Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (161)
Raspunsuri - Pagina 12
alexa si mami spune:
neata! si noi puturosi, dormim de obicei pin' la 9-9.30![]()
si avem noutati, 6 dinti si freza noua.
Babytzule, am io o problema cu pozele publice. incerc sa pun pe webshot, asta daca imi mai amintesc parola.
multa bafta cu afacerea.
alexa, cipri si mami
andy.p spune:
Buan dimineata...suntem treze de la 8,acuma ne chinuim sa ne culcam,da nu prea vrem
Cu Andy n-am mai fost la film,am vb cu 2 mdr. si miau spus ca atata timp cat nu are nici o manifestare ca ;varsaturi,ameteli,dureri de cap sa nu-mi fac griji...acum asa linistita nu stau da sper sa fie k.
si multumesc celor care m-ati incurajat ieri.
Alina ce ma bucur sa te 'vad'...ma bucur ca sunteti bine,vreau sa vad freza noua
Roxana
sa mearga treaba ca pe roate
valy bine-ai venit.
Anca asa da program
..si Alexia se joaca singura in patutz ,da nuam dimineata![]()
Dya du-te in concediu,nu va fi usor ,da macar iesiti si mai schimbati aerul...noi cand am mers cu Andy am plecat seara la oar de culacre si a dormit pana dimineata in masina,cand s-a trezit eram aproape de Constanta
Nusha
,ma bucur ca David e mai bine.
Lidia,Carla
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anca81 spune:
Ratonelu, pai cam e poveste, desi uneori dimineata devine realitate
. Dar nu-ti spun cu cate cutii si sticle de plastic i-am umplut patutul. Si are vreo 3 suzete noi acolo, deci entertainment la greu.
Anca &
Carla (13.08.2008)
ratonelu spune:
moama...alina, ce de noutati aveti...
sunt invidioasa.
scutiri aveti?
laura...
deci toate fetele sunt cuminti! ma bucur ca v-ati linistit!
anca,te rog sa ma crezi....as fura luna de pe cer (
)as aduce rebu la noi in casa(asta pt ca, de cate ori seara imi mut privirea pt 3secunde de la sasha, el , hopa, la cosul de gunoi).....si tot n-as izbuti!
pretentios, nene, ca ma-sa!
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Inca o intrebare: oare e musai sa avem pasapoarte ca sa mergem in Grecia? (scuze pt atata off topic...promit ca e ultimul post pe tema asta) |
Noi anii trecuti am mers in Grecia numai cu buletinul, ca ne expirasera pasapoartele, si s-a putut.
Anul asta ne-am facut pasapoarte toti trei, si am mers cu pasaportul.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nausica spune:
Eva, daca nu mai apari pe aici pina simbata, iti spun acum drum bun! Sper sa reziste cu bine Noah si sa paseasca cu dreptul in "the first day of the rest of his life".
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
gaia.nevia spune:
Va salut fix din ior. Dat tur lac, gasit cu greu loc suficient de galagios dar la umbra ca sa adoarma LM si intalnit cu... NIMENI! Grrr... Lidia, alergi? Vrajeala...
LM -little monster
TL - tatal lor.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
300 spune:
Buna dimineaata!
De cand n-am mai scris asa....
In primul rand, chiar daca am intarziat (ieri am scris de pe mobil in drum spre munca si cand am postat al doilea mesaj am iesit din metrou) vreau sa urez La multi ani intarziat lui JKoy, Cristinei si ANdreei_and. Stiu ca e putin aiurea, dar eu m-am tinut in zilele alea sa scriu si n-am mai apucat, se scurge timpul pe langa noi.
Dya sa te duci mami la mare. Nu aveti unde sta o noapte daca vreti pauza de drum, va primim la noi in sufragerie o noapte, fara gluma.
Gratis ![]()
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Carla iti intorc pupicii, ma gandesc mereu la voi, am si vrut sa te sund e cateva ori dar am zis ca later, later ca poate esti la banci si later s-a facut.
Baby_boy cum merge renovatul?
Feli, m-am stricat de ras cu Vlad cand cu kk. Vreau sa zic ca am patit si noi sa faca Anda (tinuta la curetz gol) pe tati si la cateva zile i-au marit salariul
deci l abundenta aia sa jucati si voi la Loto, sa va cumparati actiuni sau mai stiu eu alte investitii sa faceti ca e maaare semn. Extraordinara bona voastra.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Didididi spune:
Ratonelule, vezi daca faceam fete dormeau la masa ca Ania sau se jucau singure in patut precum Carla; trebuie sa mai facem unu' poate avem noroc si o sa fie fata
.
Babytza de unde ai luat hamul ca am gasit intr un singur loc pe net si nu l au livrat, iar cel din supermarket, numai din bretelute, nu sta neam pe el.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)