Timisoara Impreuna(156)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu fiti nashpa, poate va intalniti pana ma intorc. am asteptat sa aterizeze acasa cele doo croate si tot nika. mai stati si voi putin sa va aduc un calamar, o scoica, ceva, poate va mai treziti la viata ;D

ploo, ploooo, babele se ooooo ;D

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

pai Mariaa mai e un pic pana pleci, asa ca ...

Anda io-s de acord, da' de data asta vino si tu fara masina sa ne racorim cu o berica ....

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Multumesc Aida...ma obisnuiesc,ce dracu' sa fac?!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

si eu vreau intalneala!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ok , atunci repede intalneala saptamana asta ... si io de acord

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Intru in examen, pumnii stransi .....

Mergi la inceput

hai, cu joc de glezne, adunarea va rog duamnelor! toate! sa plec si io linistita la Bono si la calamari

joi sau vineri, pe la 6-7 seara? si vineri avem numa 29 de gr., o sa fie respirabil.

ala io - ala io...care zice da?

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

Mergi la inceput

dana, acu vroiam sa-ti scriu si tie ca esti datoare cu un raspuns.
ce ore de examen au si ai tai...pff. mai ii apt vreun neuron la ora asta?!

tin pumnii.

_

Mergi la inceput

plooooo plooooo

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danitin

Intru in examen, pumnii stransi .....

tin pumnii deja , stiu ca degeaba ca oricum nu ai tu nevoie

... la intalnire vin oricand la orice ora cu oricine , coaste sa fie

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput