Prietenie la plesneala *62* Campania continua!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

neata....

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

sonia picteaza delicat mobila

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo

mi-e rau...da rau....

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

mai are putin si ajunge la pereti....sa vezi atunci opere de arta!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas
dilema...misha si oana isi disputa o blonda...cine o va castiga??

Eu!

asa mai scris i tu aici dupa ce te dauafara de la scutece

Daca vrei plec si de aici...

1. cine te-a dat afara d ela scutece si de ce??? k io am chef de scandal. ma bag?

2. am vazut pozili cu ratzusca, deci faci si versuri deci you are in la capitolul cu versuri.

3. moama ce retete acoloooooooooooooooooooo!!!stai departe de Bacau? nu-mi mai trebuie nici cocenii lu'DELPH....

1. Nu m-a dat nimeni afara,doar ca m-am razvratit nitel pentru niste chestii. Is in stare sa accept multe,dar nu si aceea de a ma lua de proasta.
2. E frumoasa ratusca mea,nu? Nu mi se intampla des sa fac versuri.Beata nu eram,poate era microbul de la voi.
3. Intre noi is doar 126 km. Cam asta cred ca e distanta Iasi-Bacau.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

diaruxule da-te bine pe langa miha sa te invete retete de praji si mancaruri. ai vazut ce de good-itati face ea... pana si eu renunt la cocenii mei pt cum gateste ea

Hai ca tu esti si mai aproape.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

A mea e pictata deja. Si peretii la fel.

Cand a apucat-o talentul i-am pus o coala mare de hartie pe perete si i-am explicat ca acolo are voie sa scrie. Mi-a raspuns cu un "da" (adica a inteles ) candid,apoi s-a aplecat si a inceput sa scrie pe bucata de perete libera.

Acum astept sa-i treaca,sa trag o zugraveala noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
A mea e pictata deja. Si peretii la fel.

Cand a apucat-o talentul i-am pus o coala mare de hartie pe perete si i-am explicat ca acolo are voie sa scrie. Mi-a raspuns cu un "da" (adica a inteles ) candid,apoi s-a aplecat si a inceput sa scrie pe bucata de perete libera.

Acum astept sa-i treaca,sa trag o zugraveala noua.

crezi tu ca ea nu stie unde sa deseneze. crezi ca ea nu si-a dat cu seama ca tu ai pus coala acolo special sa nu scrie pe perete.
admir copii astia destepti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

oana au iesit biscuiteii??? vrem si noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

N-am zahar diseara ii fac. Am culcat-o pe S si mi-e frica sa ies din camera ca e dezastru si in sfuragerie, si in bucatarie...

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput