Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

pooh,aceeasi problema am si eu cu buricutul.cu toate ca i`a cazut in a sasea zi,iar acum avem 11 zile tot ii sangereaza.si eu numai cu spirt il curat,la fiecare schimbat de pampers,dar doctorita la fel a zis ca e ok,ca se va vindeca,sa nu`mi fac griji.iar in legatura cu papa,suntem 2 care nu avem program de masa.ii dau sa pape la cerere,m`am obisnuit daca papa 10 min,facem pauza cam 10 min,apoi iar papa cam 10 min si doarme cam 2 ore.daca papa mai mult chiar si 4 ore n`avem treaba.e un papacios si jumatate,cand am parasit maternitatea avea 2880 gr iar acum are 3270 gr.
citisem de suzeta.eu i`am dat`o pt prima oara alaltaieri noapte pt ca nu avea rabdare sa suga si tot el se supara.ce s`a incruntatat cand a vazut ca suge si nu curge nimic....hehe,imi venea sa`l mananc....dar dupa 2 min cu suzeta,a papat super bine la san.lapte praf nu i`am mai dat de 3 zile-eram nevoita sa`i dau cam un biberon pe noapte pt ca eu aveam dureri mari si el urla de numa,dar acum nu mai avem nevoie.
azi asteptam si noi preotul pt molifta sa putem iesi din casa la plimbare...abia astept...oricum ii multumesc lui Dumnezeu ca am un baiat cuminte,de multe ori nici nu simti ca avem un bebita in casa,mancacios si sanatos.nu ne doare nici burtica deci e chiar ok.la fel va doresc si voua,la toate!
acum fug la baita pana nu se trezeste brotocica al meu.va pupic si pe mai tarziu...sper...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica am vazut si eu pozele cu Denis. e un superb! sa va traiasca!
Pooh si mie mi-a zis numai cu spirt la buric. La fel si la Marco. vad ca Bucurestiul recomnada baneocin...provincia nu.
ma bucur ca s-a rezolvat cu pompa...chestia aia mica si rotunda e de vina.daca sare putin de acolo...pa...nu mai trage nik.
ziua Edi papa la 3 ore, noaptea la 3-4-5 depinde ....
nu are cine sa-l scoata pe Marco, asa ca n-am incotro. nu am mai condus cu bb, cu amandoi nici atat. sper sa ma descurc.
Crixia nasol cu musafirii...naspa de tot. poate io fi cald...ceai nu-i dau, doar laptic. bine ca am gasit metoda de linistit. nu sunt 3 ore, ci 2 de la ultima masa, dar nu conteaza.
Danielle in sf. am vazut printipesa mica. e delicioasa. doamne ce dulce este...si cum se uita Ebonee...sa o pap, nu alta.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Si eu ii dau suzeta la Balazs.....ii place,doar ca nu poate s-o tina in gurita....si plange cand o scapa....am zis ca i-o leg de urechiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Flosideea,deci si la voi aceeasi problema cu buricutul?defapt se pare ca nu-i o problema,doar ca pe mine m-a cam stresat....cu Timea nu am avut treaba.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

pai deocamdata sunt prea mici sa stie sa tina suzeta fara a o scapa,dar ne facem noi mari...

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

aproape la fiecare schimbat are crusta de sange uscat,dar daca mi s`a zis ca e ok,nu`i nimic,nu`mi fac griji.insa,repet,si eu ca si tine,numai cu spirt il curat.o sa i se vindece,nu`mi fac griji.asa ca sa stai si tu linistita,da?pup

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

cornelia,vezi ca sunt niste chestii ca un fel de "capac" sa le zic asa mai pe romaneste,ce le bagi inauntru si le lasi.nu stiu exact cum se numesc.am o prietena care are si e fericita cu el.nu e sterilet,nu e cu hormoni,e curat.ma mai uit pe net si poate gasesc ce si cum ca si pe mine ma intereseaza.parca nu as mai lua pastile sa am grija lor in fiecare zi.

miraclau,nu mai ai mult deloc,daca zici si de contractii

oana,horror socrela ta,de ce nu o pui sa se serveasca singurica cand mai vine in vizita?tu ia copilul in brate si tinel la san sa vada cat esti de ocupata.mai plangete de dureri de cap,spate,oboseala si sa speram ca te va lasa in pace

blanca,bine ai revenit.ma bucur ca ai scapat si sunteti bine

giova,am lapte de nu mai stiu ce sa fac cu el :D nu ma mulg,astept sa se regleze singur dupa cerintele printesei.ii mai dau dar nu des ca am niste rani de imi vine sa ma urc pe lustra si sa alaptez.
cu toate invataturile moasei si ale mamei,tot am facut rani
mameleoane de silicon nu vreau sa folosesc ca o sa ii vina prea usor bebelushei cu ele,o las sa se oboseasca ca doarme mai mult :D
la expulzie ma terminat arsura aia cand bebe era pe "tzeava" la iesire.de impins,o zis moasa ca am fost de nota 10,ma mir cumde nu mi-au iesit ochii.am avut o oroare sa nu iasa cu,capsoru` lung si de asta am bagat tare
bebe3,inca ma gandesc,cred ca o sa fie peste vreo 2-3 ani poate.nu pot sa cred cum m-am sucit asa tare ca vreau bebe.in fine...sper sa fie doar o pasa proasta

pooh,desi Ebonee avea program fix din prima,o data la 3 ore halea,sa stii ca Melissa nu e asa.cateodata papa la 3 ore,cateodata la 4-5 depinde.si la 2 ore a papat.

trebe sa vina moasa imediat sa ii faca testul ala de sange din talpita si sa o cantareasca,abia astept sa vad cat a crescut

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Giova, e suficient sanul de sete, nu-i trebuie apa! O s amai treaca caldurile astea si isi va face un prg de noapte mai linistitor pentru toata familia!

Cu musafirii...nu mai zic nimik, astept sa treaca saptamana....o sa tot fiu noptile on-topic

Contraceptie...eu trebuie sa-mi protejez ficatul, deci orice pastile este exclusa, si ma gandesc la legarea trompelor ( asta pt ca fac cezariana). Ar fi fost prezervativul inaintea steriletului, daca n-as fi hotarat legarea trompelor.
Toata lumea imi spune sa ma gandesc bine de tot, ca poate mai vreau sa fac un bb....eu as face 10, dar sotul meu nu. Asta deja e un alt subiect, sper sa ne adaptam( adica tati) si acum cu brio, caci eu trag la carutza familiei, el e pt mine al 3-lea copil deja.
Am sustinut muuult timp ideea de bb2, mai mult pt Alexia, eu am suferit ca am fost singura la parinti si mi-am propus ca fata mea sa nu simta acelasi gol ca si mine.

Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna maimici si viitoare mamici!
am intrat sa felicit si eu noile mamici,nu mai nominalizez ca sigur sar pe careva,eu v-am spus citesc tot in timp ce il alaptez pe bebe sau in pauzele lui dintre supturi.Ieri am facut si noi 2 saptamani si am crescut cu 4 cm si 500 grame.sunt fericita ca am laptic si pot sa-l alaptez exclusiv,doar baby drink ii mai dau sa nu il mai supere burtica.
Vad ca vorbit de buric,mie de la spital mi-au zis sa-i dau cu betadina,doctora de familie a zis spirt,dar oricum sangera si ieri cand am fost la control cu el i-a pus putin nitrat de argint , a zis ca are un mic granulom acolo si nu trecea singur.Sa vedem de diseara cum prezinta,pana acum nu am umblat la el,a zis sa stea uscat.
Suzeta i-am dat si eu desi nu eram adepta,dar sugea aiurea,prea des si putin,asa il mint cu ea si cand suge se satura.

Pup toate fetele si urez nasteri usoare in continuare.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Anemona, ii diluezi baby drink? Parca e prea dulce! Sper ca nu ma insala memoria si baby drink e cel la pliculete!

Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +35 sapt

Mergi la inceput