Burtici fericite de septembrie-octombrie (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

neatzaaaa! Mama, m-ati omorat, e omu' plecat de acasa un weekend si cand se intoarce gasete 4 capitole, si nici nu ma pot apuca sa recuperez ca tb sa plec abia deseara sau maine voi putea , sper sa nu mai apara 2-3 capitole ca n-o sa mai reusesc in veci sa recuperez.
Sper ca toata lumea e bine sanatoasa si ca totul e bine.
Va pup si vorbim in curand.

Ioana 26+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Raluk promit sa pun poze cu "cateii" (a se citi dulaii) dar maine, ca acum sed cu fundu' pe scaun la birou. Max e ciobanesc caucazian, si vreau sa spun ca nu sta deloc la pieptanat, asa ca de asta primavara tot gasesc ghemotoace de par prin toata curtea

Am un mare motiv pentru care astazi bem toate: limonada cu gheata, compot rece de zarzare, bere fara alcool, cafea cu sau fara, laptic etc. Deci motivul: am inceput ultimele 5 zile de munca la serviciu pentru ca oficial de la 1 august intru in marele concediu! Yeah!

Ramona

Tudor Gruia 30+

AMR 10 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

si daca am promis poze, ma tin de promisiune

intai cu tati si Adina si apoi cu burtoiul nostru de 32 de saptamani

pupiciosi

Raluca 31+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Moama ce burtica frumoasa am vazut si perfect rotunda! Si ce fetita ghidusa si vesela cu tati cel mandru!

Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ralucaaaa....ce burtica imensaaaa.....vorba Monicai, uite de aia ma stresez si eu!

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Ramona, limonada cu gheata pentru mine te rog, mmm ce buna e. Hai sa sarbatorim impreuna pentru ca si eu astazi incep ultimele 5 zile din urmatorii probabil 2 ani? Daca nu un an si ceva cu siguranta.

Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza burticute
DORO ,ALINUS,multa sanatate,fericire si sa ajngeti cu bine la 40 s
TECHILA o imbratisare ca l-ati gasit pe Dexter,stiu ce e in sufletul nostru cand sunt bolnavi sau dispar in ceatza.Imi aduc aminte intr-o iarna,cand afara ningea de mama focului si eu eram in carucior cu o prietena il cautam pe ROCKY dar a aparut singur
DEVYLA bine ai venit acs,un pupic pt amandoua si sa ajunga piciulina cat mai repede langa voi
MANGA,DANA mai usor cu loviturile,sa speram ca nu e nimik cu bebe caci si eu aseara cand m-am urcat in carucior nu stiu ce dracu pozitie am adoptat ca m-am apasat pe burta dar apoi bebe m-a pedepsit cu pumni si picioare
RALUCA U daca bebelina ta e unguroaica,al meu e austriac doar ca la mine nu a fost asa greu ca la tine
MONICA sa sti ca mi-au dat lacrimile cand ai scris de injineru tau si sunt atat de bucuroasa sa vad cupluri fericite si stiu ca undeva e pus deoparte ceva pt mine
Nu vreau sa fac pe victima sau sa ma compatimiti,dar fetelor va jur ca daca il prind pe respectivul tata sau pe masa ca vin la mine la usa dupa ce nasc ii dau afara cu paru
Eu toate momentele din sarcina le-am imparatasit cu tatal meu,miscarile lui bebe,durerile mele si nu cred ca as fi gasit pe cineva mai indreptatit sa stie toate astea.
Gata cu melancolia,sa aveti o sapt frumoasa si cu bebei miscatori

30+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluca, Adinutza e o scumpa, iar burta ta, mai ales in ultimele 2 poze, arat ca...o luna plina asa perfect rotunda si galbena....

Monica, burta mea ai vazut-o? adik mie nu mi se pare nici mare nici mica, si la fel e si a ta...de ce nu te compari tu cu Andra, Manga, Dana, Iuliapapusa si alte fotomodele de pe aici?! ca acum iti iei si o bataitza !

34+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Na ca nu m-am putut abtine! m-am ridicat din pat sa vad ce face supica si am dat un refresh..am vazut pe Adina draguta, iar burtica Ralucai..cu bluzica aceea galbena..mami, este ca un soare!!!

Ar trebui sa merg si eu la Carrefour, sa vad produsele celor de la Tex..stiu cateva mamici din grupul nostru incantate de ele si parca pana in 5 august au si reducere; ma gandeam acum ,apropo de camesa..oare ce marime sa iau?! ca acum este posibil sa mai intru in M, dar mai incolo?!!, cred ca cel mai sigur ii un L, asa-i?

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

helau fetele,
eu sunt suparata ca ieri dupa-masa dup ace am yterminat de facut clatite. cand sa pun uleiul la loc, l-am pus pe jos si pe pereti in bucatarie.
am scapat sticla din mana si s-a scurs numai ulei pe parchetul meu, si asta ca asta, ca s-a sters, dar un perete e pana la jumatate tot stropit cu ulei si se vedeeeeeeee.ca nu e in apropierea aragazului.
neuroni tampiti de gravide!!!si maini neindemanatice!!!si.....!!!
la naiba cu toate, nu mai fac nimic, ca sa nu gresesc ceva!...cica...azi tre sa fac ceva de felul 2 ca nu mai am nimic, doar niste ciorbita

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

selen, nu ma compar cu ele pt ca sunt niste slabanoage (). Nah, ma compar si eu cu cineva pe talia mea. Consider ca ar trebui sa am burta aproximativ cat cineva care a plecat de la aceleasi kilograme (desi sunt convinsa ca Ralu a plecat de la mult mai putine decat mine, si tu, aveai cu vreo 10 mai putin decat mine )Dar ca si conformatie asa mi se pare ca ne apropiem.
Eu stiu ca am si paranoia si recunosc, pana si doctora a zis ca am burta mare. Da nah, mai fac si eu show

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput