Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)
Raspunsuri - Pagina 20
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Laureta, as incerca si eu cu seringa, dar mi-e teama ca va fi greu sa deprinda mai tarziu modul 'normal' de mancat, respectiv cu tacamurile ... asa ca, intre timp, ma multumesc cu cele cateva bucatele pe care le mananca zilnic, ca snackuri, ca 'la masa' nu sta nicicum, mai nou misuna printre picioarele noastre cand stam noi la masa si-i mai var cate un dumicat si lui in guritza, in rest tzitzi, tzitzi, tzitzi! Vad ca inca ia in greutate constant, cam 10gr pe zi, e vioi, nu ma mai enervez. Va manca mai bine cand va putea mesteca mai mult, pana atunci asa, pe apucate. Asta e! |
exact, fi-miu mananca numai in miscare si innebunesc. Nu sta locului si eu dupa el cu lingurita, masa dureaza cam 30 de minute. nu mai stiu ce sa ma fac cu el. daca il asez face scandal, macar in picioare papa. dar nu e normal asa. Cred ca soacra-mea se cruceste saptamana viitoare. Deja se cruceste ca inca il alaptez si ca doarme cu noi, daca vede ca mananca in mers cred ca lesina.
Laureta, Nerantula, multumesc fetelor.

c.valy, daaaa, e haios, dansator de lambada scrie pe el.
prima vacanta la mare a lui Noah
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Didididi spune:
Eva,
lui Noah. Ce mai umbla el voiniceste. Bine ca ati scapat de manute. Il arat diseara si lui Mihai; poate capata baiatul curaj si scapam si noi. Ca nu pleaca nicaieri fara sa ne caute mana.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
babytza spune:
dididi O sa ii fac o poza cu hamul sau daca reusesc il filmez ca sa vezi cum ii vine. 
Lidia am vazut pozele !!!! Esti infloritoare !!! 

Felicitari pentru vointa !!!!
Hai ca mai ai putin si ajungi la greutatea dorita !!!
Care mai erati la dieta ????
La raport duamnelor 

Claudia H salvat retetele 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Nocom spune:
Mai, de ce va mirati de mancarurile noastre. Serios ca asta mananca!! Dupa ce le fac le blenduiesc, atat tot, asa le dau, caci se intreba nausica cum i le dau?!?! Nu mi se pare nimic deosebit, nu stiu ce-i asa de SF?!?!?!
Off am uitat ce mai vroiam sa zic, ca m-am enervat, mi s-a parut ca sunt luata de mincinoasa...hmmmm
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
Nocom spune:
Noi am inceput sa mancam cu seringa, dar cand s-a obisnuit cu mancare, cu consistenta.. cu gustul.. usor usor am renuntat la ea. De la 8 luni papam numai cu lingurita. Matei a mancat cu seringa pana la 1 an jumate! si nu a fost rau deloc!! Imi era f ff simplu sa-i dau mai ales supa, ca imi curgea toata din lingura cat alergam dupa el...
Cu seringa se poate manca absolut orice mancarica blenduita, deci tot ce papa fi-mea acuma!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
nushulica spune:
eva e tare scump noah cum merge!
babytza
felicitari pt bilant,ce lung e soricelul![]()
de
DavidPoveste
Didididi spune:
Babytza macar o poza
; nu de alta dar tati al nostru pare indemanatic sau numai pare...
Nocom nu cred ca lumea a crezut ca minti, dar tu deja gatesti pentru bb si asta a fost surpriza; cred ca majoritatea am ramas la legumele fierte si pasate, inca n am trecut la papica de adulti.
Alexa ce face puiutul? E bine?
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
babytza spune:
Nocom eu doar intrebam cum le papa ca textura, ca si noi am inceput sa papam bucatele de vreo saptamana si i-as face si eu chiftelute. In rest suna yami ce ii dai tu acolo. NU te mai enerva degeaba 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
EvaF spune:
Va pupez fetelor, plimbare placuta, noi iesim. Cu caruciorul. In care nu sta, evident. Il impinge singur, se tine de partea aceea de jos unde eu imi pun cumparaturile si merge linistit. De fapt de aia iau caruciorul, mai pun o piersica, o duda, apa plata ceva...Ca sper sa doarma si sa il pun in carucior...hehehe... speranta moare ultima.
Dididi, maine poimane isi da drumul, ai sa vezi. Daca merge tinut de manuta acum pleaca. Noi am trecut prin toate etapele fara exceptie: "mop" sau "soldatel" cum ii ziceam eu taras-grapis, apoi de-a busilea, mers tinut de 2 manute, apoi de una, apoi singur.![]()
Nushulica, 
O seara frumoasa!!!
prima vacanta la mare a lui Noah
Eva & Luca Noah (08.09.2008)