Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MARY de la 36 sapt in colo poti sa nasti oricand.Alveolele pulmonare sunt gata la 36 sapt...deci bb nu ar avea probleme.Am mai scris am o colega care a nascut amandoi copiii la 36 sapt,perfect sanatosi.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Pentru piscaturile de tantari...voi va dati cu ceva?Stiti vreun remediu?In afara de spirt si otet.....ca eu cred ca am peste 15 piscaturi de tantari.Mama lor de tantari!!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Incearca sa umezesti locul si sa freci cu sare - asa ma invata tata cind eram mica si imi trecea mincarimea.

Mama lor de tintari

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fetele

aveti o tastarnita... eu cum nu intru in weekend am de recuperat cateva capitole...
Aida merci de cafea, chiar am nevoie de ea. intr-o dimineata ne-ai dat si niste croisante si nu m-am saturat, as mai vrea
fug sa citesc si mai revin, dar parca vad ca mai terminati un capitol...

pupici

Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,
eu cred ca fara cafea ca m-as mai culca nitel, doar ca am pe-afara un caine schelalaitor si s-ar putea sa nu pot...

[b]devylla[b] - felicitari si sa treaca repede timpul ca sa iti iei puiuta acasa sa va bucurati de ea cum se cuvine

pentru mine se anunta o zi plina: un maaaaare morman de vase in bucatarie, nici nu am in ce manca la pranz daca nu intru in ele si as vrea sa mai fac pe la bebebi prin camera cate ceva...ca iar m-a lovit un gand: e sfarsitul lui iulie, sambata asta e 1 august si eu n-am facut nimic.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna dimineata....chiar daca eu inca astept sa vina noaptea sa dorm.....am ,cred, ca vreo 10 zile ca Alessio nu doarme deloc,deloc.Fetelor nu stiu ce sa ma mai fac.Nu doarme 30 minute legat.Suntem efectiv rupti in mii de bucati.Alin care face si ture de noapte, care nu se odihneste, care dupa ce iese din garda nu doarme.Va rog, poate ati mai intalnit vreun caz asemanator,sa-mi dati un sfat.....

Pofiti la o

ADIMERCEDES eu asa ce am mai sperat sa nasc ca mama....si nu a fost deloc asa.Am sperat sa nasc si ca sormea...dar nimic.....mama si sora au nascut cam in 4,5 ore.Si la prima nastere.!...eu am nascut in 27 ore....Ma bucur ca bb e bine, sa speram totusi ca iti va face ceza.Ciudat insa...aiic o data ce ti-a facut ceza...cu ceza se continua....

Danangie, in principiu, asa e si aici. Mai ales din cauza ca, nascand la public, multe femei nu nimeresc la acelasi medic, medicii nu stiu exact ce si cum, mai nasti si cu moasa etc. Insa eu nasc la privat, medicul ma stie si are si experienta, ma gandesc ca nu si-ar asuma riscuri inutile. Desi am asa un sentiment ca a zis de nastere naturala doar ca sa ma impace pe mine, probabil crede ca sunt dezamagita de data trecuta, desi i-am zis ca nu ma deranjeaza absolut deloc si ca pt linistea mea ar fi mai bine sa am ceza.

Dar nu vreau sa ma setez pe o optiune anume. O sa vedem in saptamanile ce urmeaza. De acum ma duc din 2 in 2 sapt la control, si in curand, ma gandesc ca pe la sapt 34-36 o sa inceapa examinarea colului, sa vada daca si cum se schimba ceva. La Lisa a fost 0 miscarea in sensul asta.

Despre somnul lui Alessio nu stiu exact ce sa iti zic. Stiu un caz aici si parintii l-au dus la medic, care i-a dat somnifere! Mi se pare o tampenie totala!!! Ce as face eu in locul tau: as verifica sa vad daca nu il deranjeaza ceva, gen dinti, gingii, stomac, etc. Apoi as supraveghea putin ce si cat mananca la cina, poate e ceva ce ii ridica zaharul sau il energizeaza sau ii da crampe etc. Apoi as incerca sa vad daca motivul pt care se trezeste nu e unul psihologic, gen cosmaruri sau frici nocturne. La varsta asta incep sa constientizeze visele, dar nu le pot distinge de realitate, se sperie, au cosmaruri. Uneori se tresesc de control , ca sa verifice ca nu au ramas singuri, ca mama/tata e cu ei. Nu stiu care e situatia la voi, daca doarme cu tine/voi sau singur. Daca dai mai multe detalii, pot sa ma gandesc la mai multe abordari.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Neata si de la mine

Greu tin pasul cu voi, am citit si eu din urma dar nu chiar tot. Ieri am avut o zi oribila, chiar daca a fost ziua mea ...iar pe seara recunosc ca am bocit strasnic...si am si fumat vreo 2 tigari. In fine.

Manga- sper ca esti bine si bb n+a patit nimik de la cazatura. Sa stii ca sunt mai rezistenti decat credem noi, la prima sarcina eu am cazut pe gheata si copilul n-a avut nimik.

Mary-nu te mai speria cu nasterea prematura. E drept, nu e cel mai bun lucru care se poate intampla, dar..la 35 de saptamani bb nu sta 2 saptamani in spital, ci doar 5 zile...cel putin asa am stat eu cu Eva

Danangie- stiu ce inseamna ca bb sa nu doarma noaptea. Cat are Alessio??? Si fii-mea facea din astea. Se scula in miez de noapte si urla , pana am invatat sa n+o mai bag in seama, adik daca vedeam ca nu are febra sau alte rele, o puneam sa se culce la loc si ii ignoram urletele..

Mai citesc si vorbim

Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Neatza fetelor!
Ce surpriza ne-a facut Devyla cu mesajul ei. Sa creasca Lisa Maria repede si sa mearga acasa la surioara ei care cred ca o asteapta curioasa.

30+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna sa va fie dimineata! si toata saptamana!
iau si eu o gurita de cafea de la Lucia, una de la Aida..se poate?

Melania o imbratisare, ca sa treaca melancolia! (vreau si eu un emoticon din acela care imbratiseaza! cu bratele departate!); ma regasesc oarecum in situatia ta...am energie, vreau sa fac o gramada de chestii, dar nu mai merge..(v-am zis ca barbatul mi-a urcat aspiratorul pe dulap ca sa nu mai ajung la el?!(am si eu un stol...cu praful)); si cateodata ma mai linistescd zicandu-mi ca ma pedepseste DD cu o nastere prematura, de o sa ma zgarii pe fata ca nu am stat locului..da-l naiba de praf!

Danangie multumim de reteta cu somon! copiat in folderul cu "bucatareala"

Geani unde este mami burtica paroasa?! sa o vezi pe a mea..aveam si vreo 2 fire de par sub buric, de stateau in ciuda, perpendicular pe burtica..le-am facut de petrecanie cu penseta
Daria este o mica zana..blonda si carliontata..si imi plac tare mult sprancenele ei! bucatarioara la care lucra ea, in simt de raspundere...de vis! cat mi-am dorit eu una asemanatoare!

Devylla ma bucur mult ca ai aparut si ne-ai adus vesti despre voi! ce bine ca micuta Lisa papa laptic de la tine! lasa ca o sa vina si momentul acela minunat, sa o poti pune la san si sa va priviti dragastos!

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

doro, pai daca fu-se ziua ta, atunci si

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Devylla, bun venit acasa. Un pupic dulce pt mogalneata mica , sa creasca repede si bine, sa poata merge si ea acasa!!! Pupici si pt Erikuta ! Si mai vrem pozeee

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput