Puiuti de Randunici 2008!!! (290)
Raspunsuri - Pagina 20
mihatp spune:
aricel
, da' ce-ai facut?![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihutza11 spune:
Olgutza da sa te
ca imifu dor de tine!
Mimo AMR 13 zile? 
Gecko tare haioasa mai fuesi!
Ursulica mai ce sexoasa ai fost la nunta!
apropo poza cu pampersi in cap au si ai mei
, dar nu vi le-am aratat ca am zis ca ziceti ca suntem nebuni.. e bine ca nu suntem numai noi asa
..
ce super pupic intre Mufy si Vladut!
ptii.. ma duc.. s-a kkcit mandra
edit: Miha ce ma bucur de veste!
si eu sunt cu rana pe col..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
mihatp spune:
miha
, ne luam de manuta si mergem la medic?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
Simo27 spune:
si eu am rana pe col,am si chist,si mai am si un samburel![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 si eu am rana pe col,am si chist,si mai am si un samburel Simo ,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
dar o poveste acolo, o poza, o maslina n-ai?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Sunt ca drogata, cu gandul la copilul plecat in lumea larga
Si asta cred ca tot sevraj se numeste ![]()
Si extrem de obosita dupa cele doar 4 ore dormite azi noapte.Cum rezistati, nu stiu
Si cand ma gandesc ca am stabilit sa ma sune cand ajunge in camera , la culcare 
Adica nu mi-am dat seama exact si la timp ce inseamna GMT+2
, la 1 noaptea o sa stiu prea bine .
M-am intalnit cu Mufa cel delicios si cu blondina de ma'sa
(nuzicnimic, nuzicnimic)
Gecko eram sigura ca nu esti in Bucuresti, d-aia te-am si invitat 
Desi recunosc cinstit ca am avut acolo un licar de speranta si apoi, vazand mesajul pe DC, o "usoara" dezamagire
Te tii de sotii,ai? Bineeee...las ca vezi tu surprize-surprize, de nu ti-o trimit eu pe Andreea Marin in carne si oase 
Miha bine ca nu-i decat atat 
Mihu, daaa AMR 13
Noapte buna, va pup , somn usor 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
Pana una-alta sa va povestesc cum fu in Hania
:
Drumul pana la aeroport mi s-a parut extrem de lung mai ales ca Sam era ofticos,nu vroia laptic,nu vroia nani,se fataia si chitaia...intr-un sfrasit mi-a adormit cam 40 de minute cu capul pe David,daca vroiam sa il iau se miorlaia:saracul David
!
Inainte de check-point am mers la toaleta si am vazut pete maronii,nu m-am panicat f tare,dar am mai mers de 2 ori in decurs de 1 ora si petele maronii s-au facut firisoare de sange,culminand in avion cu sange,sange

!Nu va zic ce frica,spaima m-a cuprins.Am mers la o stewardesa si am intrebat-o daca exista un dr la bord ca sunt insarcinata si sangerez...au anuntat si s-au prezentat la mine,3 dr:unul cardiolog,o dr anestezista chiar la un spital ginecolog si un dr generalist.In fine,m-au intrebat daca e primul,afland ca nu,mi-au zis ca nu-i mare lucru ca o sa il pierd,ca sigur s-a oprit sarcina din evolutie si ca acum e un avort..plangeam ca fraiera,Sam miorlaia ca nu il mai tineam eu in brate,ai mei erau tare necajiti..iar de Geo,nu mai zic
!In fine,capitanul mi-a spus ca a chemat o ambulanta si va veni sa ma ia direct din avion..am aterizat in pline urlete ale lui Sam care a suferit mult cu urechiutele,ii s-au inrosit si frigeau,dragutul isi dadea peste ele si plangea,nu vroia lapte,ceai,nimic..abia l-am linistit cu un cantelcel.Am aterizat,si am asteptat salvarea aia cam 30 de minute in avion,a venit mi-au luat tensiunea,glicemia,am dat peste o asistenta tare draguta care m-a incurajat tot timpul,mi-a spus ca este f posibil sa nu fie avort si am vorbit multe cu ea,o Draguta
!La spital,aproape toti aveau masti
:m-am gandit ca voi lua gripa de-aia nenorocita
,si intr-un final am ajuns la Maternitate,a venit un dr gineco,asistenta de pe ambulanta a stat cu mine si i-a spus dr simptomele mele,si ca sunt din Romania!M-a poftit in cabinet si mi-a spus in engleza sa ma dezbrac si apoi a zis:ce ma bucur ca imi mai exersez si eu romana

!Am crezut ca nu aud bine.Apoi m-a intrebat de unde sunt,stia de Sinaia,Poiana si mai ales de Iasi unde a facut studii.Eu ii multumeam in gand Bunului Dumnezeu ca nu m-a lasat si mi l-a trimis!M-a controlat la col ca am crezut ca mor de durere
,apoi mi-a dat sa ma duc sa imi iau sange si cica,asigurarea mea nu a fost buna,si am platit 96 de euro,iar sangele mi-a fost luat de o asistenta fara inima,care mi-a luat cu o seringa pt injectii...in fine,cand a vazut dr cum imi curgea sangele a cam certat-o,si a pus-o sa imi puna un plasure...Dr la control,a zis ca nu e deocamdata nimic acolo care sa il ingrijoreze,nu mai sangeram.Apoi am fost la eco transvaginala,unde ne-am linistit amandoi cand i-am auzit inimioara bebelusului
,l-a masurat-era conform varstei gestationale,si cred ca 30 de minute mi-a masurta colul;s-a mirat de 3 ori cat poate fi de mic
,s-a uitat la fiecare ovar;mi-a zis de chist,etc,ca ma durea
!Analizele au fost bune,nu a vrut absolut nici un ban,desi am insistat la greu...
Greu a fost sa ma gaseasca ai mei ,ca erau vreo 3 spitale in Heraklion,dar pe la 22 am ajuns si eu la masina,la 12 eram in camera de hotel....................................
Va dati seama ce chef pe noi :ne-am plostit rau de tot!
Revin
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mimonix spune:
Gudinde
Te-am inconjurat cu mesaje si cu flori 
Si asta chiar ca-i basta 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mihatp spune:
simo
, hai ca ai avut si tu niste zile!!! draga de tine
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008