Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)
Raspunsuri - Pagina 9
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 stiam eu ca am mai uitat cate ceva: Monis, bine ai venit printre noi, de cand asteptam noi pe cineva de la hr pe care sa chinuim sper sa nu te stresam prea tare Adi, felicitari pt vestile bune de la dr 34+ cu Ebru PRIMA POZA! nunta 9 luni |
Selen, sar'na .
Monis, hai cu vesti muuulte si detaliate!!! Bun venit la noi
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Dana15 spune:
Ionika incearca sa citesti ceva, o carte, o revista (eu am deja vreo 3 carti despre bebe si imi este ciuda ca nu ajung sa citesc..dar, mi-am promis! imi fac program de citit, ce naiba! daca acum nu am timp, cand o sa mai am?!!)..ti-as zice sa te uiti la tv, dar nu cred ca ai ce vedea
O imbratisare, sa treaca starea blue!
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
citat din mesajul lui ralucapaun si activitatea de baza numaratul zilelor pana scapa unguroaica de prematuritate |
raluca, na ca ma leg de fiecare cuvant..de plictiseala, credeti-ma...da' de ce ii zici "unguroaica" micutei Natalia?!
Thank God I'm a woman!
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
raluca, na ca ma leg de fiecare cuvant..de plictiseala, credeti-ma...da' de ce ii zici "unguroaica" micutei Natalia?! Dana 29s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Fetitza mea e conceputa in Budapesta, intr-o clinica de fertilizare in vitro..Si d-aici ii zicem unguroiaca
34+ Natalia
monica_dicut spune:
Fetele o cam strigati degeaba pe Monis5 . A spus fata sambata seara ca de duminica pleaca in concediu 2 saptamani
Aida, iar dormi in post???
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
alex25 spune:
Nu am chef de nimic, nu am chef de nimic, nu am chef de nimic....aaaaaaaaaa!!!!
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
Dana15 spune:
Raluca un la burtica cu micuta unguroaica!
daca tot m-am laudat ca imi fac program de citit, uite ca ma apuc..facui cont pe trilulilu, incarcai un playlist cu muzica relaxanta si gata! baga mare, dana!
revin!
Thank God I'm a woman!
claucia spune:
Hehe, Monica face ordine! Bravo!
Raluca sa-ti traiasca unguroaica atunci!
Dana, spor la citit, asa este, daca nu ai acum timp atunci cand? Sa stii ca asa este, insa nici cu plictiseala nu e usor, tin minte de data trecuta, cand eram in concediu si abia asteptam sa vina bb ca sa am ce face ca ma mutam de pe o canapea pe alta (asta spre capatul sarcinii cand eram deja mare mare si afara 40 grade), si cand a venit....heheeeee as fi facut orice sa mai am o ora de "plictis" ceva, sa citesc, dusul ziua era un lux.
Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
adimercedes spune:
citat din mesajul lui selen80 Dana, Adi e de vina eu am vazut de Doro si Alinus, dar in postul ei aparea si IUlika, asa ca am adaugat-o si eu, ca maimutza dar si cu doua semne de intrebere, ca nici eu nu stiam sigur daca este sau nu azi Las ca ei ii uram 3 zile la rand Claucia, ma bucur de vestile bune de la munca! chiar ca sunt bine veniti, pe praful asta... 34+ cu Ebru PRIMA POZA! nunta 9 luni |
Selen, paracioaso !!! Pai, la ritmul in care scrieti!!! MI-a luat 3 zile sa citesc ce ati scris in 1!
Ma gandeam ca e mai sigur sa o urez dinainte, decat sa ratez ocazia . Acuma daca se supara, imi retrag cuvintele
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009