Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)
Raspunsuri - Pagina 13
300 spune:
Buflei e in premergator acum, m-a trezit mai devreme fata de programul ei, pe la 10 si tot vorbea dar nu prea pricep ce-mi spune :).
AM primtit o camera video si ne-am apucat serios sa exersam pentru cariera cinematografica de mai tarziu 
Lidia felicitari pt kilogramele pierdiute, maare realizare. Ai poze recente ?
. Ma bucur ca ati scapat de boala.
La fel si nuushulicai, ce tratament faceti ?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
piolica spune:
Hello, hello,
nu am mai scris de multisor, de citit sint 'aproape' la zi, insa cu scrisul e mai greu. Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta. Elsa nu prea mai vrea lapte dimineata si nu prea stiu cu ce sa-i inlocuiesc masa in afara de fructe sau budinca de orez cu fructe. Aveti vreo idee salvatoare?
o zi buna va doresc!
Mamica fericita de bebelina Elsa
ratonelu spune:
ada.....bataie lidiei, clar!
ram,
seara pot vorbi
cum mai e la serv?
anda....si ..eu am jucat sapt asta la loto...
cre ca luni nu mai scriu pe forum..sunt in drum spre Portugalia(in aeroport ma asteapta..niste negriiiii.....
ma duc la plaja...e si baietelul cu mine,.dar , culmea, sta cuminte pe plaja si se joaca in nisip..si in liniste...
)
pana atunci o pup si pe nausica
Didididi spune:
Piolica la noi prima masa de dimineata este fructe aburite simple sau cu iaurt, branzica. Poti schimba proportia in favoarea branzicii. Cel putin noi asa facem seara la a 4 masa de solide. Atunci ii dam fructele crude para, banana, caisa langa branza de casa.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Nausica spune:
Cipanu' a dormit azi pina la 9:30, asa ca nu ne-am mai invrednicit sa ajungem in parc. Deocamdata se joaca singura in tzarc (se cearta cu jucariile de lemn de la nashu').
Piolica, si Ania a inceput sa cam faca figuri la lapte. Mai mult de 150ml nu prea mai bea.
Ratonelu,
you back.
Aa, si Pucca e deprimata. Nu stiu ce-a patit. Sta la mine sub birou si nu vrea sa se joace, nu cerseste (ceea ce e foarte ingrijorator), nu roade oasele Pedigree. Duminica, la tzara, a tras o bataie cu o catzelusa de acolo, din curte, pe care a pus-o la respect, dar sotul meu zice ca a ramas totusi marcata. Daca nu-si revine, stie cineva un psihiatru de ciini? 
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
ratonelu spune:
didi, incepe tu...ca vin si io ..mai pe urma.
piolica
eu ii mai dau(in cele 2zile cand sunt io cu sasha acasa
) un galbenus de ou+branzica+iaurtel.amestecat.asta pt ca sasha adora iaurtul.
ram, pai tu esti acasa?..aaaa....io-s in urma
cu orientarea in spatiu, timp...si derularea evenimentelor...ce si cum de ce si cine
iertare
ada, io ghicisem..dea?adik la TL....dar LM...n-as fi ghicit in veci

c.valy spune:
Fetelelor ce le mai dati de mancare la ai vostri pui?si cate mese au pe zi?
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw
Nausica spune:
Babytza, felicitari pt inaugurare! Va doresc mult succes. Ideea e grozava, stai ca vin acusica sa fac un control.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
piolica spune:
merci pt raspunsuri. Elsa a baut astazi numai 30 ml de lapte si pe aia cu greu, insa bag seama ca-i iese al doilea dintisor, poate asta e cauza. In schimb a mincat 3 caise, pe astea le adora. (am pus niste poze aici din weekend)
Lapte cu cacao se poate da de la 1 an incolo sau mai devreme?
Mamica fericita de bebelina Elsa
300 spune:
Pai Carla n-ai inteles nimic gresit, eu lucrez dupa-amiaza. In general ANda se trezeste la 11-12, dar se si culca exprem de tarziu asa ca nu castig nimic te asigur, eventual vreo impunsatura cus otul ca na timp pentru noi nu prea este, la ora la care pica ea picam si noi... lati.
In somn sugareste cat se poate, si inainte sa plec ii mai bag o portie; dupa ce plec pompeaza buni la solide si zeama de supa cand este si lapte din pahar (ieri a uitat de lapte
. A, si compot, si nectar facut in casa, si apa la mare greu desigur.
Acum eu sper ca azi sa ajung acolo pana la 14, ultimwele zile am cam intarziat din motive oarecum la fel: anda. Ieri de ex. a devenit maraita cand s-a apropiat ora de plecare si a fugit buni cu ea afara sa ma imbrac si s-o pot intinde si eu,. Afara cand ma vede vrea in brate ca am plecat o data cand era afara si cred ca s-a cam simtit cu okii in soare. Asa din bratele mele puteti fi sigure ca nu ma pierde. Oricum, ieri i-am spus: mami, eu chiar trebuie sa plec la serv, tu te duci cu buni la huta huta si la copii si o astepti pe mami, ca mami vnien inapoi cat poate de repede. Apoi ea a facut dreapta si eu stanga
.
Acum, dat fiind ca s-a trezit la 10, s-a culcat din nou. Eu obisnuiesc sa spun ca isi leaga somnul de dimi cu cel de noapte de aia se trezeste asa de greu. Si cam am dreptate, daca sunt langa ea si o mufez la timp doarme in continuare.
Fetelor ma scuzati pentru cearsafuri, s-au adunat multe de cand duc viata dubla ![]()
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...