Timisoara Impreuna(156)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
acum mai vin cu o cerere unde mai sunt magazine cu stofe , ca vreau sa imi cumpar niste finet sa fac cateva scutecele de dimensiuni diferite pt diverse ... stiti voi ...
multumesc anticipat
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
danitin spune:
Dragelor, io intru ca soldatul cu bocancii in finetzuri ... pe la voi preocupari si probleme importante si io ... ca magaru, cu ale mele . Hai ca nu mai complic situatia, ca oricum nu pot sa-mi dau drumul, vroiam doar sa va de noapte buna si sa cer ceva energii pozitive - mai aveti? - indreptate spre subsemnata. Mey, daca nu se termina odata cu incertitudinile, fac cu nervii ... bine ca suntem sanatosi, restul stiu ca se vor rezolva, dar tot am niste mancarici la stomac ca ma termina. Aloo, cine era cu descantece de pus stelele in pozitie si nu-si face datoria , ca la cate vad si sitesc, tare ar fi cazul sa se reaseze dansele cu fata si spre noi ....
PS De maine sotziorul e in concediu, si eu inca nu stiu daca putem pleca in calatoria in Croatia
danitin spune:
Si un cantec frumaos, pentru voi toate, cele asa de frumoase ... Ana, nu stiu de ce, dar primind un mesaj cu cantecul asta m-am gandit intai la tine, poate din cauza de jeansi?
geta_florina spune:
buna dimineata la toata lumea
pianna vad ca esti foarte matinala , merci de cafea
am vazut ca ai fost in pana de idei cu gatitu', vad c-ai rezolvat pana la urma. hai sa-ti spun ce-am facut si eu ieri: supa de mazare cu pui si galuste, iar la felul 2 o musaca de vinete care a iesit super
Anda tare interesanta ciorba aia de oua, sa stii ca si eu incerc sa fac saptamana asta, ca mi-ai facut pofta . tu ce tot gandesti acolo? sper ca numai de bine ...
Silvana drum bun si concediu placut sa aveti si Doamne-ajuta sa se rezolve o data si treaba cu apartamentul.
digutix va tin pumnii sa iasa totul bine si sa nu mai treceti prin asta niciodata.
Mariaa in sfarsit te mai vede omul si pe tine, macar asa virtual cand mergeti in concediu si pe unde?
Aida deci pana la urma iei perdele sau canapea? sau amandoua, ca nu mai stiu
pt arsurile astea ai mai incercat vreun remediu sau nimic n-are efect? sa treaca toate
Danitin banui ca-s probleme de servici... chiar asa nasoale? eu n-am de-a face cu aranjatul stelelor , da' tin pumnii sa treca toate cele rele si sa fie bine.
Doris pe unde esti? esti ok? tot am asteptat sa mai dai un semn ...
Ana voi ce mai ziceti? te tot citesc pe blog, esti super cucoana ...
Deya merci de intrebare, Alexutu e ok, mai marait de la caldurile astea... si noi transpiram la greu . pe la resita cum e? cand plecati la drum?
Mihi, Andanii, Vicki, Emag, adi-adi pe unde sunteti?
poporu'
sa aveti o saptamana faina si mai racoroasa
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
poze
Ana68 spune:
'Neata fetelor...
Io si de la munca,va scriu...azi e prima zi de lucru,s-o dus p**lii de suflet concediul meu...gata!De azi la munci si Luana la gradinita.Nu ma asteptam la ea sa planga dimineata,ca o las la gradi...nush ce-o fost cu ea...
Diana digitux,ufa...imi pare rau de necazul cu copilutul si impunsul...sincer!Eu sper din tot sufletul meu ca ceea ce trebuie facut sa iasa bine si ca tot raul sa fie spre cat mai mult bine...
Aidule...alea romane place si la mine greu si tare,bre!Super misto perdele,jaluzele sau cum s-or intitula ele...imi plac,parole!
Danuto...haidi mah,ca se rascracaneaza ele stelele alea si plecati voi unde va doriti...Ia exemplu de la Calin si da-le in ma-sa de problemuri,mai lasa si pe altii sa rezolve,nu numai tu...Hai te tzuc si unde nu merge cu vorba buna,da cu pumnu'....io am constatat pe propria piele ca asa merge la marele fix!
Getuto...da mah,ai vazut?!Mare duamna,mare caracter mai mi-s...Ce vorbesti?!Nebunie adevarata!
Pai mah,vaz ca o inceput si ploaia...tot e bine,ca bash se mai racoreste...si va tzuc si pe alea si pe alea...adica pe toate si mai vorbim noi.
Pana una alta sa aveti o saptamana cu realizari si o zi de luni cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
Mariaa spune:
Getutule , in 9 plecam, in Croatia insa noi concediul 'mare' l-am facut in primavara (Maramures-Bucovina) ca durata, ca bani, ca tot. la noi atunci a fost nevoie acuta de 'time out'.
in plus, am invatat si noi de la altii mai mari ca noi si mai destepti ca daca faci iesiri mai dese peste an, nu se aduna atata stress si atata tensiune si chiar functioneaza indiferent ce facem, luam fiecare week-end e ca un mini concediu, ca o bula de aer, si ii tare bine ca avem 'benzina' sa ne rezolvam in liniste problemele care-s inerente si nu ne ocolesc nici pe noi
Dana, daca ajuta trimit io un suflu si o vorba buna sa se alinieze toate cele, sa prinzi din zbor ce-i bine pentru tine din toata furtuna aia si sa iasa un soare bland de dupa nori, numai bun sa-ti incalzeasca zilele de concediu, si alea musai in locul ala minunat in care-ti doresti
sa aveti o saptamana plina de soare in suflete si in ochi!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
aidaciolac spune:
ioi fetelor va strang pe toate in brate si va tzuc am gasit finet si material de cearsafuri asa frumoase ca am cumparat vreo 4 modele dar nu am putut sa ma abtin ... acum trebuie sa le duc la croitor sau sa imi iau masina de cusut
mai va de nu va vedeti si ma duc in pat ca dau foc la casa cu flacarile ce le scot pe gat
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
deya spune:
Pfoais ne topim aici asa cald parca nu a mai fost asa de cald pana acu.Noi plecam la jumatatea lunii si ne intoarcem la sfarsitrevin mai pe racoare
digutix spune:
dupa noaptea furtunoasa de azi noapte am zis ca azi o fi racoare....
aida noi suntem cu timotei la doc.boeriu(sti sa-mi spui ceva de ea?).noi am ales sa mergem la ea si sunt multumita.insa rezultatul la medulograma lui l-a vazut si tipa aia mai batrana, conferentiar sau ce e , imi scapa cum o cheama.am intrebat si de laboratorul de la louis turcanu ca nu mi s-a parut ok ca un copil care arata asa de bn sa-mi fie suspectat de... si mi-a zis ca e ok, asa ca nu m-am gandit sa incerc si in alta parte., nici nu am stiu ca se poate sa i-au proba de la ei.a fost ok la prima punctie,a reactionat si timo bn la anestezic si si-a revenit rapid, nu mi-e frica de procedura ci de rezultat.
blasti nu sunt in procent ff mare , de fapt celullaritatea la nivelul maduvei lui e cam scazuta si de asta i au pus si diagnostic de hipoplazie medulara= alte chestii care nu stiu daca le intelegeti.
DIANA-mami de pitici nazdravani