Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)
Raspunsuri - Pagina 7
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Manga, si parca mai zicea cineva zilele trecute ca a cazut..Dana...?? va zice eu, cu 2 cazaturi la activ in sarcina asta, ca bebeii sunt bine, sunt protejati cum trebuie acolo, iar daca se intampla Doamne Fer ceva cu placenta, membranele, tb sa avetic eva simptome in primele 24 de ore, asa ca stati linistite... |
Mai Selen, memoria ta functioneaza bine, ce zici tu?
asa-i, eu sunt aia de a dat cu fundul in noroiul de la marginea raului..sper ca totul este ok (mi se pare f logic ce spui tu, cu bebe care este bine protejat..) si abia astept sa vina ziua de vineri sa imi confirme si duomnul doctor
Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
vias spune:
Buna dimineata fetelor....vai ce matinale sunteti...
MangaGirl si eu m-am lovit ieri...mergeam pe trotuar si ma uitam pe la vitrine....dintr-o dat am inceput sa tip de durere...intrasem cu burta intr-un stalp pana la burta...care nu stiu ce naiba cauta in mijlocul trotuarului...dintr-o data s-a intarit burta...am mers la masina...imi era frica sa nu se rupa operatia.....pana la urma a fost ok...bebe spre seara si-a recapatat increderea si a inceput sa ne "certe" pentru sperietura......oricum, neplacut tare....
Buna dimineata fetelor....vai ce matinale sunteti...
MangaGirl si eu m-am lovit ieri...mergeam pe trotuar si ma uitam pe la vitrine....dintr-o dat am inceput sa tip de durere...intrasem cu burta intr-un stalp pana la burta...care nu stiu ce naiba cauta in mijlocul trotuarului...dintr-o data s-a intarit burta...am mers la masina...imi era frica sa nu se rupa operatia.....pana la urma a fost ok...bebe spre seara si-a recapatat increderea si a inceput sa ne "certe" pentru sperietura......oricum, neplacut tare....
Adimercedes cata dreptate ai tu cand vorbesti de medicii astia...care pretind ca vad organele copiilor...dar nu vad ca e fetita sau baietel decat daca le atarna comorile....
Eu am patit-o data trecuta..cand mi-au zis pana la ulimul control din luna a 9a ca-i fata...si era baiat...bine..s-a dovedit ca medicul ala nu stia nimic...nu a vazut cat de bolnavior era coplasul..
Acum am luat carucior albastru...si mi-a zis sotull "sper ca astia (am fost la mai multi medici care mi-au zis ca-i baiat) au vazut bine de data asta...ca sa nu plimbam fetita in carucior albastru" ...mna...si eu sper...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Raluca_u spune:
fetelor eu am o propunere, daca tot ne gandim sa ne ducem la un gratar la techila mai bine o punem de o claca mica si o ajutam sa termine camera la bebei ca mereu o vad stresata ca nu e gata
luhtien spor la varuit si curatenie.
mary stai cumintica, cu copil mic in casa oricat ai incerca nu poate fi ordine decat daca e copilul bolnav. asa ca da-le incolo si strangi si tu o singura data seara. eu cel putin cam asa faceam. de acum domnisorica mea fiind mai mare a invatat sa le stranga singurica. nu o face de capul ei dar daca ii spun sa si le stranga, ma asculta.
manga ce faci draguta. patinaj te-ai gasit sa exersezi si tu si chiar in baie... sper ca esti ok in continuare
devilla bine ai revenit. te cred ca iti e greu fara puiutul tau mic acasa, dar va trece timpul se va face mai mare si o sa va bucurati de tot timpul petrecut impreuna.
danangie pentru piscaturile de tantari sau orice insecte ne-a invatat o dr pediatra sa frecam locul cu scrum de tigara. degetul umezit il atingi de scrum de tigare si apoi freci bine piscatura. e un remediu super. adina cand era micuta facea la orice piscatura de tantar o reactie f urata si asa le-am dat de cap.
Adi ma bucur ca totul e ok si la voi. nu nasterea sunt sigura ca dr va lua cea mai buna decizie pt voi.
pentru Doro, Alinus, Iulika La multi ani fericiti si plini de sanatate alaturi de familia voastra.
de mancat nu am mancat inca dar incerc acum
si apoi revin cu pozici cu burtica mea
oare v-am povestit ca pana si dr mea mi-a spus ca daca nu ma stia credea ca tre sa nasc acum, ca burtica e f mare...
Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
kiki_cri spune:
Buna dimineata fetelor!!!Ce mai faceti? Am citit din urma si am vazut ca va distrati de numa ...am zambit si eu citind postarile voastre f amuzante legate de explicatiile masajului, etc.
Am citit ca vreti sa va intalniti la Techila si mi se pare ff fain de voi...apropo bine ca l-a gasit Techila pe Dexter!Saracutu numai el stie prin ce a trecut la demenii aia.
Vazut si eu burticile de Monica cu delfinasulfff frumoasa si maaaare (tu poate nu iti dai seama de diferente dar sa stii ca se vede ca a crescut) butica de Alexsi Aidacare sunt cam la fel de maricele.
Mai citesc si revin!
KIKI 30+ si
Poze KIKI
claucia spune:
Buna dimineata si de la noi!
Sa stiti ca desi nu prea scriu in weekend, daca nu as fi intrat sa citesc as fi avut de recuperat acum...3 capitole??? Am citit tot.
Si din ce imi amintesc, ca eu nu pot ca Monikus cu pixul si hartiuta, imi ies niste mazgaleli de nu le inteleg nici eu si nici nu pot sa ma organizez la a lua notite ce si cum...
Devylla bine ai revenit acasa, uite, socul nu a fost mare pentru Erika, adica a fost dar acum te are in parte exclusiv si cea mica la fel. Desi bineinteles ca tie ti-e de 1000 de ori mai greu pentru ca te imparti asa si fizic si psihic in 2 locuri...felicitari ca bebe papa si respira, o sa ia rapid in greutate papusa mica si o sa vina acasa sa se joace cu surioara superba (pe care am admirat-o din nou cu toate colegele de birou, este extraordinar de dulce si de expresiva Erikuta!)
LA MULTI ANI FERICITI pentru Andreiut de Cristina, nu am apucat sa ii urez, cum a reactionat la cadou, e bucuros? Alessia a fost incantata cand a suflat in lumanarea ei cu "2" si o pastram ca nu s-a ars deloc, mi-o arata si sufla si acum desi nu e aprinsa. Sa traiti cu totii, in 4, multi ani fericiti si lipsiti de orice grija majora!
LA MULTI ANI FERICITI si pentru Doro, Alinus si Iulika, multe impliniri si realizari alaturi de soti si bebeii care desi o sa va supere un pic la inceput, o sa va aduca atatea bucurii si impliniri cum nu am visat niciuna vreodata!
Frumoasa Dariuca, am admirat si eu bucle blondute si gospodina desavarsita.
Maria-Mangulica pai asa facusi mai mama sa te increzi tu in perdeaua de la baie? de ce nu esti cuminte? Oricum pare amortizata cazatura, si daca l-ai zdruncinat un pic pe bb nu are nimic, nu se supara. E bine protejat de saculetul in care sta, de lichid, de burtici si alte alea. Spune-ne ca te simti bine ok?
Lucia, pai asa faci tu shushu noaptea si mai dai un refresh? Te votez ca cea mai constiincioasa si la tine trebuie sa apelam cand se precipita lucrurile si ne trebuie foarte up to date informatii.
Bine ca ai camasa de noapte! Inca nu am...dar am tampoane, vata, pampers nr 1, servetele de bb, sapun lichid de bb, bodyuri si ciorapei. Mai lucrez la camasa mea de noapte (nu o crosetez dar mai studiez inca) si cam atat...
Am citit povestea lui Dexter si a simpaticilor vecini terifiati de animalul cel rau dar care il aduceau in lesa acasa sa nu cumva sa se piarda...el sau meleonul. Of, bine ca s-a intors acasa!
Despre noi numai de bine, Alessia a scapat de raceala, insa vad ca acum dimineata imi curge nasul si stranut, sper sa nu fi racit prea tare. Am fost in Bordei ieri si a fost super frumos insa cam racoare, ma batea vantul si eu eram in maieu, imi inghetasera bratele si spatele...si azi dimineata ce frumos era cand am plecat la birou, 21 grade (zicea masina mea) si muzica tare, soare si frumos. de asta o sa imi para rau, drumul spre si de la birou, mai ales dimineata...
Cand am ajuns aici am citit emailul si....ne maresc salariul cu 6% retroctiv din aprilie! Cat am fost de fericiti! Pe timp de criza si cu 6% (nu 2 ca de obicei) si retroactiv de la 1 aprilie. Ceea ce inseamna ca mai prin 4-5 luni marite sa adaug si la concediu de maternitate si de ingrijire a copilului! Of, ce m-am bucurat ca si asa nu prea ne-am revenit din concediu de cand ne-am intors din iunie...
Gata, va pup si ma intorc la treaba cu alt suflu acum, cu alt frag de a preda ce mai am de dat pe aici...ca mai stau doar saptamana asta si gata.
Ah, si in august a spus sotul ca ma duce la film, la cafenele alea alea macar in primele saptamani cat mai am chef de plimbare.
Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
Dana15 spune:
Fete dragi, dar de ce urati lui Iulika la multi ani? asa, in avans? ca ziua ei este in 29...nu cumva vreti sa nu mai intrati pana in 29?!! ; las' ca scoatem catalogul...
Thank God I'm a woman!
ramsan spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Am inceput si eu sa fac count down deci...
AMR 10 saptamani mari si late pana la marele eveniment
Ramona
Tudor Gruia 30+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claucia [Cand am ajuns aici am citit emailul si....ne maresc salariul cu 6% retroctiv din aprilie! Cat am fost de fericiti! Pe timp de criza si cu 6% (nu 2 ca de obicei) si retroactiv de la 1 aprilie. Ceea ce inseamna ca mai prin 4-5 luni marite sa adaug si la concediu de maternitate si de ingrijire a copilului! Of, ce m-am bucurat ca si asa nu prea ne-am revenit din concediu de cand ne-am intors din iunie... |
Claucia banuiesc ca nu la toti bugetarii creste salariul cu 6%? ar fi prea frumos..
spor la toate cele!
Thank God I'm a woman!
kiki_cri spune:
Devyla, bine ai venit acasa! Lasa ca nu mai e mult si o luati acasa pe bebelina. Ai mare grija de tine!
Manga sper ca totul e bine chiar daca l-ai scuturat umpic pe Sasha. Nu cred ca e nimic...se mai intampla e ca si cum ai fi in masina si ai dat intr-o groapa.
KIKI 30+ si
Poze KIKI
selen80 spune:
am vazut si pozici cu burtici si hainutze ff frumoase! da cate ati mai cumparat! acum mie mi se pare ca am prea putine eu am mers pe premisa ca oricum creste repede si mai vedem pe parcurs ce si cum...plus ca o sa mai si primim multe...
oricum, ma invrednicesc zilele astea sa fac si eu ceva poze, ca acum am si aparatul acasa mutl mai usor decat cu camera video, si mult mai clare pozele...
mi-am mai adus aminte ca Anco isi facea griji ca ne plimbam noi pe furtuna prin Mamaia, asa ca ii dau un dar noi in mamaia am fost vineri, iar furtuna a fost sambata, cand la ora aia dormeam dusa....asa e cand raman in urma si derutez lumea cu zilele si noptile mele
34+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni