Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita2008 spune:
ankussa,
you back. n-am poze noi cu hunii, nu mi-a mai ars de poze in ultima vreme... recuperez eu cumva.
kllemi, multumesc!
mie pediatra mi-a recomandat peste salau si pastrav, file, fara mari tehinici de preparare... inca nu au papat peste decat de la borcanel.
anca, ratonel, baby_boy, dididi
si multumim de felicitari.
babytza, succes cu afacerea!
felicitari ptr bilantul lui David!
lidia, nu ne-am razgandit, la olimp mergem, dar ptr mine neptun si olimp sunt cam la fel, si f aproape, de asta am zis neptun.
julax, multumesc. nu cred ca si-a facut efectul siropul pe care li-l dau, e un amestec de multivitamine + Ca (multisanostol cu calciu) si-l iau de 1 saptamana. ma indoiesc... nu, nu le-am facut analize, imi dau si eu seama cu ochiul liber ca la Edi e ceva in neregula, (chiar eu i-am atras atentia pediatrei
), referitor la gaura sternului si la costite, desi mananca f bine si stau bine la capitolul greutate...
joy, Sofia e o dulce, nu te mai saturi s-o privesti!
Ada, noi am fost azi in parc, de la ora 08.00... e drept ca la 11.30 ne indreptam spre iesire, dar... de ce n-ai sunat? next time!
bitza, bine ai revenit!!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
baby_boy spune:

Valy bine ai venit pe forum
Ramona servici usor
Cu renovarile suntem la inceput..s-au mutat ai mei..si acum vrem sa refacem bucataria si baia..asa ca spargem tot..grsie ..faianta..punem altele..spargem baia,,o marim..plus cumparat totul nou...mai schimbam niste usi...apoi camera lui Radu..avem muuuuult de munca
Bitza bine ai revenit acasa
Nikolici, Ratonel
si 
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
gaia.nevia spune:
Ratonelule, bag sama ca tot vrei sa schimbi cochilu...![]()
![]()
![]()
Lasa nu fii suparata (sa stii ca si eu te admir! daca mai aveam si serviciu pe langa teroristii astia doi, brrr... ma rog, o sa inceapa el si serviciul... of)
vroiam sa spun... al doilea copil... o sa fie ... sa vezi... asa cuminte, ca numa o sa te miri ce liniste e...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Cristina spor la treaba !!! Sa va iasa casuta asa cum va doriti !!!!!!!!! 

Ada uf, pana la urma ai ramas singurica in parc
Lidia baga domnule poze sa te vedem sirena 

Ankussa 

Nocom moama ce meniu misto aveti
Cu chiftelutele m-ai dat gata, cum le papa ? Musca din ele ? Sau ii faci tot piure la blender ? Oricum suna tare bine 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
c.valy spune:
babytza cate luni aveti?si noi recuperam avem 9 luni si 7.300 dar nu mi se pare deajuns
Nocom noi macam asa:fructe dimineata pe la 10,(toate fructele ii plac),la pranz pe la 14 ciorbita(acrita)nu vrea doar legume fierte,cu carne,galbenus de ou si branzica aletnativ,felul doi nu mai vrea abia mananca putina ciorba,iam dat mamaliguta cu branza si ia placut,dupa-amiaza mai mancam un iaurt cu cereale sau biscuiti pe la 17-18,apoi lapte praf doar seara la culcare 180ml,in resp mai mananca si piept si mie tot nu mi se pare de ajuns![]()
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw
baby_boy spune:
Babytza, Luminita

Fetelor, voi ati inceput sa le dati doua feluri la pranz? ca noi tot doar ciorbica...dar mananca...o farfurie de-a noastra intreaga...si ma gandeam ca poate e vremea de 2 feluri.
Cu ce as putea sa mai combin pestele?retete ceva?
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
babytza spune:
Valy am facut ieri 10 lunite ![]()
Da-mi datele voastre daca vrei sa te trecem in listuta de pe prima pagina 
Cristina noi la pranz papam piureul de legume cu carnita , apoi un iaurtel simplu . Inca nu am trecut la felul doi, ca noi nu papam ciorbita ( adica nu i-am dat inca cu mai multa zeama) .
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Va salut fix din ior. Dat tur lac, gasit cu greu loc suficient de galagios dar la umbra ca sa adoarma LM si intalnit cu... NIMENI! Grrr... Lidia, alergi? Vrajeala... LM -little monster TL - tatal lor. Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
la ora la care tu scriai mesajul printzesa mea inca dormea...
s-a trezit fix la 11.20 ...dupa 3 ore de somn..
ce credeti ca face acum ...DOARME
..S-a trezit la 11.20...pina a baut un pic de suc de morcovi..pina m-am chinuit sa ii vir ceva brinzica cu fructe ..a trecut de 12 ..
iar in jur de 1 ma duc dupa Stefan..
asa ca am zis..lasa ca tot nu vine nimeni..merg si eu dupa-amiaza..
l-am culcat pe Stefan..si am pus-o din nou la tzitzi..si surpriza..a adormit..
deci cu cine sa ma duc in IOR???????? cu sotzul
P.S. TREBUIA SA DAI SI TU UN SEMN PE MOBIL..CA O LUAM CU JAPCA DIN PAT SI VENEAM LA VOI
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Fetelor, nu vreti ca in septembrie-octombrie sa facem impreuna o mare intalneala = party pentru bobocei? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1) |
SI EU VREAU PARTY DE BOBOCEI

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
Didididi spune:
Babytza si sta bine pe corp? Ca la noi sta ciudat, iar toarta nu sta in spate sta cumva deasupra lui.
Nerantula eu as vrea, dar depinde mult de ora si ce program o sa aiba atunci Mihai.Nu de alta, dar experienta nu e prea fasta; avem o prietena care sta langa noi si nu ne putem cupla sa iesim in parc impreuna decat f rar. Oricum sunt pro.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)