Licurici de ianuarie-februarie 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cami,am sa ma interesez
azi am probat orezul cu legume de la Hipp,1 lingurita,bunutz,dar tot caisa de dupa a fost mai buna
jasmi,te-am sunat. scuze ca nu am putut sa raspund,eram la banca

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cami,eu am depus prin apr,la sfarsit parca.Banii au venit din iunie,dar i-au trimis prin mandat postal si nu in cont.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ledi mercic

lisa astept sa aud preturi prin zona

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Cami am vorbit cu un verisor de al meu care a terminat anul acesta in Cluj. A zis ca 200 euro pentru un apart cu o camera, bucatarie si baie in bloc nou. Daca nu sunt mari pretentiile se gasesc si mai ieftine in blocurile vechi. Nu stiu daca te ajuta cu ceva informatia..

Sanatate multa Alinei si putere multa fratelui tau sa o sustina in lupta asta grea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sunt suparata

am fost cu robert la controlul neurologic si inca e hiperton; doc. zice ca mult mai bine decat acum 3 luni dar ca trebuie sa continuam cu kinetoterapia; nu lalalizeaza dar asta nu e o problema;insa cand sta in fund sustinut apleaca mult prea mult toracele; la fel cand e pe spate si il ridici de maini in sus inca baga piptul la inantare in loc sa ridice si capul/umerii

tr sa ii dau si timp de 3 luni un medicament numit Tonotil; irina tu ce parere ai despre el? tr sa ii dau un flacon pe zi in ceva lichid

stiu ca poate suna ridicol in cdt in care nu e asa grav ce are el dar tot sunt suparata;
am mustrari de constiinta ca ar fi trebui sa lucrez mai mult cu el acasa;

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Porumbita, eu cam la trei zile ii introduceam cate ceva nou...am inceput cu cerealele la 5 luni si 3 saptamani (de la un varf de lingurita cerscand treptat cantitatea) apoi la sfarsitul primei saptamani am inceput cu legumele... morcov, apoi morcov cu cartof, apoi cartof cu fasole, etc... la sfarsitul celei de-a 2-a saptamani fructele, la sfarsitul celei de-a 3-a saptamani carnita, la cateva zile si branzica...si tot asa. Acum ii introduc cate ceva nou cam tot a doua zi...Daca nu ma insel, la mijlocul celei de-a treia saptamani de D. bebe a trecut la 2 mese pe zi (pranz si cina), iar de la inceputul celei de-a 4-a am inceput si cu micul dejun (cereale cu piure de fructe, sau piure de fructe cu branzica).

cerelale i-ai facut cu laptele tau sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Porumbita hiperton sau hipoton?Era hipoton parca..asa ziceai

Sa va zic de purcicul mic ...papa prost spre deloc altceva decat san--nu deschide deloc gurita-- si doarme acum de 3 ore deja.Toata ziua a plans....il astept sa vad ce e cu el.La culcare avea iar 37.7.Offfffmaine ar tbui sa mergem la vaccin

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

in alta ordine de idei fetele din Bucuresti nu aveti chef de intalnire zilele astea? intr-o dimineata (intre 8 si 11) sau de la 18 la 20 ? ca de sapt viitoare o sa am un program super haotic birou, sedintele de kineto ale lui robert , mers pe la banci vream sa vedem cum e cu prg asta prima casa);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

sunt suparata

am fost cu robert la controlul neurologic si inca e hiperton; doc. zice ca mult mai bine decat acum 3 luni dar ca trebuie sa continuam cu kinetoterapia; nu lalalizeaza dar asta nu e o problema;insa cand sta in fund sustinut apleaca mult prea mult toracele; la fel cand e pe spate si il ridici de maini in sus inca baga piptul la inantare in loc sa ridice si capul/umerii

tr sa ii dau si timp de 3 luni un medicament numit Tonotil; irina tu ce parere ai despre el? tr sa ii dau un flacon pe zi in ceva lichid

stiu ca poate suna ridicol in cdt in care nu e asa grav ce are el dar tot sunt suparata;
am mustrari de constiinta ca ar fi trebui sa lucrez mai mult cu el acasa;

Iubita, te cred ca esti suparata...e si normal. Este vorba despre puiul tau mic. Dar daca exista solutii asta este cel mai important lucru. O sa se rezolve nu? Acum trebuie sa faci ce spune Dr, inclusiv kineto si o sa fie bine.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Porumbita hiperton sau hipoton?Era hipoton parca..asa ziceai

Sa va zic de purcicul mic ...papa prost spre deloc altceva decat san--nu deschide deloc gurita-- si doarme acum de 3 ore deja.Toata ziua a plans....il astept sa vad ce e cu el.La culcare avea iar 37.7.Offfffmaine ar tbui sa mergem la vaccin

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

hiperton; a fost diagnosticat cu hipertonie; sanda magureanu a zis hipertonie grad crescut, doc. de la medlife dna craiu a diagnsticat usoara hipertonie - tulburare neuromotorie centrala

Mergi la inceput