Timisoara Impreuna(156)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

va multu la toate de sprijin moral
danitin sper sa te inveselesti cat mai rpd si orice probleme sa se risipeasca

DIANA-mami de pitici nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

digutix Boieriu e ok , desi am auzit mai multe chestii naspa si chiar si eu am simtit-o ca nu i-am bagat in buzunar ... cat despre lab din Turcanu eu nu prea mai am mare incredere , dar daca stau sa ma gandesc medulogramele se fac la lab de afara ... eu una nu m-as mai lasa pe mana lor .
Acum sa vedem rezultatul si apoi vezi si tu ce ai de facut

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Test: Cāt de romān esti?

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte. Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar
cu trei barbati in camera. Fiind iarna si neavand unde sa doarma accepta.
In camera unul dintre ce trei ii propune un joc. Daca raspundea corect la o ghicitoare("ce e mica, are coada, rontaie alune, si
traieste in padure?") o vor lasa sa doarma. Daca nu ...
Dimineata femeia de serviciu intra in camera unde doi barbati erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda:
- Zi veverita, te implor, zi veverita!!!

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Mama da ce de absente azi.Eu sunt un pic stresata ca am realizat ca plecam sambata la mare...deci prindem trafic acuma nu stiu pe unde sa o luam nu luasem in calcul ca chiar weekend.
In rest nu ii mai suport pe toti vecinii care ei is draguti de fapt da exagereaza mmaaamaaa ce slabaaaa esti ,sigur nu esti bolnava?
Ma duc sa ma bag in pat.Ne auzim maine.Va pup racoros.

Mergi la inceput

silvana75 distractie la maxim si tinem pumnii pt apartament sa iasa treaba
danitin sa treaca
geto vreau eu sa iau multe si am inceput sa caut , ca daca e dupa al meu cumparam din starto lenjerie cu 210 roni , dar eu trebuie sa vad mai multe oferte si asa ies mai bine si iau mai multe in aceeasi bani ... si nu iau nimic pt arsuri ca nu ma lasa
deya si distractie la maxim
ano pai sper sa te obisnuiesti cat mai repede cu mesul la lucru
va si merg la nani cred

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Aida abia in 15 plecam,voi ati mers vreodata in weekend?Era aglomeratie rau?
A si pe langa astea mai am si un nodul la sanda trec toate.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata buna
poftiti la cafea

Deya draga drum bun sa aveti si distractie placuta
cat despre nodulul la san nu te speria, nu inseamna neaparat ca-i ceva grav, pot fi mici dereglari hormonale. ai fost la medic la un control?
Aidule fain bancu'
cum te mai simti? ce mai zice bebe, se agita?
Doris da' tu chiar nu mai zici nimic? sper ca esti bine ..
vad ca nimeni nu mai zice nimic de-o intalnire ...

va pe toate
sa aveti o zi faina

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

poze

Mergi la inceput

'neata si TKS de

deya eu am mai fost in zi de we si stiu ca a fost ok , dar nu mai tin minte daca era in sezon sau nu ... cat desspre nodul ai fost la dr? ce a zis? si sa treaca gandurile rele ca nu ajuta in nici un fel

fetelor azi o sa ploua si asta inseamna ca ori va bucurati ori cadeti in butoi
ia sa vedem ce se intampla

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

daca ploua, io-s prima care fac chef

getucaaa, pai hai intalneste-te cu mine ca vad ca aici e vantu' prabusirii.

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput