica in fiecare zi. O sa va creasca colesterul, asa ca vedeti voi daca va convine sa ma bagati in seama. Mie imi cade tare tare tare bine. 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Andre oh yes ! retete de orice fel, dar care se fac repede.
Ca tot vorbeati azi de ce vi se intampla in ultimul timp, si eu am devenit tare neindemanatica. Scap lucruri din mana, rastorn lucruri, chesti care de obicei mi se intampla 1 data pe an, acum le fac aproape zilnic.
Aida unde-i bancul zilnic ?!

Diana 33 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Doro mi-ai amintit cu tigarile ca dupa ce ma lasasem de un an, mi s-au ivit ocazii prea dese de baut cafea (de care ma lasasem deodata cu tigarile, ca nu mai mergea singura ) si asa am reinceput sa fumez la ocazii sau la nervi. Dar nu am mai fumat de multa vreme, si ma enerveaza rau de tot fumul de tigara, chiar si la terase, unde ai crede ca e mai aerisit.

Ma faceti curioasa cum o fi la odiseea de nov-dec . Si eu care credeam ca la toate odiseele e asa frumos ca la noi

vik sper sa nu se enerveze fetele pe mine, ca e a treia oara cand ma bag in seama cu vaccinul: nu sunt bune vaccinurile in sarcina, macar pentru mercurul acela pe care il transmitem la bebe, daca nu si pentru alte prostii si virusi bagati fortat in circutiul sanguin, de nici nu apuca sistemul imunitar sa raspunda. Mai ales ca e vorba de o porcarie de vaccin, recomandat pentru cazul in care ustensilele folosite la nastere nu sunt sterilizate. Se pare ca pe aici unii doctori spun ca trebuie facut, altii rad de situatie, ca se facea doar cand se nastea pe camp... eu astept sa vad ce zice al meu ca sa-i tai macaroana. Si abia asteptam poze, si cu tine, si cu camesile, si cu patutul cand va veni!

Iulika in general esti lasata de izbeliste de doctorul de garda, ca nu se baga peste al tau, iar al tau nu prea face nimic pana nu primeste plicul. Si asta e valabil si pentru moase, asistente, etc. Stiu situatii ingrozitoare in care femeile astfel lasate singure au nascut singure in salon si nu le-a bagat nimeni in seama... Romania... sau o fi numai in orasele mici asa? Ca am vazut si pe la tv situatii de genul, deci nu e numai in orasul meu.

techila cand descoperi cum ar putea merge altcineva sa faca pishu in locul nostru, te rog nu ma uita, spune-mi si mie, ca de multe ori mi-ar fi de folos

Aida eu abia acum am citit reteta si deja la tine miroase in cuptor???

Mai fetelor, dar ce va alerg si nu va mai ajung o data... gafai deja

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Ce simpatica a fost Andre ca ne-a oferit o prajiturica pentru ca ati emotionat-o, fetelor!

Eu cred ca ne-a dat reteta ca sa se lipeasca de parola ...si acum rade in hohote de camesa mea

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

techila, eu aduc ceva dulce (nu spui ce ca poate fac pofte) si castraveti murati daca vreti. Merge?

33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

am ajuns acasa...in sfarsit...cu o super burta intarita si dureroasa. mama lor de comunisti...gata ... de maine...la 5 am plecat. ma duc sa bag un nospa.

apropo de ce spunea diana...desi nu sunt acolo...eu propun ca techila sa-si faca piscina...si o data pe an...zburam si noi astea etranjere cu margherita sub brat sa avem party in cap acolo la ea, ca tare e frumos.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uau, mimika deci sunt doctori in ro care nu primesc??? Pai ar trebui laudati pe toate strazile, la toate televiziunile, poate s-ar simti si ceilalti . Eu care ii admiram pe cei care primesc doar dupa (cand omu da poate din recunostinta), si nu cer nesimtiti inainte...

Maria multumesc muuuulllttt mi-am salvat linkurile si le studiez dupa ce ajung la zi. Deci cocosul e clar o moda in ro, inseamna.

Iulika si am fixul asta demult.

Diana ai descris perfect modul in care vin si la ai mei musafiri! Si mie mi se face mila de mami si lucrez cu ea, si de sarbatori, de ajung sa ma enervez cand avem musafiri de sarbatori (urata afirmatie) . In capul meu sistemul e cum il exprimi tu acolo (poate oi fi trait acolo in alta viata). Adica nici nu-mi place mult deranj cand merg la altii, si nici la mine. La o vizita scurta nici nu inteleg de ce romanii se asteapta la mancare tot timpul. Pe mine ma enerveaza sa merg in vizita ca lumea insista sa pap si daca nu vreau. Si cand vine cineva la mine sunt faimoasa ca ii primesc cu apa minerala si fructe, ca asta am eu in apartament (si fulgi cu lapte, dar asta nu ofer nimanui). Mie mi s-ar parea normal ca lumea sa se intalneasca de dragul de a povesti, de a se vedea, de a se simti bine impreuna, nu mergi la cineva acasa pentru a manca pana explodezi... Si lumea ma considera ciudata , inclusiv cei apropiati .

Dar daca e ceva pe mai multe ore, mi se pare din nou normal ca toata lumea sa lucreze, de exemplu la un barbeque in curte, unii se ocupa de gratare, unii de salata, unii de aranjat, etc. Sa apuce toti sa savureze timpul impreuna. Mi se pare chiar distractiv sa ajut cand merg undeva, ma simt foarte prost daca sunt pusa sa stau si gazda mai insista cu cate ceva si nu sta la masa cu lumea...

Na, ca am lungit-o prea mult si oricum nu cred ca m-am exprimat bine sa imi intelegeti frustrarea

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

lutoniana, si uite asa am ajuns si la camasa ta. Ce are? Mie mi se pare draguta, buna de spital. Dai ai o burtica tare frumoasa. 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

techila, eu aduc ceva dulce (nu spui ce ca poate fac pofte) si castraveti murati daca vreti. Merge?

33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
poze

Cum så nu meargå??Eu la inceputul sarcinii consideram cå e cea mai tare combinatie..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Diana ai descris perfect modul in care vin si la ai mei musafiri! Si mie mi se face mila de mami si lucrez cu ea, si de sarbatori, de ajung sa ma enervez cand avem musafiri de sarbatori (urata afirmatie) . In capul meu sistemul e cum il exprimi tu acolo (poate oi fi trait acolo in alta viata). Adica nici nu-mi place mult deranj cand merg la altii, si nici la mine. La o vizita scurta nici nu inteleg de ce romanii se asteapta la mancare tot timpul. Pe mine ma enerveaza sa merg in vizita ca lumea insista sa pap si daca nu vreau. Si cand vine cineva la mine sunt faimoasa ca ii primesc cu apa minerala si fructe, ca asta am eu in apartament (si fulgi cu lapte, dar asta nu ofer nimanui). Mie mi s-ar parea normal ca lumea sa se intalneasca de dragul de a povesti, de a se vedea, de a se simti bine impreuna, nu mergi la cineva acasa pentru a manca pana explodezi... Si lumea ma considera ciudata , inclusiv cei apropiati .

Dar daca e ceva pe mai multe ore, mi se pare din nou normal ca toata lumea sa lucreze, de exemplu la un barbeque in curte, unii se ocupa de gratare, unii de salata, unii de aranjat, etc. Sa apuce toti sa savureze timpul impreuna. Mi se pare chiar distractiv sa ajut cand merg undeva, ma simt foarte prost daca sunt pusa sa stau si gazda mai insista cu cate ceva si nu sta la masa cu lumea...

desi sunt o traditionala la mancarurile de craciun si paste si imi place sa fac pasca si cozonac...sunt de acord cu tine...muncesti ca boul, pe langa curatenia generala, mai stai si in bucatarie si transpiri ca nebuna...ca dupa aia sa te plangi ca ai pus 5 kile pe tine...sarbatorile ar trebui sa fie de fapt ocazii de a fi cu cei dragi...si mi se pare normal dk merg unde sa duc si eu o bucata de ceva...racitura, cozonac...orice...asa in semn de ofranda pentru biata femeie care a muncit.

oare fac sens? ma duc sa mananc.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput