Burtici fericite de septembrie-octombrie (119)
Raspunsuri - Pagina 18
Raluca_u spune:

fetelor am si eu o problemuta. Ionut spune ca doar eu puteam sa patesc asa ceva.
joi seara cand am fost la eco, cat eram acolo pe pat am bagat aratatorul de la mana stanga pe langa saltea si cand am dat sa il scot am simtit o durere ascutita dar cum bebe era pe monitor am trecut peste. ei dar am ajuns acasa si ma durea din ce in ce mai tare. concret am o gaura in mijlocul unghiei, de parca m-as fi intepat cu un ac mai gros. la inceput am pus durerea pe seama faptului ca fiind strapunsa unghia, e un loc mai sensibil... dar asta era joi seara si pe mine inca ma doare ingrozitor.
de infectat nu s-a infectat. degetul e putin umflat, nu e rosu, nu pulseaza dar cum ma ating cum ma iau niste dureri... de mama mama
acum cred ca mi-a ramas ceva acolo, pentru ca daca ma apas intr-un anume punct pe buricul degetului atunci ma ia rau rau de tot, am facut pe mine azi de dimi cand m-am lovit din greseala cand o imbracam pe adina. aveti idee poate sa imi faca ceva in situatia in care sunt. ca sa imi scoata ce e acolo ar tre sa imi taie unghia ... offff
Raluca
31+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
raluk16 spune:
Iulika super distractiv la voi! Deci e tot o metoda de a nu pedepsi gazda, dar e varianta mai "rece" decat cea a americanilor ![]()
Lullaby
sunt vinovata ca nu te mai tunzi? Pai coc se poate face si cu par asa pana pe la urechi, daca e coafeza priceputa, tunde-l putin, cat sa simti ca te-ai innoit si te-ai rasfatat! Oricum, la Botez eu ma gandeam la inceputul lui ianuarie, ca 6 saptamani implinim in Post. Deci are timp sa mai creasca putin. ![]()
Lucia iarasi ma faci sa ma simt prost
. Mie imi place camasa ta
, dar la fel am patit-o si cu papuceii.
Am gusturi de babe?
Pe mine ma enerveaza alea cu flori mari si stridente... Asta a ta e finuta si draguta ![]()
Maria la fel si eu. Deci cat de cat m-am facut inteleasa ![]()
Pfuai, am ajuns la zi. Nu dau refresh ca mi-e frica
. Merg pana la baie ca ma tin demult. Dimineata aveam buric, acum e plat, simt ca pusca pielea pe burta... 
28+ 
aidaciolac spune:
danangie cat doarme Akessio pe noapte si de cate ori se trezeste ?
Deci la faza cu tigarile imi trebuia un imbold probabil. Cu 2-3 saptamani inainte sa nu mai pun gura pe tigari fumam maxim 4 tigari/zi.
Cred ca si la mine a fost ceva psihologic cu fumatul.
Cand am ramas insarcinata cu Emma (am stiut din a doua saptamana de sarcina
) am fost atat de fericiti si din momentul ala nici nu am mai pus tigare in gura , nici cafea , nici pepsi ... nimic , a fost foarte natural ...
Acum insa ... au fost alte conditii. Nici macar nu am stiut daca sa ma bucur sau sa plang ... nici acum nu prea stiu cum sta treaba in sufletul meu , dar am simtit ca e o mare tradare ...
Nu am reusit sa ma las de fumat si nici nu am incercat pentru ca nu vedeam sensul
oricum daca e sa se intample ceva rau , atunci se intampla idiferent ca fumezi sau nu
.
De ce m-am lasat acum? Nu stiu , dar o sa ma gandesc ...
diana_n nu am crezut ca sunt savurate si in ultimul timp nici nu am gasit ceva spectaculos
, dar de maine va reservesc cu bancuri , dar sa va tineti bine de burtici ![]()

raluk16 eu am deschis discutia cu al meu despre vaccinari si dupa 2 munute zice:"gata , stop joc , nu vreau sa mai aud nimic" , si eu foarte revoltata ... , la care el:" ce sens are discutia daca tu ai decis deja?"
saracu a invatat cand e loc de tocmeala si cand nu ![]()
manga pofta buna si
pe burtica sa nu mai fie tare
eeeei luto pai intentionat ai zis de camasa ca sa mearga sa se uite
mare smecheriyza esti
Raluca_u parerea mea e ca daca ramanea ceva acolo pana acum se infecta sau chiar iesea. Cu toate astea nu inteleg de ce te doare si presupun ca te doare din ce in ce mai tare , desi ar fi trebuit in timp durerea sa se diminueze , hmmm , ai taiat unghia sa vezi daca ai ceva ramas sub?
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
techila spune:
mimika, pe mine ma lovesti puternic daca aduci dulce
, de ceva vreme eu fac rar in casa prajituri, dar cand eram tanara
eram taaaare talentata...mi se dusese faima, bune prajituri faceam. acum la casuta mea nu am cuptor ca v-as fi rasfatat cu ceva din vremurile mele bune. ei, asta e, alta data, cand o sa am bani sa imi mobilez bucatria, pana atunci ne rasfeti tu
raluca u, pune si tu gheata sau tine destetul in apa, vezi daca se vede vreun ghimpe ceva, uita-te cu o lumina puternica
sunt atat de obosita si ma dor toate cele atat de tare
incat cred ca o sa pasez tura de noapte....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze
si 
aidaciolac spune:
techila somn usor , incearca sa te odihnesti ... ca maine ai 4 geamuri + ... 

Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
Raluca imi pare tare rau
. Incearca totusi cu o lupa, ceva, daca se vede ceva. As zice sa mergi la doctor, dar numai la unul de incredere si sa-l cunosti, ca astia ar fi in stare de orice...
Aida da, eu nici macar nu am incercat sa-i explic, el stie ca el e cu shaorma, prajituri, fara sport, si eu sunt aia guru in sanatate
. La mami ce-i mai povestesc, ca pe ea o vad putin ingrijorata de decizie. Dar nu indrazneste sa-mi spuna ce sa fac, pentru ca vede ca nu sunt idei hippioate aiurea, ma vede ca sunt documentata
. Si stie de pe vremea problemelor mele de fertilitate, ca stiam multe chestii inaintea doctorilor. Sau stiam multe chestii care astia din Baia Mare nici nu auzisera, si mergeam la Cluj si aia stiau. Asa ca a capatat si ea incredere in "studiul" meu statornic ![]()
28+ 
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Aida, te-ai hotarat ce faci cu celulele stem, cu ce firma vei lucra? |
maine sun la CBC si mai pun niste intrebari , dar cred ca merg cu ei ... o fi bine , o fi rau
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mimika spune:
raluca, imi pare rau de problema, dar zau daca stiu ce sa te sfatuiesc.
Noapte buna! M-am bagat la patut.
33+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
poze
techila spune:
noapte buna, madamelor!!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze
si 

Natalia