Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Si mai am o nelamurire care ma roade: a facut Techila punctele ca sa faca numele roz sa faca in ciuda la multimea de baietei din viata ei?

Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Monica, nu stiu daca ti-am spus, deh, creierul gravid e de vina. Felicitari pt bb mic in familie!!! Felicitari si parintilor, sa le traiasca si sa le aduca multe bucurii.

Am vazut pozele cu bruticile, a ta e perfecta, nu stiu de ce te stresezi.

Burtica lui Kawaichan mi-a placut asa colorata si desenata. Tare artistul tau samurai ;)

Iar Aida se plange ea ca are burta cea mai mare, dar cred ca fiecare din noi, cu mici exceptii , credem asta ;)

Lutoniana, felicitari pt achizitie

M-am ranjit destul, ma duc sa strang haine si sa pun altele la spalat.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Vorbiti de plictiseala..
Nici eu nu mai am rabdare sa fac un lucru de la cap la coada..Le incep pe toate si nu termin nimik.Asa si cu bagajul de spital. Nu incape in gentuta la care ma gandeam Acu scot totul si o iau de la capat.
Dar sa stiti ca m-am mai inveselit cu forumul, nu mi se mai pare totul asa de naspa. Cu exceptia faptului ca mi+e dor de fii-mea pe care am trimis-o cu mama din Bucuresti.

Pup

PS. Voi cate camasi de noapte luati cu voi la spital?? Ca eu am pus patru si cred ca sunt paranoica..

Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Adi, da, m-am facut o paracioasa ca sa recuperez cat n-am fost la scoala

eu nu cred ca se supara Iulika daca o sarbatorim in avans, si pt mai multe zile...promitem ca cinste nu cerem decat pe 29

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

si daca am promis poze, ma tin de promisiune

intai cu tati si Adina si apoi cu burtoiul nostru de 32 de saptamani

pupiciosi

Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Ah si vreau si eu PAROLA de la mailul comun.
Pe PM bineinteles..nu cum am vazut io in niste cazuri...

Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Adi, exceptia fiind io nu . Ce sa fac si eu, daca n-am probleme imi fac. Am ramas si io cu niste pitici. NOroc cu voi ca mi-i mai scoateti

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Dana, Raluca multumesc pt sugestii, sigur starea asta va trece.Trebuie numai sa gasesc ceva ce mi-ar face placere ca sa nu ma mai gandesc atata. Poate ma inscriu la niste cursuri id...

Devyla, bine ai revenit si iti tinem pumnii ca sa o aduci cat mai repede de micuta acasa.

Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Doro, eu am pus data trecuta 2 camasi de noapte (erau din cele cu desene in partea de jos, in dungi si cu nasturei ni fata) - asa singurele aratau f bine, dar cand le-am imbracat se luau atat de mult pe burta incat parea f scurte. Nu m-am simtit f bine cu ele asa, estetic vorbind. Acolo am mai primit una, pentru ca ma patasem. Deci 4 sunt suficiente cred. Poate nu o sa ai nevoie decat de 2 dar ce conteaza?
Am vazut la Carrefour, chiar de la Tex o camasa ffff frumoasa, cu bretele, cu gri si galben pai, foarte reusite, cu o bentita sub sani si bretelute, ah, am mai spus. Insa aveau numai S Si XS, adica va dati seama, exact ce imi trebuie! INca nu am camasa.

Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

EU o votez pe Raluca CEA MAI BURTOASA de la noi din odisee.
UIte d'aia ma stresez io

Adinutza e o dulce si e leita leita cu tati. SI tu ai o burtica tare frumoasa si bine conturata

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput