Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)
Raspunsuri - Pagina 14
AlexaM spune:
Multumesc pentru raspunsuri fetelor!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica Aa, si Pucca e deprimata. Nu stiu ce-a patit. Sta la mine sub birou si nu vrea sa se joace, nu cerseste (ceea ce e foarte ingrijorator), nu roade oasele Pedigree. Duminica, la tzara, a tras o bataie cu o catzelusa de acolo, din curte, pe care a pus-o la respect, dar sotul meu zice ca a ramas totusi marcata. Daca nu-si revine, stie cineva un psihiatru de ciini? ![]() |
Daca gasesti...da mi si mie un sms...Sasha a stat toata noaptea sub pat, de abia am reusit sa-l scot azi dimi, ridicand salteaua...eu cred ac are serioase pb hormonale si eu nu stiu cum sa-l ajut..poate Pucca o vrea sa faca niste pui mici si baltzati
Sasha = cainele meu nu bb lu Tatonelu
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Ada ce-as veni si eu in IOR... Numarul lidiei e pe mailul comun, baga-te repede acolo. Da-i lu TL niste spirulina sa nu se mai nevrozeze repede.
.
Vali bine te-am gasit. Nu am timp sa ma uit acum la poze ca ma pregatesc de munci dar daca intri destul de des sigur prind si eu ceva.
Nausica poate ii e doar cald Puccai? Sau e indragostita? Of, la ei e rau ca nu stiu sa vorbeasca.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
nikolici spune:
Am si eu o intrebare adresata fetelor care stau la casa cu curte.Ati achizitionat jucarii pt bb pentru gradina, si daca da spuneti-mi si mie ce si de unde.
Nerantula spune:
Fetelor, nu vreti ca in septembrie-octombrie sa facem impreuna o mare intalneala = party pentru bobocei?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
nikolici spune:
nerantula sign me in
.I miss a party!!!fie ea si de bebici
Nocom spune:
Salutare bobocime,
nikolici in primul rand ai nevoie e o piscinuca. Face toti banii pe timp de vara. Apoi leagane, gasesti ieftine si bune in hipermarketuri, daca vrei tobogan, noi am luat unul mare si bun de la quelle... Ma uitam prin curte ca sa ma inspir si nu vad decat bicicleta, trotineta, ATV-ul, tricicleta, tractorul, camionul, si excavatorul lui Matei!!! Pentru Daria nu prea am nimic!!
Daca nu aveti groapa cu nisip, o cutie speciala, cu nisip acre are si acoperitoare ar fi f buna, plus o casuta de plastic sau de lemn, in care sa se joace cand e soare...
Ma mai gandesc...
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
Ankussa spune:
Neatza la pranz si de la noi
Nu, nu va faceti sperante, Vladut s-a trezit la 7.20 si dupa aia a mai dormit vreo 40 min pe la 9. Asa ca acum e in plina verva, cu buni (eu am scapat un pic de cand e buni la noi)![]()
Feli, ma bucur sa mai aud de voi, daca si tu lauzi broscaletele e clar...eu l-am luat poate poate o zice si al meu fecior mama ca de la 1 iunie nu m-a mai gratulat..mai zice asa cand si cand la 1000 ani ...tac`su in schimb e super incantat ca de la 6 luni numai tata zice
300(Ramo) 
si alti galbejiti pt o mamica care sta departe de puiul ei.
Tatonelu` si fusesi bogata fara sa stii:-))...iti dai seama sa fii aparut pe contul de cheltuieli 1 bucata bax pampers cu servetele umede si niste Sudocrem..hehehe..in ce cont le incadrai..cheltuilei de personal (nu de alta da` shoppingu` era personal nu?):-))
Ada mey eu zic ca TL si SDD (sotul din dotare - al meu) seamana asa un pic si nu doar la sex..si al meu se nervozeaza cand plange copilul si eu nu fac chipurile nimic sa-l potolesc si apoi zice ca nu-i fac educatie...
si mie mi-ar fii placut sa fie asa mai closc da` unde nu e...seara cand vine de la serviciu abia daca mai sta 10-15 cu fii-su..da` tb sa am eu o discutie asa mai de Catwoman cu el ![]()
C Valy welcome...Vladut papa cu mare placere tot felul de amestecuri pe care i le face mami lui: piure din cartofel + un varf de unt + iaurt; supitza de a noastra dar fara sare; mar, para, caisa, piersica, portocala, banana, avocado, (astea nu toate mixate dar mixurile imi vin in cap asa dimineata in functie de partea pe care ma trezesc
)+ borcanelele Hipp care nu lipsesc (dati cu rosii cat vreti, la cat de mofturila e fii-miu ar fii culmea sa stau sa gatesc de cate ori refuza el sa pape ceva..asa deschid 2-3 borcanele si ceva ceva tot papa el..)
...acum tb sa plec la schimbat de fund kkcios
xoxo
gaia.nevia spune:

Radu inca bea laptic dimineata si seara, din biberon.
Teo la varsta lui deja refuzase laptele de tot, si ii dadeam pe la 9 dimineata branza de vaci cu fructe si biscuiti sau cereale.
Asa mananca si acum, doar cantitatile au crescut, si branza e din comert, n-o mai fac in casa.
Nerantula, frumoasa ideea ta cu party.
Nu stiu insa sigur daca m-as baga...
Teo, de fiecare data cand am mers cu el in "aglomerari de copii" s-a inbolnavit, invariabil, si rau...
desi tare mi-ar placea, mi-e putin frica.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
bitza2008 spune:
Salutare!
Am ajuns si noi acasa!Ce bine e! Mi se cam acrise de vremea din Olanda...Mi-a fost dor de voi!Sper ca sunteti bine mamici si bobocei!
recuperez imediat ce am timp...pun si poze!
Revin dupa ce citesc...Lucas doarme;l-am adormit in brate cu muzica-nu mai vreau sa-l adorm la san si deocamdata merge....am baiat mare,ce mai!

tuturor!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL