Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)
Raspunsuri - Pagina 6
Dana15 spune:
Doro si tu nu zici nimic?! la multi ani! sa fii sanatoasa si voioasa! o imbratisare, sa treaca starea rea!!
astazi este ziua lui Alinus..ii doresc si ei La multi ani fericiti!
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
adimercedes spune:
Doro, Alinush, Iulika, La Multi Ani, cu bucurii, sanatate, nastere usoara si un bb sanatos, istet, vesel care sa va umple inima si viata de fericire sublima!!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Dana15 spune:
Oare ce mai face Monikus? o salutam si o asteptam cu drag!
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
Neatza!
Ma abonez si eu la cafeaua Aidei! Poate ma simt mai bine dupa ce beau!
Doro, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!
Sabina, sanatate multa la fetitza ta, sa se faca mare si s-o iei acasa cat mai repede!
Luto, esti mortala cu mesajele tale in miez de noapte!
Manga, ai grija cu cazaturile, zdruncini micul Dj!
Ieri am fost la un botez, am plans de sarea camesa de pe mine cand, asa emotionant mi s-a parut!!Era o fetitza atat de cuminte, nici pas nu zicea, dragalasa foc!
Apoi am zis ca stam la restaurant o ora si nush cum am facut de ne-am lungit si am stat cateva ore bune. Am ajuns acasa, eram vai de capul meu, nu mai puteam, ma dureau toate alea.
Am intrat evident pe forum si m-au apucat contractiile cand am citit de catelul Techilei..Bine ca l-ai gasit, m-am bucurat tare mult! Si noi am pierdut un catzel, era saracul asa prosticel ca nu mai stia sa vina inapoi acasa! Sigur s-a ratacit ca nu era de rasa si nu cred ca tenta pe nimeni sa-l fure.
Si contractiile alea tot nu-mi dadeau pace, m-am pastilat cu Gynipral si No-spa si am reusit sa adorm! Acum m-am trezit mai bine!
Mary, te inteleg cu melancolia, si eu sunt asa suparata ca acum pe ultima suta de metri, tot nu ma astampar..in loc sa stau cuminte in casa, cu burta in sus, tot ma dau viteaza si mai ies..offf
Gata, ma duc sabeau cafelutza si sa-mi fac mea culpa!
Pupici
34+ Natalia
selen80 spune:
neatza fete frumoase, si ma bag si eu la o gurita de cafea...macar virtuala, ca altfel n-am voie
In primul rand Doro, Alinus si IUlika ? Nasteri usoare va doresc, la termen si bebelaci sanatosi si mancaciosi!
retroactiv si Andreiutz de Cristina , sa cresti mare si norocos, sa-ti faci parintii fericiti si mandir de tine!
Am facut ieri promisiunea ca ma intorc la voi dar uite ca socoteala de acasa nu s-a potrivit....cand eram in toiul buctarelii (si aveam planuri mari, ciorbita, felul doi si ceva de pachet pt soataza!) ma suna un coleg de munca ca veneau in vizita la niste prieteni care stau in aceeasi comuna unde stam si noi, si ca dup-aia trec si pe la noi da-i, lasa bucatareala pe juma si baga curatenie, macar asa, de ochii lumii, ca ce poti sa faci in 2 ore intr-o casa intoarsa cu fundu-n sus de cateva saptamani?! In fine, eu m-am agitat prin casa pana mi s-au umflat iar picioarele de ex[plodau, l-am trimis pe sotz la real dupa ceva de-ale gurii (parca nu-mi venea sa-i servesc festiv cu apa si suc, ca Techila ) si au venit si musafirii....
ideea e ca am reusit sa mai intru pe forum dupa ce au plecat ei, pe la ora 22 recuperasem tot, dar pur si simplu nu-mi mai gaseam nici o pozitie cu laptopul in brate in care sa nu ma doara picioarele ingrozitor.....asa ca m-am culcat, si am zis ca va salut devreme azi
trimit placinta si revin cu alt mesaj..
34+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Doro76 spune:
Multumesc pentru urari.
Dana, eu acu ti+am vazut pozele..esti tare frumoasa si subtirica!
Trimit si eu urari de bine, de la multi ani pentru Alinus si Iulika! Sa fiti fericite, iubite si sa aveti bebelusi frumosi, cuminti si sanatosi!
Mi-am baut cafeaua si cred ca ma apuc de bagajul de spital...daca oi avea rabdare
Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Bine ca ati fost cumintele peste noapte si nu am avut mult de alergat dupa voi!
Manga, oooooof imi pare tare rau pentru patania ta, tinem pumnii sa fie totul bine.
Devylla, ma bucur nespus ca esti bine si ne rugam la DD sa iti iei odorul cat mai repede acasa.
Adimercedes, felicitari pentru vestile bune de la eco, tot asa pana la 40s.
Va rog sa nu va mai ganditi la nastere prematura ca ma apuca si pe mine piticii care si asa sunt cam zburdalnici in perioada asta!
Eu am revenit astazi la servici pentru ultima saptamana inainte sa intru definitiv in concediu si nu am nici un chef sa pun toate lucrurile in ordine, plus ca trebuie sa predau absolut toate situatiile si lucrarile colegei mele care abia a venit dupa 3 ani de stat acasa, deci va dati seama ce chef are si ea.....aaaaaaa, nu mai vreeeeaaaauuuuu!
Revin mai tarziu, sa aveti o zi buna!
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
Raluca_u spune:
bun venit si la noi monis5, vazut mamica fotomodela.
gegea , astept pozici cu Daria tunsa. ai mai comandat in ultima vreme pe LR, ca am vazut ca acum comanda fetele prin cineva. mie imi e si frica sa mai intru pe LR ca iar ma apuca si nu mai scap...
manga pare rau ca tr sa mai mergi asa mult la munca. manusile pt bebe cred ca le-am folosit vreo luna, poate o luna jumate. oricat ii taiam unghiutele cum o lasam fara manusi cum o gaseam zgariata.
selen felicitari pentru shoppingul cu succes pt bebelina, abia astept sa vad si pozele.
vreau si eu la tine techila ... of acum am citit de dexter, pare tare rau, poate reuseste sa se intoarca la voi... yupppiiiii e chef mare, dexter e acasica, chiar daca e cam speriat acum, totul va fi bine.
lucia vazut pozici cu ultimele achizitii. f dragute
vazut si burtica de Alex
Aida nu am habar cu ce ar putea sa treaca mai repede iritatia. eu as incerca cu lasatul la aer
trimit pe asta si revin la citit dupa ce pap ceva. asa pofta mi-ai facut techila cu clatitele... parca as face cateva si eu.
Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
selen80 spune:
asam...
mare eveniment mare , am vazut ca si-a luat Lucia camesha!!!
Techila, ma bucur ca povestea lui Dexter a avut final fericit, nici eu nu mai stiam cum sa citesc mai repede sa ajung mesajul prin care anuntai ca l-ai gasit..saracutzul de el, sper sa-si revina cat mai repede
Devylla, bine ai revenit acasa, sa-ti traiasca printesa cu ochi migdalati, si sa va bucurati cat mai repede de ea acasa...si deci asa ziceai, eu si IUlika deschizatoare de drumuri...hm.... oricum, ne-ai bagat rau in priza pe toate, care mai de care ne-am apucat de cumparaturi, spalat hainutze, aranjat camere..ca noi stateam intr-o dulce leneveala si ni se parea ca mai e ataaaata timp pana la nastere....
Danagie, ma bucur ca problema lui Alessio nu era asa grava, si sper sa se rezolve si cu somnul lui cat de curand
Geani, minunata carliontzata ai si burtica f frumoasa! si ce-mi place mie cat de constiincios recapitulezi tot si raspunzi tuturor ca si Adi, Monikus, si mai sunt fete pe aici cu mintea mai intreaga decat a mea
Manga, si parca mai zicea cineva zilele trecute ca a cazut..Dana...?? va zice eu, cu 2 cazaturi la activ in sarcina asta, ca bebeii sunt bine, sunt protejati cum trebuie acolo, iar daca se intampla Doamne Fer ceva cu placenta, membranele, tb sa avetic eva simptome in primele 24 de ore, asa ca stati linistite...
ma bag la vizionat si pozici, ca de asta chiar n-am avut timp....
34+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
selen80 spune:
stiam eu ca am mai uitat cate ceva:
Monis, bine ai venit printre noi, de cand asteptam noi pe cineva de la hr pe care sa chinuim sper sa nu te stresam prea tare
Adi, felicitari pt vestile bune de la dr
34+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni