Puiuti de Randunici 2008!!! (290)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Doamne Simo prin ce-ai trecut

Mimo scuzeeeeee. Nu aveam deschis mess-ul.

Gecko ai fost mortala cu pestele ala de dimineata. Eram la servici, in camera cu 13 oameni, atmosfera cum o stiti si pe mine ma bufneste rasul.

Miha tin pumnii sa primesti vesti bune si de la dr cu care ai nascut.
Ca ai intrebat: ariel e in disputa la subiectul cu bona aceea care a abuzat cei 2 copilasi.
N-as putea sa-ti dau detalii ca nu am stat sa citesc din motive de timp si nervi dar imi pot inchipui ce-i pe acolo caci am citit cateva comentarii pe hotnews. Este tragic ca intr-o tara europeana in mileniul III mai exista oameni care considera ca bataia-i rupta din rai, ca un copil trebuie sa-ti stie de frica, ca trebuie altoit ca altfel devine rasfatat etc.
Si tot legat de subiect: astazi cand am plecat de la servici, in drum spe masina trec pe langa o "doamna" care presupun ca era bona caci mi-e greu sa cred ca bunica i-ar fi spus fetitei asa ceva. Era o pustoaica de un an si un pic care nu vorbea, doar arat spre plasa ei si gangurea ceva de genul "aia". "Doamna" ii zice "ce vrei? Flori? Nu vezi ca n-am aici flori, ce esti nebuna?"
Oare ce stima de sine are un copil care de mic este obijnuit cu astfel de epitete? Intrebarea e retorica.

Onwards ... ma apuc sa fac capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

capitol nou

Mergi la inceput