Atentie!!! hoti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am trimis cu ei acum 2 saptmani 2 colete foarte mari (40 kg in total), din Spania catre Bucuresti si au venit intacte.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu nu inteleg de ce nu se face plangere la politie ? fiindca-i clar ca exista martori, exista biletul de calatorie...Oricat de mare si tare e nenea ala de conduce Atlasibul, nu-i mai presus de lege, iar cele internationale zic eu ca-s aplicate mai cu simt de raspundere.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

eu nu inteleg de ce nu se face plangere la politie ? fiindca-i clar ca exista martori, exista biletul de calatorie...Oricat de mare si tare e nenea ala de conduce Atlasibul, nu-i mai presus de lege, iar cele internationale zic eu ca-s aplicate mai cu simt de raspundere.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Eu sunt sigura ca s-au facut reclamatzii,cel putzin pe teritoriul Romaniei,acolo in zona vestic(arad)politzia era mina-n mina cu ei!Adica reclamai si...nu il prindeau pe hotz!

Acum insa-ca nici Michelle n-a vrut sa ne spuna pe teritoriul carei tzari -sa intimplat in cazul remarcat de ea,daca actzioneaza pe teritoriul altor tzari,e clar ca soferii sunt mina-n mina cu ei si de asta nici nu asteapta politzia!

Eu sunt extrem de revoltata cind aud asa ceva si zau ca nu intzeleg cum de 40 de oameni cit sunt intr-un autocar,sunt la mina citorva nemernici,inclusiv a soferilor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ei n-am vrut sa va zic unde s-a intamplat furtul... n-am retinut in ce tara s-a intamplat povestea si martorul e plecat si nu mai pot sa o intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ma bate gandul sa-mi cumpar un spray cu piper asa , just in case

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Pe Eurolines nu am auzit niciodata de asa ceva. Si eu am trimis de 2 ori colete prin Atlassib, dar apoi au inchis linia prin Nantes ca nu aveau clienti si s-a terminat distractia... Poate e mai bine asa!

Deci eu as recomanda cu caldura Eurolines decat sa testati pe buzunarul vostru asa ceva.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

am auzit si eu o astfel de intamplare petrecuta weekendul trecut. unei prietene i-au furat lada frigorifica in care transporta tot felul de alimente... nu stiu daca a mai rezolvat ceva. din cate am inteles s-a intamplat in momentul in care au trebuit sa schimbe dintr-un autocar intr-altul (nu avea cursa directa din localitatea din care a plecat si a trebuit sa schimbe autocarul la sibiu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu una ciu bagajele pe care le-am trimis nu am avut niciodata probleme in schimb am auzit mereu ca cineva a avut probleme cu acesti nemernici de prin benzinarii.Si nimeni nu se baga cum imi zicea fratele meu ca oamenii in autocar psuneau ca au familii si copii acasa si nu se pot pune cu ei ca nu stii de unde apar altii.Si cel mai bine noaptea nu cobori deloc dar ma intreb eu daca ai intradevar nevoie la toileta ce faci?Pe tine?
Sa va mai spun ca acum m-am intors din Italia si in jurul plajelor de la Lacul Como care nu erau pazite, tigani de-ai nostrii faceau turul masinilor sa vada daca nu erau obiecte lasate in masina?..Alta spaima ce am tras si pe acolo ca m-au vazut ca am inteles miscarea lor si m-am dus singura spre masina cand am vazut ca ajunsesera la a noastra si cu sacul cu totii banii si cheile la mine si nu stiu de unde pe langa cei 2 care se uitau in masina au mai aparut inca 2 pirande?Asa ca atentie peste ca aceste personaje sunt in lumea larga.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Eu recomand Eurolines sau Kessler. Cand m-am intors din Germania cu Kessler, soferii ne-au atentionat ca la vama cu Romania exista romani care joaca alba-neagra si ne ia toti banii. Unii n-au ascultat de soferi si au ramas fara bani.
Am observat ca autocarele Atlasib erau mereu verificate la bagaje in vami, iar cele de la Kessler mai putin.
Cu Eurolines s-a intamplat altceva, cand am ajuns in Frankfurt ne-am dat toti jos ca sa-si ia mai repede bagajele cei care ramaneau acolo. Si unul din cei care au ramas a furat un bagaj mic din autocar.
Cel mai bine e sa mai fiti cu cineva si sa iesiti pe rand afara, cel care ramane in autocar sa aiba la el actele si banii. Sa aveti grija la bagaje atunci cand ajunge cineva la destinatie, ca poate lua mai multe genti decat avea. Nu imprumutati alti pasageri cu euro pana trec de vama pt. ca e posibil sa nu mai recunoasca si sa nu vi-i mai dea inapoi.
Fiti mai precauti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Noi am ajuns cu bine in Romania, fara incidente cu masina personala. Singura problema a fost centura de ocolire a Budapestei acel M0 daca imi amintesc bine cum ii zice, se lucreaza la ea fara nici o avertizare in prelabil si se reduc de benzile si am prins noaptea blocaj de 4 ore ....timp in care am facut 7 km o multime de masini stricate pe banda de urgenta, altele abandonau aglomeratia....asa nebunie nu am mai vazut.Daca vedeti ca se intra cu greu pe autostrada, e blocaj de la intrare cum a fost la noi mai bine o luati prin Budapesta sfatul meu ca economisiti timp si nervi, noi asa vom face la intoarcere. Nu va mai zic de benzinarii full de lume de tot felul si toate culorile romani 99,5 % si aglomeratie peste tot, luna asta a fost aglomeratie mai mare decat de Craciun....era bine daca stiam asta din timp.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput