Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Multe inainte babytza,sa cresteti mari si frumosi.Noi suntem nascuti pe 22.10.2008 la 32 saptamani,greutatea 1.700,nota 7 la Constanta prin cezariana

Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nausica, pai eu n-am zis sa fie inchis , de asta am si zis intalneala = party, poate sa fie intr-un loc deschis si sa animam noi cumva atmosfera acolo. Numai sa gasim acest loc in care sa nu se amestecam cu altii sau cu gunoaiele altora ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

bitza welcome home...hai schimba-ti locatia cu frumosul si insoritul Bucuresti, asta ca sa nu zic poluatul, murdarul si alte alea

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

nocom cum adika felul 2????????Karina nici felul intai nu l termina si voi aveti felul 2???????
Multu pt sfaturile cu jucarele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Fetelor, voi ati inceput sa le dati doua feluri la pranz? ca noi tot doar ciorbica...dar mananca...o farfurie de-a noastra intreaga...si ma gandeam ca poate e vremea de 2 feluri.

What?????????O farfurie ca a voastra????A mea baga cu indulgenta 100 ml, cateva linguritze mai cu fortza...ca ne anemiem rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

v-am pupat pe toate
am plecaaaatttt

Mergi la inceput

nerantula nici nu stiu ce sa zic legat de locatie, parca nici nu o vad pe fatuca mea pe jos prin parc, mai ales ca nu sta locului, dar nici undeva organizat ca ei nu papa si noi vom fi dupa ei...nici nu stiu ce idee sa dau sa fie bine atat pt ei cat si pentru noi.
Mai vedem, mai studiem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nikolici, linisteste-te, mami, ca mai exista si clubul lui Gruia ... meniul de azi: cateva bucatele de pepene, jumatate de iaurtel, jumatate de pruna si gata. La masa de pranz nu a ajuns inca, dar a trecut de ea

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

nerantula ia sa le facem cunostiinta poate - cu - = +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

da cu seringa papa cineva?

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput