Burtici fericite de septembrie-octombrie (119)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Diana e super acolo ca macar se organizeaza care si ce så aducå..Ei bine aici e mai nasol..Noi am fost in vizita la un prieten de a sotului (americano suedez) casåtorit cu o suedezå.Eram prin zona si se vorbise så mearga så il ajute sotul meu cu ceva la comp..Noi atunci tb så mergem la maså dar am zis ca mergem dupå..Si s-a lungit treaba si mie urechile de foame....Nu le-am zis lor nik de foamea mea decat sotului meu ca tb så mergem..Ei bine vine suedeza si ii spune sotului ei ca e gata masa..Si el o intreabå: Si ei??ea cica:'' aa imi pare rau ca nu va putem invita acum la maså , va invitam altå datå'' Si au plecat , sau mai bine zis nu stiu ce au facut ca noi am zis ca noi plecam pt ca si noua ne este foame..Am ramas masca dar asa sunt ei suedezii..

Aici cand e ziua cuiva se face maare tambalau..''am rezervat cutare loc ''..tare de tot..Te duci..Cu cadou normal..dar så nu crezi nici un minut ca iti va plåti bautura sau mancarea....

daca e acaså la cineva ..ei bine tu iti cumperi singur ce vrei så bei, si ce vrei så mamanci ca primesti decat niste prajituri de cafea si o cafea si asta este..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

AIDA stiu ca e tare naspa ptr creier nesomnul....practic prin somn creierul isi face "revizia".....sunt atat de terminata cum nu-ti imaginezi....

ANDRECLUJ intrebarile sunt foarte bine primite..important e sa ne pricepem sa raspundem. Cand mergi data viitoare la eco?Ca sa vezi starea placentei?Aa acum am citit..eu credeam ca s-a desprins placenta. Pai la varsta asta de sarcina areee timp ca placenta sa se ridice. Cand ti-a spus ca ai placenta jos? Eu la sarcina cu Alessio la 17 sapt mi-a zis ca o am jos si la 20 sapt deja era sus posterioara.Deci se poate.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Aida, cu cea mai mare placere, ma bucur cand sunt de folos. Cum imi vin in minte retete de cucerit barbati / in cazul asta graviutze, va scriu. E voie sau e cu pofte si e interzis?V-am admirat in poze si acum imi explic multe. Pai sunteti tinere, frumoase, normal ca nu sunteti plangacioase ca mine. Acu sa nu intelegeti ca eu as fi de lepadat, ca nu-i asa. Multumesc pentru parola 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

si o sa ne rupem in gratare, nu in aperitiv, sarmale, friptura, tort, fructe, bar de beuturi fine ....sau fetelr, vreti un tort de fructe cu litchii si phisalis si curuba??? am fost eu la un botez....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lullaby spor la recuperat!

A, si tot referitor la freze, ma imaginez si la Botez deja cat de bine mi-ar sta cu un coc cu parul intins. Si de aia nu-l pot tunde, ca pe la 2-3 cm nu-l poate intinde nimeni

Andre ma bucuram ca ne inviti si esti aci aproape, la Cluj . Dar descrierea locului unde stai tu suna mult mai bine

Apropo ca vad ca intrebi de fumatoare. Si eu am fost candva fumatoare inraita tare, apoi numai la anumite ocazii. In sarcina deloc. Nu condamn pe nimeni, inteleg in sarcina sa nu se poata abtine cineva de la tigara la nervi, la o cafea savuroasa, la anumite momente... DAR azi am ramas socata de o graviduta cu burta cat a mea fumand pe strada (razand cu o tipa care parea mama ei), si culmea, imbracata frumos, in camasuta de satin. Asta mi-a dat impresia ca tipa fumeaza toata ziua, ca doar nu erau nervi, si nici nu "savura" un moment superb la o cafeluta. Nici daca nu avea burta nu era o priveliste placuta, la cat era de eleganta sa fumeze pe strada...

Madalina felicitari prietenei tale! Sa fie sanatos bebeul!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CRISTINA_ANA la multi ani si din partea mea ptr Eric!!Vazut poze ,frumoase foc!

GEGEA multumesc de incurajari.Nici numai stiu daca ti-am scris ca si eu am vazut pozele cu Daria si am ramas ptr carliontii si frumusetea Dariei.

MARIANNA la cat mai multe sapt pana la termen.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida m-a emotionat mesajul tau catre Andre. Mai ales ca m-am regasit. Toata sarcina m-am simtit cea mai binecuvantata ca am reusit sa simt si eu aceasta minune inauntrul meu . Stiu ca acum mor de dorul bebeului, si vreau sa-l vad sanatos, dar in primul rand sunt recunoscatoare ca am ajuns pana aici, mai ales ca doctorii nu-mi dadeau sanse... Te admir mult cat esti de optimista si cum stii sa traiesti

Diana ce mi-a placut cum ai descris tu aparitia spectaculoasa a primei printese a odiseei noastre!

Uau, Aida felicitari pentru perioada fara tigari! Si nu te-ai mainfestat pe aici cu nervi, cu batai, ceva???

Ce simpatica a fost Andre ca ne-a oferit o prajiturica pentru ca ati emotionat-o, fetelor!

Iulika pai poti fi vegetariana cu ciocolata si cartofi pai si maioneza si poti fi "omnivor" cu piept de pui si peste file cu legume . Asa ca nu e relevant . Si asta o spune o ovo-lacto-vegetariana .

Mai, dar nu mai ajung la zi o data, si vreau sa merg la alt teveu, ca al meu se uita pe realitatea si eu vreau friends

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Danangie, pai medicul mi-a zis la sf de august, da' pe aia s-o creada el, ca in 7 merg fara sa-l anunt. Ca am placenta jos mi-a spus la sangerare, adica pe la 14 saptamani si tot asa a ramas pana la 20, cand m-a vazut ultima data. Stiu ca mai poate urca, numai ca am pierdut eu curajul, ca am devenit tare fricoasa. Da' ma vindec pana atunci. raluk16, de fac copilu' asta, urmatoarea invitatie clar va fi in coltul meu de rai. Clar. Puteti conta pe asta. Facem cresa acolo. 21 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Clodute in primul rand multumesc de sfaturile cu moasa.
Cand bate la usa ma pun pe plans si ma inchid in baie, ce zici e bine ?
Glumesc, dar este evident ca de'asta vin....sa vada daca e copilul ok si daca mediul este unul normal, adica nu ma cafteste barbatau, nu am tigarea in gura, vinul pe masa si copilul la san....
Eu am sa ma bucur de orice ajutor voi primi si voi intreba cat mai multe, nu-mi fac griji, ma voi descurca eu cumva cumva.
Stiu o romanca aici in UK, care nascuse si era varza cu nervii si a venit moasa odata, de doua ori...si a treia oara cand a venit avea la ea si o programare la psiholog pt fata mea: "mergi linistita ca stau eu o ora cu bebelusul"...doar ca nu a avut cu cine sa se inteleaga ca nu s-a dus fata mea....

Si in al doilea rand ma tin cred de cateva luni sa-ti zic ...dar deh....imi plac la nebunie numele alese de voi: Patrick si Karolina ...super

Cea mai fericita 33 + cu

E bine sa vada ca te descurci dar pe urma nici nu iti mai calca pragul... dar nici sa plingi cind vine nu e bine... ca cine stie ce iese...stii tu sa alegi calea de mijloc...zic si eu ce am auzit...ca aici la noi oricum nu vine nimeni... si crede-ma eu am ales de exemplu sa fac diversificare ca fetele care au nascut odata cu mine anul trecut... deci ce citeam la ele ma sfatuiam cu mami a mea si aplicam si eu la Patrick.

Cit despre nume ... pot sa iti spun ca Patrick am visat intotdeauna ca o sa il cheme pe baiatul meu iar de ar fi fost fetita as fi vrut sa fie Jasmine ...intre timp am zis ca nu suna bine Patrick si Jasmine si mi-a venit asa de-odata numele asta Karolina. Sotul nu a avut incotro (dar i-au si placut) ca de altfel nu faceam numai de capul meu... dar eu am propus si el a zis ca ii plac.

Multumesc mult

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Diana mi-a placut cum ai descris petrecerile de la voi. Mi se pare de bun simt sa ajuti gazda si sa te duci cu cele necesare.

Iulika ce mod de a petrece .

Aida felicitari pentru prajitura! Eu numai la dulciuri ma gandesc in seara asta, dar incerc sa ma abtin sa nu iasa maine analizele aiurea pentru ca am mancat prea multa ciocolata.

Raluk mersi, dar am si uitat la ce capitol sunt pentru ca am citit din urma de unde ramasesem si in paralel de la capitolul 117 (parca) pana acum. Cand am citit mesajul tau despre cocul de la botez m-am hotarat sa nu mai tund . Nu stiu ce sa fac, vreau sa il pot spala si usca mai usor si in plus este si un pic ars ca l-am decolorat in iarna, dar asa imi place parul lung .

Am mai scris despre fumatul in sarcina, eram fumatoare de ocazie inainte, bine cand spun ocazie, spun cam saptamanal dar nu doar 1-2 tigari. De cand am aflat de bebe nu am putut sa fumez si sper sa n-o fac pana cand se va naste. Chef mai am uneori, cel mai tare am simtit nevoia cand am zgariat masina si asteptam la politie sa facem procesu' verbal, parca a durat o vesnicie, dar sentimentul de vinovatie fata de bebe a fost mai puternic si am rezistat tentatiei.

28 cu

Mergi la inceput