Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Nerantula - super ideea cu petrecrea de altfel nici nu aveam cum sa nu fiu de acord cu asa ceva atat vreme cat am postat-o chiar eu cu cateva pagini mai inainte de mesajul tau

Citat:
citat din mesajul lui anamona
Nausica, si eu ma abonez la cursul de prim ajutor, venim cu toata familia.
Da chiar, ce ar fi daca facem cursul asta cu o ocazie aniversara: un an de la inceputurile odiseei? inchiriem un spatiu la o terasa ceva si venim cu catel, cu purcel ?

totusi as insista sa o facem intr-un spatiu deschis din motive de intretinere a sanatatii :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

suntem bine, multumim de intrebare caludinna
am lipsit din motive de shmotru crunt cumparaturi si cautari disperate de locatie pentru vacanta

sotzu mi-a zis ca mai departe de bulgaria nu merge, daca vreau bine, daca nu stam acasa, asa ca m-am apucat de cautat, in august cand am vrea e superrr scump la bulgari adica scump pentru bulgaria, am gasit aceleasi preturi in grecia, dar ce pot sa fac daca nu sunt sofer ca l-as fi pacalit ca mergem in bulgaria si nici nu ne opream pana la greci
baby_boy poate imi dai si mie un PM cu locul unde ati fost poate au preturi mai rezonabile
de fapt...am gasit ceva ieftin si care pare ok pe un site englezesc, apartament de 2 cam in complex de apartamente, cu piscine si tot ce trebuie, doar ca...mi-e cam teama, pare ok, e si ieftin....dar e siteul lor, nu sunt reviwuri nimic

Mikul e bine, doar niste scaune moi, nu e deranjat la stoomac pur si simplu nu mai e constipat cum era si mi se pare ciudat sa se fi reglat asa, dr ne-a dat tratament cu debridat 7 zile, de3 ori pe zi, sa vedem ce si cum, momentan nu schimbam laptele cu NAN3, de fapt nici nu stiu daca o sa-l mai schimbam

dya ai un PM

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nocom, cred ca Nausica a vrut sa zica altceva...
de exemplu Tzuki a mea nu are meniul atat de diversificat, nu ca nu ii dau eu ci pentru ca nu prea mananca...asa ca meniuri ca ale voastre sunt SF pentru noi, visam si noi sa mancam asa, dar nu cred ca se va intampla cat de curand.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nocom, mama, nu mai povesti ce mananca dariutza ca daca vede fimiu se autoinvita la masa
si el mananca de toate, numai ca eu nu stiu sa gatesc si fac doar niste ciorbe lesinate, cand nu se supara mama pe noi (din pacate se supara des) ii face toate minunatiile de mancarici din astea de oameni mari (noi punem si putina sare acum), mi-ai dat idee cu ciulamaua ii sugerez mamei
si Mikul ar manca 2 feluri dar...v-am zis, nu stiu sa gatesc asa ca mananca destul de mult din primul fel, cand am avut 2 feluri (ciorba si pilaf) a mancat

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Nushulica ati mers la dr sau am ratat eu? Ce v a zis?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

da,am mers azi,s-a uitat in gatul lui si a zis ca arata bine si sa fim cuminti sa nu mai facem rosu in gat multumim de intrebare

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Mai, de ce va mirati de mancarurile noastre. Serios ca asta mananca!! Dupa ce le fac le blenduiesc, atat tot, asa le dau, caci se intreba nausica cum i le dau?!?! Nu mi se pare nimic deosebit, nu stiu ce-i asa de SF?!?!?!

Off am uitat ce mai vroiam sa zic, ca m-am enervat, mi s-a parut ca sunt luata de mincinoasa...hmmmm

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

mie nu mi se pare sf deloc,ca si noi tot asa papam,de toatefac ca pt noi numai nu pun sare decat f putin si piper isi pune sotul daca vrea in farfuria lui

multe eu nici nu le mai blenduiescpisez cu furcu

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

nocom, cred ca Nausica a vrut sa zica altceva...
de exemplu Tzuki a mea nu are meniul atat de diversificat, nu ca nu ii dau eu ci pentru ca nu prea mananca...asa ca meniuri ca ale voastre sunt SF pentru noi, visam si noi sa mancam asa, dar nu cred ca se va intampla cat de curand.....

OK, atuncea am interpretat eu gresit.

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Babytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

CD va asteptam cu mare drag la noi la masa. si asa stam f aproape.. Asa ca.. oricand!

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nocom hai mai mamica ..nu te-a luat nimeni peste picior!!!Eu mai degraba am ramas la ciorba lu babyboy...si ma gandec maine sa masor ce gramaj are ciorba din farfuria mea si sa fac calculul cu cat la suta mai putin mananca fii mea.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput