Atentie!!! hoti
Am deschis acest subiect ca o avertizare chiar daca s-a mai discutat aici.Fratele meu s-a intors ieri din Franta in Bucuresti cu o cursa Atlassib.In Slovenia si Ungaria cand au coborat sa se mai destinda putin, cativa romani au napustit asupra celor care au coborat blocandu-le accesul in autocar si evident luandu-le tot ce aveau si amenintandu-i.Evident ca nimeni nu a intervenit si nici soferii nu i-au avertizat ca aceste personaje se invart pe acolo asa ca un sfat celor care pleaca pe aceste curse noaptea nu coborati absolut deloc sau macar fara nimic asupra dvs.
Cait
Home is where heart is...
Raspunsuri
Pucku spune:
mi-e rau...eu as face plangere la atlasibb, la conducere si in primul soferilor care nu au intervenit
sa inteleg ca s-a intamplat de 2 ori?
in autobuz nu au urcat nu?
sper ca oamenii nu aveau sume mari de bani asupra lor
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
cait spune:
Exact de 2 ori s-a intamplat iar plangerea nu cred ca foloseste la ceva.
Fratele meu nu avea f multi bani dar tu muncesti cinstit si niste nemernici castiga asa repede, in schimb se pare ca unui barbat din masina i-au f multi bani ca se intorcea de la munca din Franta.
Cait
Home is where heart is...
Picky_toto spune:
Eu nu inteleg un lucru , daca soferii ar fi stiut ca exista astfel de oameni prin partile acelea (in parcari) de ce mai opresc?! De ce nu avertizeaza calatorii? Nu cumva isi iau si soferii partea? Poate ma insel dar sa nu faci nimic si sa ti se intample de mai multe ori...Pana acum soferii faceau bani altfel....Daca imi aduc aminte bine, astfel de incidente au aparut si la stiri, parca se intamplase in Ungaria...dar vad ca nu s-a luat nici o masura...
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
alinam spune:
Daca nu ma insel, cred ca a mai fost semnalat un caz identic pe forum pe la inceputul verii, deci nu e un caz izolat!
michelle7 spune:
da eu am scris de un alt caz atlassib..
Ce ma ingrozeste e ca spuneti " nu cred ca are sens sa faci plangere ca nu se schimba nimic "
Se va schimba !!! Hotii vor fii tot acolo dar soferii ori vor fii simtiti or vor fii concediati !!!
NU inteleg de ce nu se anunta in presa si la TV lucrurile astea... presupun pt ca victimele nu contacteaza presa sau autoritatile !!!
silvi_2005 spune:
Cait multumim de avertizare e binevenita mai ales ca noi la sfarsitul asta de saptamana mergem spre Romania cu masina personala. Nu avem treaba cu Slovenia dar trecem prin Ungaria si opream mereu la o cafea sau ceva in Peco. Daca mai citesti subiectul spune-mi te rog erau ceva parcari mai izolate sau erau statii Peco mari sa stim .
Doamne ca nu imi revin parca suntem in Westul salbatic sincer mie una imi depaseste puterea de intelegere. Cum sa fie atacati un autocar de oameni? hai sa zic ca ataca o masina dar 40 de oameni? Unde traim? Ce pazesc soferii aia care trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru securitatea pasagerilor? De ce nu au chemat politia sa nu se plece de acolo pana nu rezolva problema...nu reusesc sa inteleg!
De ce nu auzim de hoarde de sloveni care isi ataca conationalii sa le fure bruma de banuti castigati cinstit Aici au fost acum 2 luni o serie de jafuri la niste case mai izolate de au bagat spaima in saracii oameni care traiau linistiti in casutele lor mai retrase. Dupa indelungi intervetii au prins hotii care erau binenteles romani parca suntem damnati. E un handicap sa spui ca esti roman in strainatate si sa demonstrezi apoi ca esti ok.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
XIO spune:
na , ca incep si eu sa ma stresez. Vineri plecam in Muntenegru...
din pacate eu nu vad totusi care e solutia? Sa nu te mai duci la WC? Sa nu mai iesi din autocar?
Sunt si violenti cretinii aia sau nu?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Qamar spune:
XIO, oprtiti si voi in benzinarii mai mari (OMV de ex) sau la vreun McDOnald's...
noi fuseram 2 saptamani pe drumuri cu masina si nu am avut probleme..
eu cred ca astia vizeaza oamenii care se intorc din strainatate de la munca si au bani la ei..
nasol oricum...:(
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
anka1 spune:
Noi trecem de 2-3 ori pe an cu masina prin Ungaria, chiar saptamana trecuta am venit din Croatia, si nu am avut nici un fel de probleme nici in benzinarii, nicaieri.
Mie nu-mi vine sa cred ca soferii astia de autocare nu stiu de hoti, banuiesc eu ca sunt chiar intelesi cu hotii sa treaca pe acolo, sa opreasca exact in parcarile alea mai retrase...
Cred ca cel mai bine este sa opriti, daca sunteti cu masina personala, in fata benzinariilor, la lumina, unde e mai multa lume. Legat de autocar, nu stiu ce sa zic, chiar sa nu cobori la toaleta, daca ai nevoie, e cam greu, dar daca sunteti in 2, atunci lasati totul la cel care ramane in masina, mergeti mai bine pe rand la toaleta.
Anca
ligia13 spune:
eu cand am fost plecata cu autocarul rpima oara (2000 cred)...in primul rand am fost sfatuita de niste amici sa nu cumva sa merg cu atlasibul ca sunt intelesi cu diversi hoti(romani) care stau in parcari retrase si prost luminate din ungaria si care ii fura pe calatori!
Am fost sigura ca sunt povesti nemuritoare ..dar am mers totusi cu altii!
Am aflat apoi atatea intamplari de genul asta (ba de pe forum..ba de la cunostinte )... ca deja chiar cred ca e adevarat!
Ca sa nu mai zic de cate ori am aflat ca lipsesc lucri de valoare din coletele trimise cu atlasibul!
Asha ca mai bine ii evitati!
Eu si Raducu (22.04.2005)