Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

cam asa merge fi-miu toata ziulica, e argint viu. Daca totul a inceput cu cativa pasi fara sa se tina, acum nu mai e de gluma. Sunt curioasa cand incepe sa alerge.

Anamona, Ankussa, Nausica, multumesc frumos de urari.

Intreba cineva de meniuri pt bebici, pt pranz, noi tot legume blenduite papam la pranz, rosia si dovlecelul cu usturoi-steamer- sunt nelipsite, combinate fie cu morcov, fie broccoli, etc, si apoi o zi ou/ una peste de preferinta somon/ una branzica calcica. Dimi si seara fructe cu iaurt si tzitzi. I-am mai dat in vizita si putina coaja de paine inmuiata in supa pt noi, cativa pufuleti, fructe taiate cuburi sau fruct/ morcovel taiat finger foods( a inceput sa pape si bucatele) dar asa putin ca gustare. Inca nu am indraznit sa ii dau niciun fel de biscuite/ covrigel, nimic crocant sau mai dur. Am de gand sa tin de acest meniu pana la 1 an. Mai apoi vedem noi...
Cat despre cantitati, la fructe ajunge si la 200 ml de fructe blenduite, la legume nu sarim de 150 ml, cu tot cu ceva iaurtel. Dar sunt megamultumita ca papa ok, destul de variat. Merg pe calitate, pe cat si ce asimileaza, nu pe cantitate. Si s-a dezv f bine.

prima vacanta la mare a lui Noah

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“To fill the hour -- that is happiness.” (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

laureta NOIIII CU SERINGA!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Ce comic este cand il vad si eu pe al meu asa....noi nu am mancat deloc cu blenderul nu ia placut de cand am inceput diversificarea(6 luni)doar pisat cu furculita la inceput mai bine,acuma doar faramat putin le mesteca el,ii dau si pufuleti ii plac si cel mai mult ii place sa roada morcovi toata ziua de are morcov are ocupatie

Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Dar de ce mancati cu seringa?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Eva, Noah este extraordinar , bravo bobocelului mergator! Felicitari!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

A uitasem fructele i le dau pe razatoare de sticla.Am si eu o curiozitate ce puteti manca cu seringa?

Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi cred ca fugim miine la munte. Oare cat de rece e seara?

nocom mama mia ce mancati voi, nici Inisu nu papa asa

lidia arati super de suuuuper, bravo felicitari pt vointza

eva drum bun si linistit Merge supeeer Luca bravooo

ratonelu esti o dulce

babytza bafta cu afacerea. Felicitari pt bilantz

piolica frumos in poze, si tu i un ras cu lipici

bitza bine ai revenit

Nerantula papa cu serinfa ca nu vrea linguritza, deloc. Ea papa foarte bine bucati doar ca snaks, la masa nu le vrea . As putea sa i dau dar cu fortza si nu vreau, la seringa deschide guritza si papa

nicoliciu m am linistit nu mai mi e rusine

valy cu seringa se papa tot ce vrei doar sa fie piure, fructe, legume etc etc

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Laureta, as incerca si eu cu seringa, dar mi-e teama ca va fi greu sa deprinda mai tarziu modul 'normal' de mancat, respectiv cu tacamurile ... asa ca, intre timp, ma multumesc cu cele cateva bucatele pe care le mananca zilnic, ca snackuri, ca 'la masa' nu sta nicicum, mai nou misuna printre picioarele noastre cand stam noi la masa si-i mai var cate un dumicat si lui in guritza, in rest tzitzi, tzitzi, tzitzi! Vad ca inca ia in greutate constant, cam 10gr pe zi, e vioi, nu ma mai enervez. Va manca mai bine cand va putea mesteca mai mult, pana atunci asa, pe apucate. Asta e!

Mergi la inceput

laureta eu sunt la munte de o luna in curand...seara este de pus ceva pe tine, dar nu geaca stai linistita.Ieri la 19.00 erau 17 grade.

Mergi la inceput

nerantula eu ii dau Karinutzei cu linguritza, dupa un timp sa nu zic 4-5 linguritze vrea cu paharelul, dupa ce ia 2-3 guri nu mai vrea si intra seringa in actiune... tare inventie seringa de la panadol..pentru noi, nu generalizez!!!

Mergi la inceput