Timisoara Impreuna(156)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 7
pianna spune:
Salutare fetele ,
Pana la urma am facut o ciorbica cu costita afumata si piet de pui cu un fel de ghiveci. Pe asta din urma l-am inventat pe loc, cu ce aveam prin frigi.
Anda ciorba de oo? baga repede reteta
Mariaa ai dreptate cu jaluzelele cu perdea. Arata excelent, chiar daca mie imi sunau a chici (inainte sa le vad, of course). Am vrut sa-mi pun in living dar m-am potolit cand mi-au facut pretul
V-am pupat,
aidaciolac spune:
ei da , si eu i-am chemat pe cei de la Trident acum 2 saptamani si mi-au facut masuratorile pt living , doar ca eu am optat pt www.trident.ro/produse-interior-jaluzele-romane.php" target="_blank">jaluzelele romane si am gasit ceva material la ei care se potriveste perfect la mine.
Jaluzelele alea perdea pareau mai mult jaluzele verticale la prima vedere si din start am zis PAS si cand am mai vazut si pretul ... dar comanda inca nu am dat la jaluzele ca vreau sa imi comand o canapea care s-ar potrivi excelent cu restul , dar cum in tara asta nu le pasa cum merge treaba , nu au materialele care le trebuie si drept urmare nu pot face comanda , altii cauta de lucru , altora nu le pasa ... no coment
So mai astept sa vad daca primesc nemernicii aia materiale pana vine mama sa am unde sa imi culc familia sau o sa dormim pe jos ...
va si fug la nani ca nu mai pot de niste imbecile de arsuri care ma chinuie , partea proasta e ca ma si trezesc din somn cateodata daca va puteti imagina asa ceva
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anda spune:
pianna, iaca ciorba de oo, ii buna buna
http://www.gustos.ro/retete-culinare/borsuri-si-ciorbe/ciorba-de-oua.html
deya nu mai scriu la piduk ca am capul plin de griji...is ocupata cu ganditu'......las ca-mi trece.
la toata natiune.
am fugit la shopping ca acusi se face ingrozitor de cald si nu mai scot nasu afara...duminica minunata.
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
pianna spune:
anda exista vreo tehnica speciala de "lansare" a oualor in ciorba? Banuiesc ca o parte din albus devine zdrente, sau cum?
no, chiar ca-s curioasa acu'.
silvana75 spune:
bagajele is gata de ieri, baut cafeu si pi cai
misto tare jaluzelele alea, nevoie mare de idei asa ca saru'mana
si vestea buna e ca suntem pe drumu cel bun cu apartamentu
tzuc tare tare, ne auzim vineri
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
anda spune:
silvaaa...distractie faina. bafta cu apt.
pianna, cind fierbe ciorba, dai focu umpic mai tare ca sa fiarba bine, grija sa nu dea pe linga, si lansezi oole cu grija, nu se imprastie...asa, unu linga altul. dupa ce au fiert si oole, ele se ridica la suprafata. pina atunci mesteci cu grija. no stress...nu ies zdrente.
aida, de-alea am avut la apt. erau tare faine.
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
Ana68 spune:
Deya...noi am gasit si pana in 100 lei pe noapte,atunci....adica anul trecut.
La Sapanta pensiunea se numeste Adriana,este destul de aproape de Cimitirul Vesel....
Silvana ,vacanta la superlativ!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
digutix spune:
salutare feteee
cald....fff caaaald
ms mult fetele ca ne tineti pumnii sa fie bn!nu ana nu e meningita...dar nici mai bn nu cred ca e, inca nu suntm ff lamuriti si nici nu stim nik sigur
prima data i-au luat din sold, din maduva osoasa.de data asta a zis ca vrea sa i-a din alt os dar nu mia zis de unde.din cate m-am informat eu la copii se face din calcai, sold sau coloana.din maduva spinarii nu cred ...om veedea.
pt ce?...pai la prima punctie medulara mi-au venit cu o goraza de suspiciuni de malignitati care din fericire la analizele care se cer pt asta s-a dovedit ca nu e cazu....inca, cica tre sa stam sub obs ca se poate sa fie o perioada premergatoare sau se poate sa se regenereze maduva singura.miercuri merem la "impuns".cam asta e pe fffff scurt.sper sa nu va supi ca v-am impuiat capu' cu problemele noastre.
aida ma bucur ca pan la urma ai gas ceva in leg cu perdele/draperii care sa iti place.sper sa scapi si de arsuri.stiu cat is de groazniceam avut si eu din plin.
DIANA-mami de pitici nazdravani
digutix spune:
le doresc distractie la maxim fetelor care se pregatesc de vacante .
DIANA-mami de pitici nazdravani
aidaciolac spune:
digutix imi pare rau si o sa tin pumnii sa ii scoata din prima lichid. Cine o punctioneaza?
Vezi ca dupa ce vine rezultatul la medulograma , poti lua lamelele pe semnatura si sa le duci la un laborator peste granita sa le examineze , ca eu nu am incredere in astea la noi ... cati blasti a avut ultima oara?
si sper sa iasa ok
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine