Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Cornelia eu am fost adepta anticonceptionalelor ca metoda super sigura de contraceptie ani de zile....pana am fost nevoita sa fac tratament de mentinere a sarcinii cu progesteron si duphaston si am luat 15 kg in doua luni de la ele.....am zis ca niciodata nu ai bag hormoni in mine...pentru ca am trecut de la ei de 90 de kg si o sa ma chinui enorm sa le dau jos..sunt convinsa..tot le voi da..dar....mult mai greu.....
Steriletul poate da infectii serioase si o multime de efecte adverse..plus ca nu e 100% sigur...si fereasca d-zeu de sarcina cu sterilet...
Eu desi am o oarecare alergie la cauciuc voi folosi prezervativul.... macar pana mi se regleaza iar metabolismul...si dupa oi vedea......dar in principiu..caucioacele...sunt sfinte....

Madalina s36Eva-Maria
AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua fetelor
bine au venit noilor zmeurici si nasteri usoare celor ce se pregatesc de nastere
noi intram zilnic sa va citim dar cu scrisul mai greu...
suntem bine cu mici contractii si cu un burtoi imens si o greutate maaare,dar bebe sa fie sanatos ca mai avem putin
DARIA pe mine m-a chemat in prima saptamana din august asa ca voi merge pe 7 august la control ca sa fie cat mai aproape poate imi spune si cu aproximatie cand voi naste,dar oare cand vine oficial la spital?
poate ne intalnim pana la urma la nastere ca doar avem date apropiate
va pupic pe toate si va doresc numai bine

MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si 34+cu codite maria-lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

aaa si de maine intram si noi oficial in luna a 9a,am schimbat si semnatura

MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si 36+cu codite maria-lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

salut

sotul meu e japonez.am baiat jumi-juma
sunt de 4 ani in japonia,la inceput mi-a fost greu ,dar m-am obisnuit.
in leg cu doctorii de aici,sunt buni,dar nu stiu de ce ei nu prea apeleaza la medicamente la nastere,epidulara sau ce se m-ai face ca nu stiu.ei spun ca astea sunt riscante,nu stiu nici eu,red ca de eram in rom scapam m-ai usor,dar asta e situatia.
vai feteor am o soacra,ma enerveaza la disperare,in loc sa ma ajute cand vine pe la mine ,eu treb sa stau in picioarele ei,ba vrea ceai ,ba sa ii tai un fruct,sta ca printesa pe canapea si da ordine,cum scanceste asta micu un pic ,gata da-i tzitzi.of ce ma dispera.
ea crede ca treb sa stau numai cu tzitzi in gura la asta micu
.

leon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am intrat doar sa vad cine a mai nascut, asa ca nu m-am uitat decat la listuta si am vazut-o pe Moni si Romanitza...FELICITARI FETELOR .

NOI SUNTEM DE IERI ACASA...SUNT INDRAGOSTITA DE BEBE e superba.

Nasterea a fost ok, normala ca sa zic asa..a mers f f f repede dilatatia si nu am mai avut timp de epidurala si de nici o alta medicatie...contractile grele sar nu sa urli iar nasterea pe masa...asa cum sunt toate..cu impins cu tipat..cu doctorul la brandul gol si cu maieu mulat ..la ce ma uitam si eu . Un doctor extraordinar .

Mai intru si va povestesc cand pot.

Apropo..a nascut si Nico23 era cu mine in spital..ma recunoscut ea si am intrat in vorba. Nu stiu exact daca pe 25 sau 26 a nascut..ca eram cam zapacita..dar e si ea ok din cate am vazut.

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Noi vad ca avem ritualul de la 23-1 noaptea de plansete, atipeli, plansete....se potoleste daca il pun la san, asa ca ii dau la 2 ore sa pape, macar adoarme si ma pot odihni si eu.

Sotul azi a plecat la petrosani. Grea treaba de adus copil de la gradi si cu bb dupa mine. sper sa pape cand trebuie la ora 15, ca sa ajungem si dupa marco la gradi.

Cornelia si eu ma gandesc la un mij. de contraceptie. Dr. meu si dupa prima sarcina mi-a recomandat steriletul...dar nu vreau...asa ca sunt intr-o mare dilema. astept sa-mi zici si tu ce ti-a oferit. poate intre timp au aparut ceva chestii noi...ma amagesc singura...antibaby nu vreau, sterilet nu...atunci ce naiba? cu prezervativul e naspa......
Pooh si la noi situatia e la fel...cand doarme bebu mai bine, merge Marco sii atat il pupa pana il trezeste.
Buricul si la edi a cam sangerat dupa ce i-a picat. Il curatam bine la baita, puneam spirt si gata...vedeam ca mai iesea sange maroniu de acolo, dar nu a durat decat vreo cateva zile. acum e ok.
Matcha_oana de ce nu-l culci cu tine in pat? eu nici nu ma mai stresez sa-l pun in patut. doarme langa mine, cand se trezeste la papa...hop cu tzitzi in gura si gata.
Of domane prin ce ai trecut si tu la nastere. bine ca s-a terminat totul cu bine...iar Leon e un dulce si un scump.
]Danielle ma bucur ca esti mai bine, ca melissa e o cumintica, doarme si papa, iar Ebonnee ca bea mult laptic. Nu ai incercat cu mameloane de silicon? lapte ai? ce faci cu el? te mulgi sau ai luat pastile sa-l intrerupi?
Bb3 si eu cochetam...mai ales ca a venit bb2 mai repede, vroiam sa-mi picteze strumful burta.,...parca atatea vroiam si nu am reusit.....dar acum nu mai vreau. e fain sa ai bb mic, sa le simti mirosul, dar si cand si se chinuie cu colicii....in loc sa dorm si eu linistita, stau sa legan copilul, care nu se potoleste in nicio pozitie.
Am citit ca a fost greu la expulzie...asa zic si eu de nasterea lui Edi. a fost mai mic decat marco...dar m-am chinuit mai tare si din cauza ca nu am impins cum trebuie. de la un moment dat s-a urcat moasa pe burta mea sa ma ajute.
Mirclau felicitari pt. intrarea in ultima luna. la cat mai multe sapt. aproape de termen.
Blanca bine ati venit acasa. poze cu papusa cand vedem?
Dr. cu tricou mulat si muschi? si al meu la fel a fost...la aia ma uitam si eu...deh...printre vaicarelile de rigoare.
Pony e un dulce bebe. sa va traiasca si la cat mai multe saptamani/luni. vezi ce faci cu semnatura aia, ca nu mai esti in 39+, ne dai prosteala numai.
Micaalsa e mortala teodora...si Iulia e tot pe langa ea. cred ca sunt fascinati de bebei, fratii/surorile mai mari.
Dianka imi pare rau ca aveti colici. asa plangeam si eu la marco...acum nu o mai fac...acum nu stiu cum sa-l linistesc mai repede, ca sa pot atipi si eu pana la urmatoarea masa.
Motana eu sunt multumita de isis. la inceput, cand erau canalele infundate imi venea sa dau cu ea...parca nu tragea nimic. pe urma...am scos membrana aia si la canale desfundate merge super bine.

revin...mai am ceva pag. din vechiul cap. de recuperat.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Oana si nu ti-e dor de ai tai?
Nu iti este dor de tara asta chiar daca e vai de capul ei?
Nu ti-a fost greu sa lasi totul in urma?Soacra ta mi se pare horror sincer..dar e japoneza si alea-s ciudate rau......sotul tau ce zice?oricum esti de admirat ca ai avut curajul sa pleci...la celalt capat al pamantului....
A si bebelul tau e delicios....

Madalina s36Eva-Maria
AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!M-ati mai linistit in legatura cu buricul lu' bb.....Cornelia,doar cu spirt il curat,asa mi-au zis din spital,asa a zis si dr. cara l-a vazut....am baneocin pudra in casa dar nu l-am folosit.....In leg. cu metode contraceptive....sunt si eu nedumerita......sterilet si pirule pirule clar nu vreau.....ar ramana doar prezervativul?Blanca,bine ati ajuns acasa,va asteptam la povesti si poze cu printesaFug la un dus,sper sa nu se trezeasca piticul.....Giova,huh,singura cu bb si te mai duci dupa Marco?Wow,esti de admirat!Bebeii vostrii mananca la program?Va invidiez...eu habar n-am cate mese are pe zi Balazs,si e un mister pt. mine si ora cand va fii urmatoarea masaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Blanca, ce haioasa faza cu "dr la brandul gol"...am si eu un blitz asemanator...ma miram ca se schimbase special pt nasterea mea, dar ii inteleg si pe ei, canicula, concentratie maxima, plus celofanul transparent peste, sa-i intelegem!
Giova, cred ca ii este cald lui bb, poate d'aia se linisteste la san, de sete!
Oana, ce belea la tine si cu soacra...eu zic sa vb cu sotul tau si sa-i spui c anu poti sta drepti pt musafiri, mai ales acum! Orice sursa de nervi pt mami nu e buna, starea se transmite un pic mai tarziu la bb!

Cris mami de Alexia (22.07.2003) & +35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

"In leg. cu metode contraceptive....sunt si eu nedumerita......sterilet si pirule pirule clar nu vreau.....ar ramana doar prezervativul?"

Am vazut acum cateva zile pe Antena 1 la Neata cu Razvan si Dani o noua metoda contraceptiva - un inel albastru care se introduce in fiecare luna innauntru...parea destul de simplu de folosit...

Mergi la inceput