Prietenie la plesneala *62* Campania continua!
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay hauziti bre, acu va culcarati? eu am culcat-o pe S de 3 ori in seara asta , am stat juma de ora la povesti cu Liana si acum cand sa va dau si voua din energia mea... nu e nimeni lasa ca ma duc sa mut IAR mobila prin casa . ************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
da'scobitori ai?
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
gata,scobitori nu mi-ai dat am plecat la culcare!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
am, am ! iti dau si chibrite d-alea lungi, ce vrei !
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui misha71 doar daca vrei sa te alerg si sunt fara mila mai ales ca m-am ingrasat de la prajiturile tale |
Las' ca-ti dau un coniac si-ti trece!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kay spune:
ma duc sa fumez o tigara impreuna cu sampania de la Noie... singura bautura care GARANTAT nu imi va da mahmureala a doua zi... a doua zi ma durea capul de am zis ca i-o arunc pe geam pana-n ilfov la ea acasa...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Dodo-pui spune:
tuturor
n-am disparut doar ca "mergea" netul ca ochiul mortului...
tuturor
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Delphinas spune:
neata stilatelor
dodo multam strasnic de
se pare ca max e bun de zis descantece si de deochi, special la pat...trece frate durerea. o ia asa cu mana el. deci am facut totusi o alegere buna, chiar daca uneori il mai amenint ca ajunge in pridvor la masa lui.
concluzia la testu mishei...o comunitate de homosexuale...asta e frate. sa iubim reciproc, dar ca sa nu se supere nimeni, propun liste de asteptare. eu intai o vreau pe oana
kari nasu nu e mafiot...e pomperist e din ala ce vine sa-ti stinga focu la imina
pai el s-a invatat de la mine sa isi faca poza singur. m-a vazut cand imi faceam poze la aricii mei ciushfuliti.
si sa nu va aud ca va luati de snurul meu stelist ca atat mi-a mai ramas. snurul
ma duc sa fac un joc scurt acum sa ma dezmeticesc
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
diarux spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Bine recunosc :sunt o homosexuala chioara anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
aren't we all???
acu...demnitate, demnitate, da s-o stim si noi? Cata homosexualitate poa'sa fie bre pe metru patrat??chiar toate suntem si homo si chioare???ceva e putred...
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
diarux spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Daca vrei plec si de aici... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2) De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
1. cine te-a dat afara d ela scutece si de ce??? k io am chef de scandal. ma bag?
2. am vazut pozili cu ratzusca, deci faci si versuri deci you are in la capitolul cu versuri.
3. moama ce retete acoloooooooooooooooooooo!!!stai departe de Bacau? nu-mi mai trebuie nici cocenii lu'DELPH....
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
Delphinas spune:
diaruxule da-te bine pe langa miha sa te invete retete de praji si mancaruri. ai vazut ce de good-itati face ea... pana si eu renunt la cocenii mei pt cum gateste ea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??