Puiuti de Randunici 2008!!! (290)
Raspunsuri - Pagina 21
mihatp spune:
gudinde
, am tras un pic de spaima ca numa' in "..." mi s-a vorbit
mimo
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihatp spune:
as face capitol da' nu stiu
, rusine sa-mi fie
adica cred ca as nimeri-o da' nu stiu parola de la user-ul randunici![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
underqueen spune:
buna seara ! am citit tot din urma ![]()
am vazut poze cu ursuleti si nu numai ![]()
simo ma bucur ca e totul bine cu bebe, imi inchipui in ce stres ai stat
miha super ca e de bine si la tine 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE DE CAND NU NE-AM VAZUT
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an
mihatp spune:
vad ca fal-fal singurica.
ma duc la
, ca-s trezita de la 4 si maine back to serviciu
va
, NB
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
Maria
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Simo27 spune:
Asa,acum urmeaza partea frumoasa
!
Hania ni s-a parut absolut minunata,de la drumul serpuitor printre munti,marea care era de un albastru clar pana la caldura mistuitoare
!
Am fost cazati la un hotel de 5 stele,pe malul marii,cu 5 piscine,loc de joaca pt copii,4 restaurante,magazine si 500 de camere daca nu mai multe,unde nu am intalnit nici un roman,plin de nemti si englezi
,care de alfel,au fost tare pasnici!Mancare multa,divesificata.Sam nu a vrut deloc borcanas Hipp
,isi facea rau sa vomite,asa ca a mancat fructe si ce mancam noi
!Nu l-a afectat deloc mancare de acolo,si ma declar fericita ca am venit acasa cu medicamentele sigilate,fara sa fie nevoie nici macar de un plasture
!
Am mers la mai multe plaje:Elafonisi-unde se merge 1 km pana la o insulita si apa are adancime de 1 metru aproximativ-Superb
:acolo Sam a vrut doar in apa,abia il puteam scoate
,apoi am fost la plaja unde s-a filmat Zorba Grecul
,la Frankocastelo .am mai mers intr-un sat Meskla plin de portocali,o plantatie de portocali ce se intindea pe zeci de km,de unde am cules portocale direct din copac
,spre bucuria copiilor.Si am mai fost printr-un canion muntos,facut de-a lungul anilor de mare
si bineinteles o promenada pe cheiul venetian din Hania!Cam atat ne-am plimbat prin Hania.In Heraklion am mers la templul Knossos!
Programul ni l-am facut in functie de Sam ,la 12,30 cadea lat la pat pana pe la vreo 3 cand mergeam la masa de pranz iar seara ne-am plimbat prin statiune(unde erau 4 parcuri de dixtractii pt copii
),spre mare bucurie a lui David care s-a dat cu :atv-ul ca doar nu are acasa
,cu kart-ul la cot cu tac-su![]()
,cu o masina de formula 1 pe circuit,si cu alte masinute mici,am castigat tot felu de maimutoi de plusuri,a sarit in jumper de mi-a venit rau
,si nu mai tin minte cate a mai facut![]()
! Sam a fost incanta de calutii cu melodii,pe care cred ca i-am uzat
!
Dar,copiilor cel mai mult le-a placut la piscina
:unde ziceam eu sus si tare ca nu o sa ii duc
!Iete,ca acolo vroiau si urlau daca nu ii duceam.David a invata in piscina,sa inoate cat de cat
,iar Sam nu se mai desprindea de colacul-masinuta
!Dar de fapt,Geo a fost capul rautatilor
!
Eu am intrat in mare doar joi,de frica sa nu mi se intample ceva si am venit acasa la fel de alba cum am plecat
.copii sunt ceva bronzati,dar seamana cu mine la piele si mai greu se negresc
!
Am papat la greu branza feta,placinte cretane cu branza sarata si miere
-in mod normal nu cred ca as fi putut manca asa ceva
,inghetate de tot felu,torturi ,placinte ,etc...dar nu am pus pe mine,asta la cat m-a muncit Sam,care nu vroia la nimeni,dar la nimeni,decat la mine
!
Una peste alta fu tare frumos
!
Abia astept sa mai merg peste 2 ani,ca la anul fac o pauza
.Merg baietii mari![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
underqueen spune:
in alta ordine de idei, va anunut ca de la 1 septembrie intru si eu in campul muncii
...asta daca nu am uitat engleza de cand stau acasa ![]()
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an
underqueen spune:
simo, super vacanta ta...cel mai mult imi doresc sa ajung in Grecia...mi se pare fascinanta...a, si Brazilia ![]()
asa creste strumful mare
Simo27 spune:
Miha,Maria-

Simo-Mimo,poze nu stiu dac voi pune
!Uite,am povestit cate ceva,sa nu ma certi prea tare ,da?
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
amira_roxana spune:
miha
ma bucur ca esti bine si ti-a trecut spaima. si eu am o rana pe col cauterizata... nu a fost dureros, doar neplacut. bafta la bb2!
symo
ce aventuri pe voi! dar tot nu scapi fara poze, macar pe mailul comun!
mimo
lasa donsoara in pace ca e mare! iti trimit prin curier un pandispan intreg, sa te linistesti
imi aduci aminte de o prietena care are o fata de seama cu teo a ta, mi se pare ca sunt in acelasi liceu chiar, si care zicea ca we trecut a fost invitata la o petrecere intr-o discoteca, si parintii ei s-au dus cu ea in discoteca... saraca fata, prin ce momente o fi trecut...
acestea fiind spuse...ma duc la 
, ca maine iar am de umblat, si apoi ma duc sa-mi vad mandra motzata si ma intorc vineri cu ea!
va 
noapte buna!